Παραστάσεις για βρέφη στο θέατρο Olvio

Με παραστάσεις για βρέφη υποδέχεται τη νέα θεατρική σεζόν το θέατρο «Olvio»

Baby θέατρο

Το θέατρο είναι από τις πιο εκφραστικές μορφές τέχνης και το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμμβρίου το θέατρο Olvio (Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός, 210 3414118, 6973631659) φιλοξενεί τρεις παραστάσεις όχι για ενήλικες αλλά για παιδιά και βρέφη, (από 10 μηνών έως 2,5 ετών). 

Πρόγραμμα παραστάσεων 

Κάθε Σάββατο (από 17/9)

"Ατα με τη γάτα" της Ιρίνα Μπόικο ‬ (10.30 π.μ)
Μια πρωτότυπη παράσταση για βρέφη, του είδους του Baby Theatre, για παιδιά από 10 μηνών  έως 2,5 ετών, για πρώτη επαφή με το θέατρο. Μια μεγάλη περιπέτεια, του μικρού Τάκη, που ταξιδεύει στο όνειρό του με μια παραμυθένια Γάτα, μαζί με τα παιδιά θεατές, γνωρίζοντας το μαγικό μας κόσμο. Η παράσταση δραστηριοποιεί τις αισθήσεις των βρεφών και αναπτύσει τα συναισθήματα τους.

Διάρκεια: 40’
Κείμενο - σκηνοθεσία- κατασκευές : Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Γιώργος Στεφανακίδης
Παίζουν:  Καλλιόπη Καραμάνη, Ιρίνα Μπόικο
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ το άτομο

"Ο Του-Του και η Τσαφ-Τσουφ"‬ της Ιρίνα Μπόικo (11.30 π.μ)
Μια διαδραστική παράσταση για βρέφη, (Baby Theatre‬) για παιδιά από 10 μηνών έως 2,5 ετών. Ένα χαρούμενο ταξίδι ξεκινάει, για δύο φίλους: Τον Του- Του το αυτοκινητάκι και την Τσαφ- Τσουφ το τρενάκι,  που,  παρέα με τους μικρούς θεατές, θα ανακαλύψουν τον υπέροχο κόσμο μας.

Διάρκεια: 40’
Κείμενο - σκηνοθεσία- κατασκευές : Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Γιώργος Στεφανακίδης
Παίζουν:  Καλλιόπη Καραμάνη, Ιρίνα Μπόικο
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ το άτομο

Baby Θέατρο

Κάθε Κυριακή (από 18 Σεπτεμβρίου )

"Ο Του-Του και η Τσαφ-Τσουφ"‬ της Ιρίνα Μπόικo (10.30 π.μ)

"Α Μμπε Μπα Μπλε" της Ιρίνα Μπόικο (11.30 π.μ)
Μια νέα πολύχρωμη και χαρούμενη παράσταση για τους μικρούς θεατές από 10 μηνών έως 2,5 ετών. Χρώματα, μουσική, παιχνίδι με αντικείμενα, ενεργή συμμετοχή μικρών και μεγάλων- όλα αυτά θα κάνουν αξέχαστη την πρώτη επαφή του παιδιού σας με το θέατρο. 
Μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει μια μέρα, που τα Χρώματα, που ζούσαν στην Παλέτα, αποφασίζουν να ταξιδέψουν και να χρωματίσουν τον κόσμο μας, να τον κάνουν πολύχρωμο, χαρούμενο και μαγικό.

Διάρκεια: 40’
Κείμενο - σκηνοθεσία- κατασκευές : Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Γιώργος Στεφανακίδης
Παίζουν:  Μίνα Καθέρη, Ιρίνα Μπόικο
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ το άτομο
Προπώληση εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Α μπε μπα μπλε

  • Θέατρο Κούκλας
  • Διάρκεια: 40 '

Μια πολύχρωμη παράσταση για τους μικρούς θεατές από 10 μηνών έως 2,5 ετών με μουσική, παιχνίδι με αντικείμενα και διάδραση, που μιλάει για την μεγάλη περιπέτεια που ξεκινά όταν τα Χρώματα, που ζούσαν στην Παλέτα, αποφασίζουν να ταξιδέψουν και να χρωματίσουν τον κόσμο μας.

Άτα με τη γάτα

  • Θέατρο Κούκλας
  • Διάρκεια: 40 '

Μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση βρεφικού θεάτρου, που εξιστορεί τη μεγάλη περιπέτεια του μικρού Τάκη, φέρνοντας τα πολύ μικρά παιδιά σε μια πρώτη επαφή με το θέατρο που δραστηριοποιεί τις αισθήσεις και αναπτύσει τα συναισθήματα τους. Ο Τάκης ταξιδεύει στο όνειρό του με μια παραμυθένια γάτα και μαζί γνωρίζουν τον κόσμο.

Ο Του-του και η Τσαφ-τσουφ

  • Θέατρο Κούκλας
  • Διάρκεια: 40 '

Δύο φίλοι ξεκινούν ένα ταξίδι, σε μια διαδραστική κουκλοθεατρική παράσταση που φέρει τα πολύ μικρά παιδιά σε μια πρώτη επαφή με το θέατρο.

Olvio

Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.