"Ο Μικρός Πρίγκιπας σε χρόνο ενεστώτα": Ξεκινάει η περιοδεία

Ένας παράξενος ταξιδιώτης που εγκαταλείπει την ασφάλεια του μικρού του πλανήτη, του σπιτιού του δηλαδή και περιφέρεται στο διάστημα, προσπαθώντας να κατανοήσει τον τρόπο που σκέφτονται οι μεγάλοι.

Ο μικρος πριγκιπας

Βασισμένη στο εμβληματικό διήγημα του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί, η παράσταση ακολουθεί έναν ταξιδιώτη, ένα παιδί που φεύγει από τον πλανήτη του να εξερευνήσει άλλους πλανήτες, προσπαθώντας να κατανοήσει τον κόσμο γύρω του και συναντάει διαφορετικούς ανθρώπους. Ένα μυθιστόρημα για παιδιά και μεγάλους, σε σκηνοθεσία Χρήστου Μουστάκα και διασκευή Μαγδαληνής Πάντα Βατή, το οποίο μιλά για την αναζήτηση, την αξία της αγάπης και της φιλίας, οι οποίες για να αναπτυχθούν χρειάζονται αλήθεια.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του γνωστού σε όλους μας μικρού πρίγκιπα θα παρακολουθήσουν την ιστορία του μικρού μας ήρωα στις 29 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Νίκαιας, ώρα 9 μ.μ., στις 5 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Λενταριανών στα Χανιά, στις 7 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Μύρτου Ιεράπετρας και στις 8 Σεπτεμβρίου στο Κάστρο Φορτέτζας στο Ρέθυμνο. Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

ο μικρος πριγκιπας

Η Ten arts productions, η εταιρεία παραγωγής που ανήκει στον Δημήτρη Γρίντζο, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης, είναι συμπεριληπτική σε άτομα με αναπηρία, όπως στον "Μικρό πρίγκιπα σε χρόνο ενεστώτα", όπου δύο εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστών είναι άτομα με αναπηρία. Μάλιστα, μέρος των εσόδων διατίθεται και σε ανάπηρους συμπολίτες μας για την αγορά ή αλλαγή  αμαξίδιων.

Συντελεστές:
Διασκευή: Μαγδαληνή Πάντα, Δημήτρης Γρίντζος
Σκηνοθεσία: Χρήστος Μουστάκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Γρίντζος
Χορογραφίες - Επιμέλεια κίνησης: Παρασκευή Ρωμανά
Ηχοληψία - Φωτισμοί: Χάρης Καραμανώλης
Μουσική - Στίχοι: Δημήτρης Γρίντζος, Βασιλική Σιγάλα, Τζο Αντωνακάκη, Μαριάννα Μωυσίδου
Μουσική Παραγωγή: Δημήτρης Γρίντζος
Τραγούδι - Ερμηνεία: Ελενα Ροινού
Ενορχήστρωση - Προγραμματισμός: Γιώργος Αβραμίδης Studio 101
Κουστούμια - Αξεσουάρ: Βεστιάριο Madame Pelagie
Φωτογραφίες - Video trailer: Στεφανία Πατακιούτη - Γιάννης Παναγιωταράκος

Παίζουν: Δημήτρης Γρίντζος, Μαγδαληνή Πάντα, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Μαριάννα Μωυσίδου

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 12 € | Μειωμένο εισιτήριο (ΑΜΕΑ, Φοιτητές, Άνεργοι, Παιδιά από 6 -10 ετών ) 8 € | Παιδιά έως 5 ετών δωρεάν
Προπώληση στο ticketservices.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Μικρός Πρίγκιπας σε χρόνο ενεστώτα

  • Δραματοποιημένη λογοτεχνία
  • Διάρκεια: 100 '

Βασισμένη στο εμβληματικό διήγημα του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί, η παράσταση ακολουθεί έναν παράξενο ταξιδιώτη που περιφέρεται στο Διάστημα, προσπαθώντας να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι μεγάλοι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.