Τρία εμπορικά κέντρα για αξέχαστες πασχαλινές εμπειρίες

Τα Rabbids, ο Πίτερ Παν και η Αλίκη της χώρας των θαυμάτων καταλαμβάνουν τα εμπορικά κέντρα και τα παιδιά ζουν αξέχαστες εμπειρίες.

Τρία εμπορικά κέντρα για αξέχαστες πασχαλινές εμπειρίες

Τα Rabbids, ο Πίτερ Παν και η Αλίκη της χώρας των θαυμάτων καταλαμβάνουν τα εμπορικά κέντρα και τα παιδιά ζουν αξέχαστες εμπειρίες.

Τα σκανταλιάρικα Rabbids καταλαμβάνουν το Avenue

Τρία εμπορικά κέντρα για αξέχαστες πασχαλινές εμπειρίες - εικόνα 1

Στο Avenue τα παιδιά από τις 20/4 – 27/4 συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια και fancy χορογραφίες, παρακολουθούν αστείες εμφανίσεις, διασκεδάζουν και ζουν μια αξέχαστη πασχαλινή εμπειρία. Τα σκανταλιάρικα Rabbids, ταξιδεύουν τους μικρούς επισκέπτες στον τρελό τους πασχαλινό κόσμο, μαθαίνοντάς τους με διαδραστικό τρόπο και γέλιο τις αξίες της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Ξεκινώντας από το Σάββατο 20/4, μια γευστική έκπληξη περιμένει τα παιδιά, ενώ ο Kiss 92,9 και το ΒΙΤΑΜ υποδέχονται το Πάσχα με πασχαλινές μυρωδιές και μουσική από τις 11 π.μ. με ζαχαροπλάστες από τη σχολή μαγειρικής, όπου οι μικροί ζαχαροπλάστες θα ετοιμάσουν τα δικά τους γευστικά πασχαλινά μπισκότα. Τέλος παίρνουν συλλεκτικά δώρα και η τρελή διασκέδαση με τα Rabbids συνεχίζει μέχρι και το Μ. Σάββατο 27/4.

i Οι εκδηλώσεις γίνονται στις: 20-21/4, 11.30 π.μ. – 7.30 μ.μ., 22-25/4, 4.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ., 26/4, 1 μ.μ. – 5 μ.μ., 27/4, 12 μ.μ. – 4 μ.μ.

Ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο του Golden Hall

Από τις 19/4 έως τις 8/6, το Golden Hall γίνεται η πιο μαγική επιλογή για τις εξόδους των παιδιών. Ένας παραμυθένιος κόσμος ξετυλίγεται και ο Πίτερ Παν ταξιδεύει τα παιδιά στη Χώρα του Ποτέ, η οποία ζωντανεύει στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου. Εκεί τα παιδιά γνωρίζουν Ινδιάνους και μεταμορφώνονται με face painting σε έναν από αυτούς και κατασκευάζουν μαζί τους μουσικές κατασκευές και ινδιάνικα καπέλα.

Συναντούν πειρατές οι οποίοι καταφθάνουν με το πειρατικό τους καράβι στο Golden Hall και ταξιδεύουν μαζί τους ζώντας μοναδικές περιπέτειες γεμάτες παιχνίδια και δράση. Ξεφεύγουν από τον κακό πειρατή και κολυμπούν μέχρι το νησί της Golden Land και στη συνέχεια σκαρφαλώνουν στους βράχους αναρρίχησης.

i Οι εκδηλώσεις γίνονται στις: 21/4, 11 π.μ. – 8 μ.μ., 22/4 – 25/4 12 μ.μ. – 8 μ.μ., 26/4, 1 μ.μ. – 7 μ.μ., 27/4 12 μ.μ. – 6 μ.μ., 30/4 – 3/5, 12 μ.μ. – 8 μ.μ., 4-5/5, 11 π.μ. – 8 μ.μ.

Tο River West μεταμορφώνεται σε «Χώρα των Θαυμάτων»

Τρία εμπορικά κέντρα για αξέχαστες πασχαλινές εμπειρίες - εικόνα 2

Το εμπορικό κέντρο River West από τις 19-27 Απριλίου μετατρέπεται σε χώρα των θαυμάτων με χρώμα, χαμόγελα, παιχνίδια και έναν ολόλευκο λαγό! Από τις 19 Απριλίου η Αλίκη οδηγεί τα παιδιά μέσα από ένα ανοιξιάτικο λαβύρινθο στην πασχαλινή χώρα των θαυμάτων. Οι μικροί επισκέπτες περνούν μέσα από λουλούδια, δέντρα και γιρλάντες για να πάνε στη μαγευτική «Λαγουδοχώρα», εκεί που το παιχνίδι δεν έχει τελειωμό. Βλέπουν φλαμίνγκο που στέκονται ανάποδα και απορούν, αναρωτιούνται αν υπάρχουν στην πραγματικότητα λαγοί που μιλάνε και σκέφτονται πόσο τρελός μπορεί να είναι ο τρελοκαπελάς.

Η Αλίκη διασχίζει με τα παιδιά το λαβύρινθο και τα οδηγεί μέσα από την κλειδαρότρυπα στην έξοδο όπου θα συναντήσουν το λαγό για έναν αγώνα κροκέ, στον οποίο θα χρειαστούν τα φλαμίνγκο. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και ο τρελοκαπελάς εμφανίζεται με το εντυπωσιακό καπέλο του και βοηθάει τα παιδιά να κατασκευάσουν τα δικά τους τρελοκαπέλα. Στη συνέχεια, μικροί και μεγάλοι φωτογραφίζονται απολαμβάνοντας το tea time στο πιο ευφάνταστο τραπέζι. Τέλος οι μεγάλοι μπορούν να προμηθευτούν πασχαλινά και όχι μόνο δώρα από τα καταστήματα τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακη 21/4.

i Οι εκδηλώσεις «Η Αλίκη στη Λαγουδοχώρα» γίνονται στις: 19/4, 5 μ.μ. – 9 μ.μ., 20/4, 12 μ.μ. – 8 μ.μ., 21/4, 12μ.μ. –8μ.μ., 22/4/ - 25/4, 5 μ.μ. – 9 μ.μ., 26/4, 4 μ.μ. – 7 μ.μ., 27/4, 11 π.μ. – 3 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.