Το «Πιο τρελό τριήμερο» στο θέατρο ΗΒΗ θα ζήσουν οι μικροί θεατές

Η νέα παράσταση της Κέλλυς Σταμουλάκη υπόσχεται να οδηγήσει μικρούς αλλά και μεγάλους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με τελικό προορισμό την αγάπη για τη ζωή.

Το «Πιο τρελό τριήμερο» στο θέατρο ΗΒΗ θα ζήσουν οι μικροί θεατές

Έχει μπει για τα καλά στην εφηβεία, κλείνοντας τα δεκάξι του χρόνια, το θέατρο Αβάντι της Κέλλυς Σταμουλάκη, αλλά συνεχίζει να απευθύνεται στους σπουδαιότερους θεατές όλων, τα παιδιά. Την ερχόμενη σεζόν, η συγγραφέας και σκηνοθέτης θα παρουσιάσει τη νέα της παράσταση «Το πιο τρελό τριήμερο». Η Κέλλυ Σταμουλάκη πότε εμπνέεται από τα σημαντικότερα κείμενα της ανθρωπότητας (Σαίξπηρ, Όμηρος) και τα διασκευάζει κατάλληλα για τους μικρούς θεατές και πότε συνθέτει τα δικά της ως αντίδραση στη σύγχρονη πραγματικότητα, έχοντας ως βασικό μέλημα να δημιουργεί παραστάσεις που διαπαιδαγωγούν ψυχαγωγώντας.

Το «Πιο τρελό τριήμερο», που θα ξεκινήσει τις παραστάσεις του τον προσεχή Οκτώβριο στο θέατρο ΗΒΗ, μιλάει για όλα αυτά που κινδυνεύουν να χαθούν από τη ζωή των παιδιών στην εποχή της απομόνωσης και της κυριαρχίας των ηλεκτρονικών μέσων: για την ανεμελιά, το παιχνίδι, την αξία της ανθρώπινης επαφής. Ήρωας του έργου είναι ο μικρός Ιάσονας που θα ζήσει ένα «τρελό τριήμερο» στο σπίτι της σούπερ-γιαγιάς του, καθώς ο αποχωρισμός του από την αγαπημένη του ψηφιακή οθόνη θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει έναν νέο, αληθινά συναρπαστικό κόσμο.

Το «Πιο τρελό τριήμερο» στο θέατρο ΗΒΗ θα ζήσουν οι μικροί θεατές - εικόνα 1

Αγαπημένοι ηθοποιοί - ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Νέλλη Γκίνη στο ρόλο της γιαγιάς, ο ανερχόμενος Ρένος Ρώτας ως Ιάσονας-, και οι σταθεροί συνοδοιπόροι του θιάσου -ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στη μουσική σύνθεση, η Δέσποινα Βολίδη στα σκηνικά και τα κοστούμια, ο Αναστάσης Δεληγιάννης στη χορογραφία και η Κατερίνα Μαραγκουδάκη στους φωτισμούς- υπόσχονται ένα ψυχαγωγικό θέαμα που θα μας υπενθυμίσει πως η απόλαυση της πραγματικής ζωής είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι που μπορούμε να κάνουμε.

i Θέατρο ΗΒΗ, από 20 Οκτωβρίου 2018. Για προπώληση εισιτηρίων ακολουθήστε το σύνδεσμο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.