Meat & Grill Stories

Μοναδική εμπειρία από τη Μυρσίνη

Με το μότο #γράφουμεχιλιόμετραστοκρέας σε καλωσορίζει το «Meat & Grill Stories» της Μυρσίνης Λαμπράκη που σε λίγους μόλις μήνες έχει γίνει talk of the town χάρη στις premium κοπές και τα εκλεκτά κρέατα από φάρμες στην Ελλάδα και το εξωτερικό που μαγειρεύονται χωρίς σνομπισμό, αλλά πάντα αριστοτεχνικά, με καινοτόμο εξοπλισμό και βραβευμένο, οικολογικό ελληνικό κάρβουνο από πυρήνα ελιάς. Αυτό δεν είναι ένα απλό κρεατάδικο, όπως άλλωστε και η ιδιοκτήτριά του δεν είναι απλά μια σεφ: η πρώτη meat & fire chef στην Ελλάδα, είναι μια παθιασμένη εξερευνήτρια της μαγειρικής τέχνης που δε σταματάει ποτέ να προσεγγίζει νέες τεχνικές. Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριό της, στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέγει η ίδια τα κρέατα σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες της, ενώ θα την πετύχετε και ανάμεσα στα τραπέζια να ετοιμάζει το αγαπημένο κεμπάπ Αντιόχειας, σε ένα live meat show (κάθε Κυριακή μεσημέρι). Το best-seller στο Meat & Grill Stories  είναι η Προβατίνα, με δώδεκα διαφορετικές, μοναδικές κοπές (φιλετάκια από σιτεμένη προβατίνα 30 ημερών, t-bone προβατίνας,Tomahawk προβατίνας, Σιτεμένο μπούτι προβατίνας 60 ημερών, καλυμμένο σε φρέσκο αιγοπρόβειο βούτυρο, Picanha προβατίνας ψημένη σε περιστρεφόμενη σούβλα, barbacoa, Λουκάνικο προβατίνας, Κότσι προβατίνας, Rib eye προβατίνας, Tagliata και Ταρτάρ προβατίνας) που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στην Αθήνα. Αν πάλι δεν έχετε αναστολές, τα «απαγορευμένα», όπως το φιλέτο μοσχαρίσιας καρδιάς γάλακτος,τα μεδούλια, τα γαρδουμπάκια και η μοσχαρίσια σπλήνα είναι η ενσάρκωση του «βρώμικου» γκουρμέ, μια σπάνια λιχουδιά από γνώστες για γνώστες. 


Tip: Το εστιατόριο ειδικεύεται, επίσης, στο ψήσιμο πολύ μεγάλων κομματιών κρέατος όπως, το χοιρινό Boston steak και τη μοσχαρίσια Tom & Jerry των 4,5 κιλών.

Ο χάρτης

Meat & Grill Stories

Βορειοδυτικά Προάστια - Νέα Φιλαδέλφεια

Λεωφ. Δεκελείας 88, Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλ. 2102514438

Site: http://www.meatandgrillstories.com

Facebook: https://www.facebook.com/meatandgrillstories/


Χώροι