Καλοφαγάς (Ο)

Η ιστορία συναντά τις νέες τάσεις

Ηιστορία του «Καλοφαγά» ξεκινά το μακρινό 1970, όταν ακόμη ονομαζόταν «Κοτσιδού» και σέρβιρε όσα παραδοσιακά ζητάνε οι απανταχού καλοφαγάδες: σταβλίσια μπριζόλα, μοσχαρίσιο φιλέτο, χόρτα, φέτα και πατάτες. Πλέον ο πρόσφατα ανακαινισμένος σε μίνιμαλ παραδοσιακό στιλ χώρος έχει περάσει στα χέρια του Παναγιώτη Σολδάτου, ο οποίος έμαθε από τον παππού και τον πατέρα του όλες τις τεχνικές κοπής, σιτέματος αλλά και ψησίματος των κρεάτων. Με τη σταβλίσια να παραμένει η... βασίλισσα του μενού, ο Παναγιώτης Σολδάτος αναλαμβάνει ο ίδιος την ωρίμανση πρώτης ποιότητας ελληνικών κρεάτων κι ενισχύει το μενού του «Καλοφαγά» με μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα, T-bone, rib eye (που κόβονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη), κόντρα, sirloin και παϊδάκια αλλά και μοσχαρίσιο συκώτι και λουκάνικο. Θα τα συνοδεύσετε με σπιτικά ορεκτικά, όπως φρέσκες τηγανητές πατάτες κομμένες στο χέρι, κολοκυθοκεφτέδες και τυροπιτάρι με χειροποίητο φύλλο, φέτα, μανούρι και δυόσμο.


Tip: Ρωτήστε για τα μοσχαρίσια μάγουλα: μαγειρεμένα σαν στιφάδο για 8 ώρες, με δαμάσκηνα και κρεμμυδάκια, κάνουν guest εμφανίσεις στο μενού και γίνονται ανάρπαστα.

Ο χάρτης

Καλοφαγάς (Ο)

Βόρεια Προάστια - Βριλήσσια

Πλατεία 28ης Οκτωβρίου & Π.Π. Γερμανού 1, Βριλήσσια

Τηλ. 2108040380


Χώροι