Ηζεστή urban ατμόσφαιρα του «Άμπακου» στον Πειραιά κρύβει ένα steakhouse για κρέας υψηλών απαιτήσεων με έναν ξυλόφουρνο που ενισχύει το συνολικό αποτέλεσμα με μια διακριτική ευωδιά καπνίσματος. Η μοντέρνα διακόσμηση, εξολοκλήρου από ξύλο, συνθέτει το ιδανικό φόντο για να απολαύσετε εξαιρετικά κρεατικά από ελληνικές φυλές βιολογικής εκτροφής και διαλεχτές κοπές του εξωτερικού – μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα προ-παραγγελίας για ιδιαίτερες κοπές όπως Kobe, Wagyu κ.λπ. Περνώντας στον κεντρικό πρωταγωνιστή του προσεγμένου μενού που έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Τζιέρας, στο κρέας δηλαδή, δοκιμάστε την αριστοτεχνικά ψημένη πικάνια από Black Angus με τσιμιτσούρι ή το rib eye από Black Angus Ουρουγουάης, ελαφρά καπνισμένο με μυρωδικά και αλάτι Maldon. Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν τα κλασικά εδέσματα σε εξαιρετικές εκτελέσεις, όπως τα μπιφτέκια γεμιστά με τυρί και η σταβλίσια χοιρινή μπριζόλα.
Tip: Αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει πιο παραδοσιακά μονοπάτια, το χοιρινό ή κοτόπουλο κοντοσούβλι σε πολίτικη μαρινάδα με πατάτες τηγανητές είναι μια λαχταριστή πρόταση.
Πειραιάς & Περίχωρα - Πειραιάς
2ας Μεραρχίας 14 & Φίλωνος 66, Πειραιάς
Τηλ. 2104525251
Facebook: https://www.facebook.com/AbakosNo1/