banner
banner
banner
Νέα
Το αυθεντικό μιλανέζικο panettone του Μιχάλη Τυράκη

Το αυθεντικό μιλανέζικο panettone του Μιχάλη Τυράκη

03/12/2021 Ο Μιχάλης Τυράκης, κάτοικος Μιλάνου που ασχολείται χρόνια τώρα με το θέμα panettone, αποφάσισε να μας το γνωρίσει στην αυθεντική artigianale μορφή του, και τα νέα είναι απολαυστικά…

Νέα
Το Notebook των γλυκών εμπειριών του Σπύρου Πεδιαδιτάκη

Το Notebook των γλυκών εμπειριών του Σπύρου Πεδιαδιτάκη

22/11/2021 Το "Notebook: Pastries for Restaurants" περιέχει την πολύτιμη εμπειρία του Σπύρου Πεδιαδιτάκη από τη μέχρι τώρα πορεία του στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής…

banner
Νέα
Το tiramisù αποχαιρέτησε τον δημιουργό του…

Το tiramisù αποχαιρέτησε τον δημιουργό του…

04/11/2021 Ο ιταλός εστιάτορας Ado Campeol απεβίωσε στα 93 του, έχοντας συνδέσει το όνομά του με το παγκοσμίως διάσημο επιδόρπιο tiramisù…

banner
Focus
Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

24/09/2021 Το φινετσάτο της άγγιγμα σε μια καινούρια πιάτσα νοστιμιάς φέρνει η «Kayak», που άνοιξε το νέο της concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, φτιάχνοντας gelato της στιγμής μπροστά στα μάτια μας.

Focus
Πώς να έχετε σύκα όλο τον χρόνο

Πώς να έχετε σύκα όλο τον χρόνο

04/09/2021 Τα ξερά σύκα, οι παστελαριές και οι συκομαΐδες είναι μια γλυκιά παράδοση χιλιετιών σ’αυτόν τον τόπο, ακαταμάχητος σύντροφος των χειμωνιάτικων αλκοόλ, κομψός συνοδός τυριών, αλλαντικών και όχι μόνο…

Συνταγή
Η καλύτερη σπιτική vegan πραλίνα φουντουκιού

Η καλύτερη σπιτική vegan πραλίνα φουντουκιού

30/08/2021 Είστε λάτρης της πραλίνας φουντουκιού αλλά σκέφτεστε τις θερμίδες και τα λιπαρά; Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε μια γευστική συνταγή vegan πραλίνας φουντουκιού με λίγες θερμίδες και καθόλου ζάχαρη που θα πρωτοστατήσει στην πρωινή σας ρουτίνα.

Know-How
Φτιάχνουμε σορμπέ με γεύση καλοκαιρινών φρούτων

Φτιάχνουμε σορμπέ με γεύση καλοκαιρινών φρούτων

17/06/2021 Το καλοκαίρι έρχεται μαζί με τα πιο λαχταριστά φρούτα της χρονιάς, ευκαιρία για απολαυστικά σορμπέ που γίνονται εύκολα στο σπίτι κι ενθουσιάζουν …

Δοκιμάσαμε
Το Σουit by Babis Zidilis φέρνει νέα εποχή στο καθημερινό γλυκό

Το Σουit by Babis Zidilis φέρνει νέα εποχή στο καθημερινό γλυκό

07/06/2021 Η άφιξη του Σουit επιβεβαιώνει την αλλαγή που έχει έρθει τελευταία στη ζαχαροπλαστική σκηνή της πόλης, με το ποιοτικό γλυκό να συστήνεται στην αθηναϊκή γειτονιά.

Know How
Ιστορία γραμμένη με...σιρόπι

Ιστορία γραμμένη με...σιρόπι

04/05/2021 Μπακλαβάδες, κανταΐφια και ευωδιαστά γαλακτομπούρεκα, τα σιροπιαστά γλυκά είναι ταυτισμένα με το τραπέζι μας, όμως από πού προέρχονται και τι μεταλλάξεις πέρασαν για να μπουν στο ελληνικό ταψί;

Ιδέα
Οι γλυκιές δημιουργίες του Sweet Spot για το Πάσχα…

Οι γλυκιές δημιουργίες του Sweet Spot για το Πάσχα…

28/04/2021 To γνωστό για τα γλυκά κομψοτεχνήματα από εκλεκτά υλικά Sweet Spot του Ν. Ψυχικού, εντυπωσιάζει γι’ άλλη μια φορά με ξεχωριστές πασχαλινές προτάσεις…

Οδηγός Αγοράς
Τι λέτε για νηστίσιμο γλυκό στο Κέντρο;

Τι λέτε για νηστίσιμο γλυκό στο Κέντρο;

23/04/2021 Η νηστεία δεν χρειάζεται να είναι στέρηση και οι νηστίσιμες επιλογές των πιο γλυκών στάσεων της Αθήνας το αποδεικνύουν: ιδού 11 απ’ αυτές, για τις Σαββατοκυριακάτικες βόλτες μας στο Κέντρο

Οδηγός Αγοράς
Γλυκός Βαλεντίνος από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γλυκός Βαλεντίνος από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

11/02/2021 Προφιτερόλ με πλούσια σοκολάτα φράουλα, σοκολατίνες σε σχήμα καρδιά, μακαρόν με κόκκινα φρούτα, αλλά και λευκά γλυκά ιδανικά για όσους δεν αγαπούν τη σοκολάτα, έρχονται στο σπίτι μας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να πλαισιώσουν την πιο ερωτική μέρα του χρόνου.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Φαγητό στο Αρχείο Θεμάτων
Φαγητό

Γλυκά

banner

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

banner

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος