Bubo Restaurant

Μοντερνισμός πάνω στο κύμα


H περσινή πρεμιέρα του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη στη γαστρονομική πρόταση του ντιζαϊνάτου «Ekies All Senses Resort» στη Χαλκιδική ήταν πολύ δυνατή, καθώς στέφθηκε με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το στιλάτο all day εστιατόριο του ξενοδοχείου «Bubo Restaurant» αλλά και με Χρυσό Σκούφο για το λιλιπούτειο γκουρμέ «Treehouse».

Η φετινή σεζόν βρίσκει τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και τον σεφ με νέες fine dining προτάσεις στο signature μαγειρικό του ύφος, που συνδυάζει την παράδοση με το γευστικό μοντερνισμό σε ένα απολαυστικό σύνολο υψηλού επιπέδου. Το καπνιστό χέλι με αγκινάρες αλά πολίτα αποδομημένες, σε πουρέ από τοπιναμπούρ και παγωτό αβγολέμονο, το ψητό καλαμάρι ποσαρισμένο σε τσάι λουίζας με φασόλια Πρεσπών αλλά­ και το φρέσκο μυλοκόπι αχνιστό συνοδεία ριζότο με κρέμα αχινού είναι ορισμένα από τα νέα ­πιάτα που προδιαγράφουν μια συναρπαστική σεζόν στην αμμουδιά της Βουρβουρούς.

Ξεν. «Ekies All Senses Resort», Βουρβουρού, Χαλκιδική, 2375091000, http://ekies.gr

Ο χάρτης

Τηλ. 23750/91000

Site: http://www.bubo.gr

Facebook:


Τα εστιατόρια

ΔΩΔΩΝΗ - Η γεύση του καλού