The Zillers

Γκουρμέ ελληνικότητα


O εσωτερικός κάθετος κήπος σε τυλίγει μαζί με το τσιμέντο και το μάρμαρο σε ένα μοντέρνα αφαιρετικό πράσινο κουκούλι και η βεράντα γεμίζει το βλέμμα Ακρόπολη και μητρόπολη. Σε τετ-α-τετ με τα τοπόσημα της πόλης και τριγυρισμένο από Ιστορία, το εστιατόριο στο rooftop του ξενοδοχείου «The Zillers» ραφινάρει πολύ όμορφα τις παραδόσεις του ελληνικού τραπεζιού.

Η ταλαντούχα Κωνσταντίνα Φάκλαρη φτιάχνει μια νόστιμη πίτα σχάρας με κιμά από αρνάκι και άγρια χόρτα, κρέμα πιπεριάς και πρόβειο γιαούρτι, ντύνει τον τραγανό ελληνικό μπακαλιάρο με τσιπς από κίτρινο παντζάρι, σκορδαλιά παντζαριού και ψητά ροζ παντζάρια με μους ρέγκας και, εξελίσσοντας μια αγαπημένη συνταγή των παιδικών της χρόνων, εμφανίζει ένα μπούτι κουνελιού κονφί με πουρέ καρότου, κρεμμυδάκια στιφάδου και σκορδαλιά από καρύδι.

Όσο για τα αλμυρά και γλυκά παγωτά της, που μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι φέτος την άνοιξη, είναι... φετίχ: από το χιόνι φέτας που δροσίζει το ριζότο με τη γεύση και την υφή των αγαπημένων γεμιστών μέχρι ένα συνδυασμό ψητής κρέμας καραμέλας με παλαιωμένο ανθότυρο Κρήτης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα κοκτέιλ με μεσογειακή έμπνευση και πολλά ελληνικά αρώματα.

Ξεν. «The Zillers», Μητροπόλεως 54, 2103222277, www.thezillersathenshotel.com, The Zillers Athens Boutique Hotel

Ο χάρτης

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο

Τηλ. 2103222277

Site: https://thezillersathenshotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/TheZillersAthens/


Τα εστιατόρια

ΔΩΔΩΝΗ - Η γεύση του καλού