'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές

Στο ερώτημα «Τι να δω για να γελάσω;» έχουμε έξι πολύ καλές απαντήσεις για όλα τα γούστα.

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές

Στο ερώτημα «Τι να δω για να γελάσω;» έχουμε έξι πολύ καλές απαντήσεις για όλα τα γούστα.

«Δείπνο ηλιθίων»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 1

Ο Σ. Παπαδόπουλος μεταφέρει στη σκηνή του Κάππα την κωμωδία του Φ. Βεμπέρ, παρουσιάζοντας με τον Π. Δαδακαρίδη για 2η χρονιά μια μεγάλη θεατρική επιτυχία που σε κάνει να αναρωτηθείς πάνω στο πόσο εύκολα βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους.

«Οι γαμπροί της Ευτυχίας»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 2

Έχουμε γελάσει με την κινηματογραφική εκδοχή της κωμωδίας των Ν. Τσιφόρου και Π. Βασιλειάδη. Ο Γ. Μπέζος τη μεταφέρει στο Προσκήνιο σε μια τρυφερή παράσταση με πολύ γέλιο και τα υπέροχα τραγούδια του Φ. Δεληβοριά.

«Υπηρέτης δύο αφεντάδων»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 3

Στο Θέατρο Άλφα-Ιδέα ο Κ. Γάκης ανεβάζει το κλασικό έργο του Κάρλο Γκολντόνι με φρέσκια ματιά. Οι ηθοποιοί είναι απολαυστικοί και άψογα συγχρονισμένοι, επιδεικνύοντας το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στη σκηνοθετική γραμμή.

«Πέτρες στις τσέπες του»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 4

Ο Μ. Παπαδημητρίου και ο Γ. Χρυσοστόμου πρωταγωνιστούν και αυτοσκηνοθετούνται στο έργο της Μ. Τζόουνς στο Κιβωτός. Ζωντανεύουν 15 ήρωες και μαζί τον ψεύτικο κόσμο του Χόλιγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα

«Μια τεράστια έκρηξη»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 5

«Μια παιδική καρδιά χτυπάει και ψάχνει μες στο πουθενά», λέει το τραγούδι στο τέλος της παράστασης, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Β. Μαυρογεωργίου στο Skrow και ουσιαστικά αυτός ο στίχος αντικατοπτρίζει όλο το έργο. Ο Ορ. Αυγουστίδης είναι απολαυστικός.

«Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 6

Η Δ. Παπαδοπούλου ξορκίζει με το γέλιο το φόβο, ενώ σατιρίζει παράλληλα τη σύγχρονη πραγματικότητα. Το έργο της επιστρέφει 10 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα, αυτήν τη φορά στο Γκλόρια, σε σκηνοθεσία Φ. Ευαγγελινού.

Περισσότερες πληροφορίες

Μια τεράστια έκρηξη

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Η ιστορία του αντιήρωα Γιώργου, ο οποίος προσπαθεί να γίνει ιδανικός εραστής, ζωγράφος, ροκ σταρ, αλλά οι γυναίκες τον φτύνουν, οι καλλιτέχνες τον διώχνουν και ο θάνατος τον ξεγελάει.

Πέτρες στις τσέπες του

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 85 '

Δύο Βορειοϊρλανδοί κομπάρσοι αναζητούν μερίδιο από τη λάμψη των σταρ. Έτσι ανεβάζουν το δικό τους έργο, την αφήγηση της εμπειρίας τους ως κομπάρσων σε μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίστηκε στα μέρη τους.

Οι γαμπροί της Ευτυχίας

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Αρραβωνιάσματα, παρεξηγήσεις, κληρονομιές και μια νύφη στα αζήτητα, σε μια κλασική κωμωδία που αγαπήθηκε στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστές τους Αυλωνίτη - Βασιλειάδου.

Υπηρέτης δύο Αφεντάδων

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 110 '

Η πασίγνωστη, ευφρόσυνη βενετσιάνικη κωμωδία με πρωταγωνιστές τον απερίσκεπτο αλλά και παμπόνηρο υπηρέτη και τα δύο ερωτευμένα αφεντικά του

Δείπνο ηλιθίων

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Ένας κακομοίρης γκαφατζής εισβάλλει στο οργανωμένο σύμπαν ενός μεγαλοεκδότη και το διαλύει σε μια στιγμή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.