Μέγαρο Μουσικής: Ακύρωση παραστάσεων του Οχάντ Ναχαρίν και του Batsheva Ensemble

Η παράσταση “Last Work” της επιδραστικής ομάδας χορού με την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης Ισραηλινού χορογράφου, η οποία θα παρουσιαζόταν στην Αθήνα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Άνοιξης τον Απρίλιο, αναβάλλεται.

Last Work Ohad Naharin ©Ascaf

Η παράσταση "Last Work” της επιδραστικής ομάδας χορού Batsheva Ensemble με την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης Ισραηλινού χορογράφου Οχάντ Ναχαρίν, που θα φιλοξενούσε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 12, 13 και 14 Απριλίου (αίθουσα "Αλεξάνδρα Τριάντη”) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Άνοιξης, αναβάλλεται

H ομάδα Batsheva δήλωσε: "Με ιδιαίτερη λύπη ενημερώνουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα για την προγραμματισμένη από πέρυσι παραγωγή μας, για λόγους ασφαλείας. Ευελπιστούμε να επαναπρογραμματίσουμε τις παραστάσεις μας σύντομα. Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και ειρήνη". 

Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2107282333 ή στο tickets@megaron.gr για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Last Work Ohad Naharin
©Ascaf

Η διάσημη ομάδα χορού Batsheva Ensemble, που είχε προγραμματίσει από πέρυσι τις εμφανίσεις της, αποτελείται από χορευτές με σπάνια εκφραστικότητα και εκπληκτική τεχνική κατάρτιση. "Το Last Work έχει την ομορφιά ενός εσωτερικού τοπίου. Είναι ένας στοχασμός πάνω στον κόσμο σε γκρίζους τόνους. Κι όμως, κατά ένα παράδοξο τρόπο, ξεχειλίζει από ζωντάνια και ποικιλομορφία", διαβάζουμε στην γαλλική εφημερίδα "Le Figaro" για το έργο - "πραγματική αποκάλυψη" ("The Forward").

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θέατρο κάτω από την πανσέληνο στα στέκια της Αθήνας

Αυλές, ταράτσες και αίθρια φιλοξενούν μια σειρά δυνατών θεατρικών παραστάσεων -κωμωδίες και μουσικοθεατρικές παραστάσεις- με φόντο την πανσέληνο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
28/08/2026

"Όλα… λάθος!": Αποκλειστική ματιά στο νέο καστ της ξεκαρδιστικής κωμωδίας

Η διάσημη κωμωδία όπου όλα πάνε ξεκαρδιστικά στραβά, επιστρέφει με νέο, ανανεωμένο θίασο τον Οκτώβριο στο θέατρο Αθηνά.

Αντίστροφη μέτρηση για την Επίδαυρο με τον "Ίωνα" του Θωμά Μοσχόπουλου

Αυλαία για το Φεστιβάλ Επιδαύρου 2026 με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και την τραγωδία του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.

"Του αγοριού απέναντι": Πότε επιστρέφει στο θέατρο Άλσος η μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή;

Η παράσταση των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου ανανεώνει το ραντεβού της στο θέατρο Άλσος κάτω από τα αστέρια.

Που θα δείτε την "Ειρήνη" των Καραθάνου - Δεληβοριά στην Αθήνα

Η "Ειρήνη" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου και τραγούδια Φοίβου Δεληβοριά, ολοκληρώνει τον Σεπτέμβριο την επιτυχημένη περιοδεία της.

Ο Γιάννης Κακλέας ανεβάζει Αλμπέρ Καμί με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μπιμπή

Το πολιτικό και φιλοσοφικό έργο του Αλμπέρ Καμί "Οι δίκαιοι" ανεβάζει τον Οκτώβριο 2026 ο Γιάννης Κακλέας με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή πρωταγωνιστή.

"Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία": Ο Σκρουτζ επιστρέφει για 7η χρονιά στο Θέατρο Γκλόρια

Το διαχρονικό έργο του Καρόλου Ντίκενς ζωντανεύει ξανά στη σκηνή, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, με early bird προσφορά εισιτηρίων.