Ακρόαση για το "γεια - the musical"

Η People Entertainment Group αναζητά καλλιτέχνες με γνώσεις στο τραγούδι, το θέατρο και το χορό για το θίασο της μουσικοθεατρικής παράστασης που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μαλισσόβας.

γεια the musical

Όπως μάθαμε πριν λίγες μέρες, το "Γεια" της Δέσποινας Βανδή με την υπογραφή του συνθέτη Φοίβου, ένα από τα πλέον επιτυχημένα άλμπουμ της τελευταίας 20ετίας γίνεται μιούζικαλ σε σενάριο και σκηνοθεσία του έμπειρου στο είδος Δημήτρη Μαλισσόβα. Η People Entertainment Group, που έχει αναλάβει την παραγωγή, αναζητά καλλιτέχνες με γνώσεις στο τραγούδι, το θέατρο και το χορό για την στελέχωση του θιάσου της παράστασης αλλά και την ευκαιρία να συνεργαστούν με καταξιωμένα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου σε μία σειρά ακροάσεων που, όπως τονίζει, δεν έχουν ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Το τέσσερις φορές πλατινένιο "Γεια", 20 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, και κάθε ένα από τα 21 μουσικά κομμάτια που περιλαμβάνει, γίνεται η ραχοκοκαλιά μιας παράστασης, στο soundtrack της οποίας θα συμμετέχει ο all star θίασος που ακόμα αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι για τις οντισιόν που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Ιουνίου μπορούν να επισκέπτονται την σελίδα της People Entertainment Group και τα social media της εταιρείας για να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31 Μαΐου εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Έξτρα παράσταση για την "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου

Τελευταία ευκαιρία για την παράσταση - σταθμό στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που έδωσε νέο νόημα στις σύγχρονες αναγνώσεις του αρχαίου δράματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

Ο Μάνος Θηραίος για τις "Λέξεις των άλλων" που μπορεί να είναι παρηγοριά ή όπλο θανάσιμο

Μια συζήτηση με αφορμή το θεατρικό μπρα ντε φερ που παίζεται στο Άβατον για δεύτερη χρονιά και μάς φέρνει αντιμέτωπους με ερωτήματα που δεν έχουν εύκολες απαντήσεις καθώς οι ήρωες του αποζητούν λύτρωση.

Η παράσταση των συνεχόμενων sold out επιστρέφει για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια ασφυκτικά καφκική ανάκριση λαμβάνει χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2025.

Επέτειος για τον Γιάννη Καλαβριανό με δύο παραστάσεις στο ιστορικό Αμφι-θέατρο

"Γιοι και κόρες, μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας" και "Η Πύλη της Κόλασης": Με δύο θεατρικές παραστάσεις κάτω από την ίδια στέγη γιορτάζει ο πολυγραφότατος δημιουργός και σκηνοθέτης τη νέα σεζόν 2025-26 τα 20 χρόνια της Εταιρείας Θεάτρου Sforaris.

Πρώτο trailer για το "Άρωμα γυναίκας" με τον Άκη Σακελλαρίου

Το διάσημο οσκαρικό έργο "Scent of a woman", που έγινε ευρέως γνωστό από τον κινηματογράφο, σκηνοθετεί φέτος για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

Η Μελία Κράιλινγκ από το "Emily in Paris" στους "Ερωτευμένους" του Bios

Η σκηνοθέτις και συγγραφέας Έλενα Πέγκα σκηνοθετεί μια παράσταση που αποκαλύπτει με σκληρότητα, αλλά και ποιητική ένταση την κόλαση του έρωτα και τη βαριά κληρονομιά μίας οικογένειας.

Εξτρά μέρα για το "Τέλος του παιχνιδιού" με τους Μάκη Παπαδημητρίου-Γιώργο Χρυσοστόμου

Λόγω ζήτησης, προστέθηκε επιπλέον ημέρα παραστάσεων για το έργο του Μπέκετ που έρχεται στο θέατρο Ιλίσια.