"Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου": Ακούστε το συγκινητικό βιβλίο του Λάκη Λαζόπουλου στην πλατφόρμα του JukeBooks

Η ιστορία της απώλειας ενός από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του συγγραφέα, τώρα σε audiobook.

Jukebooks Λάκης Λαζόπουλος

"Όσο τα πράγματα δυσκόλευαν, οι μέρες που είχαμε περάσει όμορφα έμοιαζαν σαν πολύτιμοι λίθοι στο περιδέραιο που μας είχε χαρίσει ο χρόνος. Η αισιοδοξία είχε ντυθεί καρναβάλι και δεν έλεγε να βγάλει τα αποκριάτικα" γράφει ο Λάκης Λαζόπουλος στο "Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου". Το μυθιστόρημα εξιστορεί το χρονικό της καταραμένης ασθένειας που στέρησε στον συγγραφέα ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα, την Τασούλα, σύζυγο και μητέρα της κόρης του. Με τα χέρια του σκάβει στην ψυχή του για όλα όσα δεν είπε: για την παραδοχή και την εξομολόγηση για αυτά που έκανε και κανείς δεν έμαθε, τη ζωή που συνέχεια ξεφεύγει από το άγγιγμά μας αλλά και τα παιχνίδια του μυαλού.

Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι με κάποιον ανεξήγητο τρόπο σημαδεύουν τις ζωές μας με την πρώτη ματιά. Άνθρωποι που βαθιά μέσα μας ξέραμε ότι τους αγαπούσαμε κι ας μην τους είχαμε γνωρίσει ακόμη. Κάποιοι το αποκαλούν μοίρα, κάποιοι άλλοι πεπρωμένο. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο ήταν και η σχέση του Λάκη με την Τασούλα. Δεν είναι μόνο μια ιστορία αγάπης, πόνου και απώλειας, αλλά και ένα μέσο για να συμφιλιωθεί κανείς με αυτά τα συναισθήματα. 

Ο Λαζόπουλος δεν γράφει απλά ένα βιβλίο, αλλά εξομολογείται τα πιο βαθιά του λάθη, πάθη, συναισθήματα, με τρόπο μοναδικό και με μεγάλη μαεστρία χειρίζεται τόσο τη συγκίνηση, όσο και το χιούμορ. Αφηγείται την ιστορία μιας αγάπης προδιαγεγραμμένης από το σύμπαν και πώς τη βίωσε ο ίδιος και η Τασούλα.

Αν δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο, δεν έχετε χρόνο για ανάγνωση ή το διάβασμα δεν είναι το φόρτε σας, πλέον είναι διαθέσιμο και σε audiobook, αποκλειστικά στο JukeBooks, τη συνδρομητική πλατφόρμα με τη μεγαλύτερη συλλογή ελληνικών audiobooks. Κάνοντας εγγραφή στο jukebooks.gr, απολαμβάνετε 15 ημέρες δωρεάν δοκιμή και ακούτε απεριόριστα, όπου κι αν βρίσκεστε. Κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να επιλέξετε το μηνιαίο πλάνο στα 9,99€ το μήνα ή το ετήσιο στα 59,90€ το χρόνο, που αυτή την περίοδο είναι σε προσφορά στη μισή τιμή. Στο JukeBooks θα βρείτε best sellers σε όλες τις κατηγορίες, από λογοτεχνία μέχρι αυτοβελτίωση, σε μοναδικές αφηγήσεις.

Το "Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου" αφηγείται ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος, με τη συμμετοχή της εξαιρετικής Μαρίας Καβογιάννη, η οποία "ζωντανεύει" με τη φωνή της τα γράμματα της Τασούλας στον Λάκη. Ακούγοντάς το με τη φωνή του ίδιου του πρωταγωνιστή της ιστορίας, θα μπείτε ακόμα πιο βαθιά σε αυτό το συγκλονιστικό αφήγημα και θα νιώσετε όσα ένιωσε και ο συγγραφέας, γράφοντάς το.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Η διδακτική πλευρά της τέχνης στο 3ο art residency του Ιδρύματος Μαμιδάκη

Πολιτισμός, οικολογίες, περιβαλλοντική ευθύνη και τεχνητή νοημοσύνη διερευνώνται μεταξύ άλλων στο φετινό πρόγραμμα καλλιτεχνικής φιλοξενίας του ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2024

Έφυγε από τη ζωή ο γκαλερίστας Γεράσιμος Καππάτος που πρωτοέδειξε στην Αθήνα Αμπράμοβιτς και υποστήριξε μια νέα γενιά επιμελητών και καλλιτεχνών

Ο πρωτοπόρος γκαλερίστας που έδειξε στην Αθήνα Μαρίνα Αμπράμοβιτς, Penny Siopis, Louise Bourgeois, αλλά και ίδρυσε τα Rooms πέθανε σε ηλικία 67 ετών.

Το βιβλίο "Ο θείος μου Αλέξανδρος Ιόλας" γίνεται audiobook

Με τη φωνή της Λήδας Καπνά κυκλοφορεί σε ηχητική έκδοση το βιβλίο της Ελένης Κουτσούδη-Ιόλα.

Καλλιτέχνες από Ελλάδα και Ολλανδία αιχμαλωτίζουν το "Ελληνικό Φως"

Ένα δεκαήμερο art residency διοργανώνει το Κέντρο Τεχνών Μετς.

To Zig Zag Festival φέρνει τέχνη και ανατροπές στο βουνό των Κενταύρων

Επιλεγμένοι καλλιτέχνες και επιμελητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμπράττουν σε μία συνάντηση με έργα, εικαστικές εγκαταστάσεις και performance.

30 ζωγραφικά έργα του Θανάση Λάλα παρουσιάζονται στην Ύδρα

"Η Ζωή μιας απώλειας" θα φιλοξενείται στο νησί μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Τελευταία εβδομάδα με το Athens Photo Festival 2024

Last call για τις εκθέσεις φωτογραφίας που φιλοξενεί το Μουσείο Μπενάκη, στο πλαίσιο του ελληνικού φεστιβάλ.