"Witnesses of the Earth": Νέα έκθεση φωτογραφίας στην Blank Wall Gallery

Η φωτογραφική συλλογικότητα Fotoğraf Gezginleri παρουσιάζει το νέο της πρότζεκτ στην Αθήνα.

Witnesses of the Earth Nurhayat Baysal - Zanzibar

Αφοσιωμένη στην τέχνη της φωτογραφίας και στην αποτύπωση του κόσμου μέσα από τον φακό τους, η φωτογραφική συλλογικότητα Fotoğraf Gezginleri (Φωτογραφικοί Ταξιδιώτες) παρουσιάζει τη νέα της έκθεση "Witnesses of the Earth" στην Blank Wall Gallery στην Αθήνα, από τις 23 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2025.

Η ομάδα ιδρύθηκε το 2013 από τον φωτογράφο Niko Guido και από τότε έχει διοργανώσει περισσότερα από 90 φωτογραφικά ταξίδια, πραγματοποιήσει 50 εκθέσεις στην Τουρκία και στο εξωτερικό και εκδώσει σχεδόν 30 βιβλία. Έχει επίσης σημειώσει εντυπωσιακές επιτυχίες σε διεθνείς φωτογραφικούς διαγωνισμούς, κατακτώντας περίπου 300 μετάλλια μέχρι σήμερα.

Το 2023, η ομάδα οργάνωσε έναν φωτογραφικό μαραθώνιο στην Αθήνα και αργότερα εξέδωσε ένα ειδικό λεύκωμα που αποτυπώνει το πνεύμα της πόλης. Επιστρέφοντας τώρα στην Αθήνα, παρουσιάζει μια εντυπωσιακή νέα έκθεση με δυνατές εικόνες από όλο τον κόσμο.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στις 9 μ.μ.

Συμμετέχοντες φωτογράφοι: Canan Çalışkan, Canan Erenmemişoğlu, Dilek Elçiçek, Emre Sayın, Ertuğrul Karali, Harika Topaloğlu Yücel, Lina Basmacı, Müge Aygar, Mukaddes Özcan, Mürgan Bayramoğlu, Neşe Karaarslan, Nurdan Turan, Nurhayat Baysal, Sedat Yücel, Semiha Yıldız Berkem, Sevil Gürel Peker, Şule Dikmen, Tansu Ömür, Zeynep Banu Ergin, Zeynep Can

Δείτε όλες τις εκθέσεις της πόλης στον οδηγό τεχνών του athinorama.gr.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Witnesses of the Earth

  • Φωτογραφία

Αφοσιωμένη στην τέχνη της φωτογραφίας και στην αποτύπωση του κόσμου μέσα από τον φακό τους, η φωτογραφική συλλογικότητα Fotoğraf Gezginleri (Φωτογραφικοί Ταξιδιώτες) παρουσιάζει τη νέα της έκθεση στην Αθήνα. Η ομάδα ιδρύθηκε το 2013 από τον φωτογράφο Niko Guido και από τότε έχει διοργανώσει περισσότερα από 90 φωτογραφικά ταξίδια, πραγματοποιήσει 50 εκθέσεις στην Τουρκία και στο εξωτερικό και εκδώσει σχεδόν 30 βιβλία. Έχει επίσης σημειώσει εντυπωσιακές επιτυχίες σε διεθνείς φωτογραφικούς διαγωνισμούς, κατακτώντας περίπου 300 μετάλλια μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους αυτήν την Κυριακή

Αυτή την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, μπορείτε να επισκεφτείτε τους χώρους χωρίς να πληρώσετε στην είσοδο. Διαφορετικό καθεστώς ισχύει για το Μουσείο της Ακρόπολης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/01/2026

Η Xie Rong για πρώτη φορά στην Αθήνα, σε μια performance μουσικού αυτοσχεδιασμού

Η πλατφόρμα Movement Research Project παρουσιάζει την παράσταση-ωδή στην μνήμη "怀旧 — Holding the Past", με την περίφημη Κινέζα καλλιτέχνιδα.

Οι Δελφοί τη δεκαετία του 1950 με τον φακό του Robert McCabe

Σπάνιες μεταπολεμικές φωτογραφίες στην παρουσίαση του Λευκώματος στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών

Το βαθιά συγκινητικό Ihsane έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

Το συγκλονιστικό έργο του Sidi Larbi Cherkaoui από τα Ballet du Grand Théâtre de Genève και Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Gagosian φέρνει την πρώτη έκθεση του Roe Ethridge στην Αθήνα

H έκθεση "Rude in the Good Way" ανοίγει παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου ομότιτλου βιβλίου.

Αλέκος Φασιανός: Ένα "παλιόσπιτο" που εξελίχθηκε σε Μουσείο

Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του, θυμόμαστε πώς ο σπουδαίος καλλιτέχνης μετέτρεψε σε εκθεσιακό χώρο μια πολυκατοικία στο Μεταξουργείο

Απόψε ακούμε τζαζ στο Μουσείο

Ο Ντίνος Μάνος, η Αθανασία Μάνου και η Νιόβη Κρητικού υποδέχονται το κοινό στην παράσταση "MeholHer", στο Μουσείο Γουλανδρή.