Ραντεβού στην "Ονείρου 5"

Οι συγγραφείς Πέγκυ Καραγιάννη και Ελένη Ρεπούσκου και οι εκδόσεις Φυλάτος προσκαλούν τους αναγνώστες σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο διηγήμά τους.

Ονείρου 5

Οι συγγραφείς Πέγκυ Καραγιάννη και Ελένη Ρεπούσκου και οι εκδόσεις Φυλάτος προσκαλούν τους αναγνώστες σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο βιβλίο "Ονείρου 5". Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 13 Μαρτίου στο Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα (Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου, Ζαΐμη & Γιαννόπουλου, Πειραιάς), με παρουσίαση και συντονισμό από τον Τάσο Καρακύκλα, ηθοποιό-σκηνοθέτη. Θεματικές του βιβλίου θα αναλύσει η Μαρία Καβρολογάκη, σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ολιστική Θεραπεύτρια. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου, ηθοποιός, και ο Ανδρέας Ευαγγελάτος, ηθοποιός, μεταγλωττιστής. Μουσική συνοδεία με κιθάρα: Αριστέα.

Ώρα προσέλευσης: 19:30
Ώρα έναρξη: 20:00

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στο διήγημα "Ονείρου 5", η ζωή πέντε φίλων αναστατώνεται από ξαφνικές και αναπάντεχες εξελίξεις που τους αναγκάζουν να επανεκτιμήσουν τις σχέσεις τους και τον εαυτό τους. Ένα συγκινητικό γράμμα αποκαλύπτει κρυφές σκέψεις και συναισθήματα που δεν είχαν εκφραστεί ποτέ, φέρνοντας στην επιφάνεια μια σειρά από ανατρεπτικές αλήθειες.

Το σπίτι στη Βάρκιζα, γνωστό ως Ονείρου 5, δεν είναι απλώς ένα καταφύγιο, αλλά η αφετηρία για μια νέα ζωή και μια νέα αρχή για την ομάδα. Καθώς οι φίλοι αντιμετωπίζουν την ηλικία, τις οικονομικές δυσκολίες και την απώλεια, ανακαλύπτουν τη δύναμη της αληθινής φιλίας και την αξία των κρυμμένων συναισθημάτων τους.

Το "Ονείρου 5" είναι μια ιστορία για τη σύνθετη ανθρώπινη εμπειρία, την αναζήτηση της αλήθειας και την αναγέννηση μέσα από τις δυσκολίες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ακούγοντας την "Ηχώ του χρόνου" που κουβαλά μνήμες από το Ολοκαύτωμα

Στη νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις του ΜΙΕΤ, ο μουσικοκριτικός Jeremy Eichler εστιάζει σε τέσσερις κορυφαίους συνθέτες του 20ού αιώνα και εξετάζει πώς βίωσαν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ολοκαύτωμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να να γνωρίσουν από κοντά τα ζητήματα που πραγματεύονται οι καλλιτέχνες.

Οι εκθέσεις του ΠΣΚ που δεν θα λείψουν από την ατζέντα μας

Αναδρομικά πρότζεκτ, περιπατητικές δράσεις και last calls για εκθέσεις που παρουσιάζονται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα.

"Everynight" στην Ταινιοθήκη με τα έργα σύγχρονων καλλιτεχνών

Το επιτυχημένο πρόγραμμα συνεχίζεται με μερικές ακόμα προβολές για τον Ιανουάριο.

Άνοιξη στο ΕΜΣΤ με τριπλό αφιέρωμα στην ελληνική μεταπολεμική τέχνη

Νέες εκθέσεις έρχονται σύντομα στο μουσείο στη Συγγρού.

Η έκθεση "Τέχνη για το εδώ και τώρα" αποκτά παγκόσμια εμβέλεια

Παράταση και διαδικτυακή προβολή για την έκθεση που έφερε την Αθήνα στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό προσκήνιο.