Masterclass για τον συναρπαστικό κόσμο των κόμικς στο AKTO

Στο δεύτερο κατά σειρά masterclass ο “Mike” Διαλυνάς περιγράφει πώς εδραιώθηκε στην αμερικανική εκδοτική αγορά.

Akto masterclass Mike Διαλυνάς

Η Νέα Χρονιά μόλις ξεκίνησε και στον ΑΚΤΟ αναμένεται άκρως δημιουργική.  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος Masterclass από τον κλάδο Sketch-Comics-Cartoon υπό τον γενικό τίτλο "Όψεις, Τάσεις και Προοπτικές των Κόμικς". Κορυφαίοι καλλιτέχνες της σκηνής των κόμικς, με αφετηρία το έργο τους, μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους, με στόχο να εξερευνήσουμε τις δημιουργικές & επαγγελματικές διαστάσεις του κόσμου των κόμικς, της εικονογράφησης και των σχετικών τεχνών. Τα masterclasses συντονίζει ο Διευθυντής του προγράμματος BA (Hons) Sketch-Comics-Cartoon Γιώργος Μπότσος.

Στο δεύτερο κατά σειρά masterclass το ΑΚΤΟ υποδέχεται τον Μιχάλη "Mike” Διαλυνά, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς και πιο επιτυχημένους αποφοίτούς του! Ο διακεκριμένος δημιουργός comics & εικονογράφος θα μας περιγράψει πώς από τα θρανία του ΑΚΤΟ -μέσα σε σχεδόν είκοσι χρόνια- εδραιώθηκε στην αμερικανική εκδοτική αγορά, εξηγώντας "από μέσα" όλα όσα συμβαίνουν "εκεί". 

Ημερομηνία: Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2025
Ώρα: 3-5 μ.μ.
Τοποθεσία: Αμφιθέατρο ΑΚΤΟ, Ευελπίδων 11Α 
Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε Επίσης


 

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Πώς 18 καλλιτέχνες μεταφέρουν στα έργα τους "ήχους της σιωπής"

Η ομαδική έκθεση διερευνά την δύναμη και τις πολλαπλές όψεις της σιωπής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/11/2025

"Ω λαλά!" αναφωνούμε για το νέο βιβλίο των εκδόσεων Νήσος

Κυκλοφόρησε μόλις από τις εκδόσεις Νήσος το βιβλίο του Δαμιανού Αγραβαρά που αφηγείται την ιστορία της Λαλά, που έζησε ως ανοιχτά γκέι άνδρας στην Ελλάδα του '60, '70 και '80.

Δύο νέα βιβλία από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Μια γυναίκα που εισβάλλει σε ένα γάμο "συναντά" μια δολοφονία-βαμπίρ στις δύο νέες εκδόσεις του Κλειδάριθμου.

Μια ‘Αφροδίτη’ εμπνευσμένη από τον Lespugue στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Αμερικανός καλλιτέχνηςJeff Koons εξερευνά τη μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα.

"Αμέρωτος Νόστος": Ένα εικαστικό αφιέρωμα για τη μοναδικότητα της Κρήτης

Η έκθεση λειτουργεί παράλληλα ως ρετροσπεκτίβα στο έργο του καλλιτέχνη Σταύρου Παναγιωτάκη.

Το κοσμοϊστορικό έτος 1945 σε μια έκθεση στη Βουλή

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία εγκαινιάζει τη νέα έκθεση "1945: το τέλος του πολέμου" στον εκθεσιακό χώρο του στο Πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο.