Πίνοντας εικαστικό τσάι στην έκθεση ''Tea Time I''

Ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, κέντημα και κεραμική συνυπάρχουν σε έναν αρμονικό διάλογο στην έκθεση του dreamideamachine resident.

Tea Time and I

Το dreamideamachine resident προσκαλεί το κοινό τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, από τις 16:00 και έως τις 22:00, στην ομαδική έκθεση ''Tea Time I'', προσφέροντας στον θεατή την οπτική εμπειρία και απόλαυση ενός "εικαστικού τσαγιού", με την συμμετοχή 12 καλλιτεχνών. Την έκθεση επιμελήθηκε η Έφη Μιχάλαρου. Η διάρκειά της θα είναι μέχρι τις 15/12, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (2114196118, 6943261864), και ο τόπος διεξαγωγής της είναι στην οδό Κολωνού 55-59, στο Μεταξουργείο (κουδούνι: dreamideamachine ΑΜΚΕ, 2ος Όροφος).

Ζωγραφική, Γλυπτική, Φωτογραφία, Κέντημα & Κεραμική, συνυπάρχουν σε έναν αρμονικό διάλογο και προσκαλούν τον θεατή να περιηγηθεί σε έναν κόσμο που συντίθεται  από:  εικόνες, μνήμες, όνειρα, επιθυμίες, χρώματα κι αρώματα που απορρέουν από την λογοτεχνία, την ποίηση, την επιστημονική φαντασία, αλλά και την παιδική φαντασία. 

Κάθε έργο αφηγείται μια μοναδική ιστορία, προτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε ένα προσωπικό αφήγημα, να ταξιδέψουμε στη σημασία της φιλοξενίας, της επικοινωνίας και της ανθρώπινης επαφής. Το "Tea Time I" αποτελεί μια γιορτή της τέχνης και της ζωής, αποκαλύπτει την άλλη πλευρά, την ομορφιά και την πολυπλοκότητα της, μέσα από την θέαση 12 καλλιτεχνών.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γρηγορία Βρυττιά, Ανδρομάχη Γιαννοπούλου, Μαρία Ζυγομαλά, Λίνα Θεοδώρου, Δημήτρης Λεμπέσης, Κατερίνα Κοκκινάκη, Αλέξανδρος Μαγκανιώτης, Ιφιγένεια Σδούκου, Νεφέλη Τσαντάκη, Ανναλίνα Φωτοπούλου, Itsmi, Sara Sehnaoui.

 

Με την περιήγηση στο "Tea Time I", ο καθένας μπορεί να επιλέξει έργα σε διαφορετικά μεγέθη και τιμές, αλλά και τσάντες με έργα καλλιτεχνών, για τον ίδιο, φίλους και αγαπημένους σας, πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε Επίσης

 

​​​​​​

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Μουσείο Μπενάκη: Πώς ο Δημήτρης Πικιώνης σημάδεψε την ελληνική αρχιτεκτονική

Το εκθεσιακό αφιέρωμα για τον Έλληνα αρχιτέκτονα εγκαινιάζεται σήμερα (22/10).

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/10/2025

"Ατμόσφαιρες στα πόδια μου": Προβολές για τη βιωσιμότητα της Γης στην Ταινιοθήκη

Βίντεο προτείνουν νέους τρόπους κατανόησης της σχέσης του ανθρώπου με τη γη.

Εικαστικοί αποκαλύπτουν όσα δεν βλέπουμε στα παρασκήνια μιας καλλιτεχνικής παραγωγής

Το "remnants of ongoing activity" προβάλλει επισφαλείς και συχνά αόρατες συνθήκες ενός καλλιτεχνικού πρότζεκτ.

Διάλεξε το επόμενο έκθεμα του Μουσείου Μαρία Κάλλας

Το μουσείο γιορτάζει δύο χρόνια λειτουργίας και καλεί το κοινό να συμβάλλει ενεργά στη μόνιμή του έκθεση.

6 μεγάλες ληστείες σε μουσεία πριν από εκείνη του Λούβρου

Η Μόνα Λίζα, η Κραυγή και άλλα έργα τέχνης που έχουν πέσει θύματα ληστείας ανά τα χρόνια.

Ποιά είναι η Laila Gohar που θα μαγειρεύει συνεχώς επί τρία 24ωρα φασόλια

Η γκαλερί ARCH μένει ανοιχτή για 72 ώρες και μας καλεί σε Table for One με καλεσμένη την αναγνωρισμένη καλλιτέχνιδα και σχεδιάστρια που χρησιμοποιεί το φαγητό ως μέσο έκφρασης.

Η έκθεση-υπερθέαμα για τον Βαν Γκογκ ανοίγει σήμερα στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή

Το "Van Gogh: The Immersive Experience" είναι από τις εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσετε.