Η Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στο Άλσος Περιστερίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών & Βιβλιοπωλών δίνει τη δυνατότητα σε εκδότες που δεν έχουν τη δυνατότητα της αυτόνομης παρουσίας να εκπροσωπηθούν με επιλεγμένους τίτλους τους.

Έκθεση Βιβλίου Άλσος Περιστερίου

Ο ΣΒΕΑΠ με τη συνεργασία του Δήμου Περιστερίου και υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών διοργανώνει και φέτος Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου από Παρασκευή 31 Μαΐου έως και Κυριακή 16 Ιουνίου.   

Η Έκθεση Βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών & Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ), μοναδικό δευτεροβάθμιο σωματείο στο χώρο του βιβλίου. Η ΠΟΕΒ με δικά της περίπτερα στην Έκθεση δίνει τη δυνατότητα σε εκδότες που δεν έχουν τη δυνατότητα της αυτόνομης παρουσίας να εκπροσωπηθούν με επιλεγμένους τίτλους τους. 

Έτσι πέρα από την αυτόνομη δια αντιπροσώπου εκπροσώπηση των 40 και πλέον Εκδόσεων και δεκάδες ακόμη Εκδόσεις θα εκπροσωπηθούν στα περίπτερα της ΠΟΕΒ.

Στην υλοποίηση και επιτυχία της Έκθεσης σημαντική είναι η συμβολή των χορηγών επικοινωνίας, της Oxygen Pelatologio και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:

Δευτέρα με Πέμπτη: 6-10.30 μ.μ.
Παρασκευή-Σάββατο: 6-11 μ.μ.
Κυριακή: 11 π.μ.-2 μ.μ. & 6-10.30 μ.μ. (Την Κυριακή των εκλογών 9 Ιουνίου η Έκθεση θα λειτουργήσει μόνο το απόγευμα)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Θα μας στοιχίσει το κλείσιμο του ΝΕΟΝ;

Η ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της λειτουργίας του οργανισμού από τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο φέρνει ξανά στην επιφάνεια το ζήτημα της βιωσιμότητας του οικοσυστήματος της τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
22/04/2026

Ο Antonin Fourneau αφήνει σημάδια τέχνης για να δημιουργεί αναμνήσεις

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο πλαίσιο του 22ου Athens Digital Arts Festival, o διακεκριμένος γάλλος καλλιτέχνης εξηγεί πώς είναι να δημιουργείς σκόπιμα, εφήμερη τέχνη.

Λάτρεις του ροκ, το βιβλιοπωλείο Αμόνι έχει κάτι για εσάς

Το βιβλιοπωλείο των Άνω Πετραλώνων οργανώνει αυτό το ΣΚ 24 και 25 Απριλίου δύο εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ανεξάρτητη ελληνική ροκ σκηνή.

Φωτογραφικό ταξίδι με τον Paulo Roberto França

Ο França, Πρέσβης της Βραζιλίας στη χώρα μας, παρουσιάζει το φωτογραφικό του έργο, πλούσιο με εικόνες και εμπειρίες από διαφορετικά γεωγραφικά και πολιτισμικά περιβάλλοντα.

Η έννοια του σπιτιού μέσα από μάτια της Tindara Spartà

Η γκαλερί Bernier/Eliades φιλοξενεί την έκθεση της καλλιτέχνιδος, η οποία συνδυάζοντας ζωγραφική και γλυπτική μετατρέπει το οικείο σε αλλόκοτο πεδίο εξερεύνησης.

Διπλά εγκαίνια στον Αστρολάβο

Η αίθουσα τέχνης γεμίζει ζωγραφική και γλυπτική, καλωσορίζοντας τον Ανδρέα Σπηλιωτόπουλο και την Βέρα Σταυρινάδη σε δυο μοναδικές ατομικές εκθέσεις.

"Δύναμή μας η κοινότητα" μάς υπενθυμίζει αυτό το νέο φεστιβάλ

Με αφορμή την επέτειο ίδρυσης του Απελευθερωτικού Κινήματος Ομοφυλόφιλων Ελλάδας, διοργανώνεται αυτό το ΣΚ 25& 26/4 ένα διήμερο φεστιβάλ τέχνης και μνήμης με αναγνώσεις, προβολές ντοκιμαντέρ και περφόρμανς.