Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα γλυπτά του Evangelion Studio

Η Eleni Marneri Gallery μάς προσκαλεί το Σάββατο 27 Απριλίου, 12-5 μ.μ. στην παρουσίαση των γλυπτικών αντικειμένων του δημιουργικού στούντιο Evangelion. Εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική της οικίας στην οποία στεγάζεται η Eleni Marneri gallery στην ιστορική αυτή συνοικία, η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη  παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα γλυπτά του Evangelion Studio

Χρησιμοποιώντας γύψινες λωρίδες σαν πρώτη ύλη και καλούπια από μπαλόνια για την απόδοση της μορφής, δημιουργεί ακανόνιστες, οργανικές γλυπτικές μορφές που συνδιαλέγονται μεταξύ τους και επιβάλλονται σε κάθε χώρο με την αφαιρετικότητά τους.

Εγκαίνια: 27/4 (12-5 μ.μ.)

Info: Eleni Marneri Gallery | Ωράριο λειτουργίας: Τρ., Τετ., Πεμ., Παρ.: 10 π.μ.-6 μ.μ., Σαβ.: 10 π.μ.-4 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Δείτε όλες τις εκθέσεις της πόλης στον οδηγό τεχνών του athinorama.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Δύο νέα βιβλία από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Μια γυναίκα που εισβάλλει σε ένα γάμο "συναντά" μια δολοφονία-βαμπίρ στις δύο νέες εκδόσεις του Κλειδάριθμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/11/2025

Μια ‘Αφροδίτη’ εμπνευσμένη από τον Lespugue στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Αμερικανός καλλιτέχνηςJeff Koons εξερευνά τη μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα.

"Αμέρωτος Νόστος": Ένα εικαστικό αφιέρωμα για τη μοναδικότητα της Κρήτης

Η έκθεση λειτουργεί παράλληλα ως ρετροσπεκτίβα στο έργο του καλλιτέχνη Σταύρου Παναγιωτάκη.

Το κοσμοϊστορικό έτος 1945 σε μια έκθεση στη Βουλή

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία εγκαινιάζει τη νέα έκθεση "1945: το τέλος του πολέμου" στον εκθεσιακό χώρο του στο Πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο.

Η έκθεση "Athens Dies In Dreams At Sunrise" παρουσιάζεται σε ένα παλιό λατομείο στο λόφο του Φιλοπάππου

Ο ΝΕΟΝ αναθέτει στον Αλέξανδρο Τζάννη την υλοποίηση του Έργου στην Πόλη 2025.

Εγκαίνια της έκθεσης "All Eyes on Palestine" στην Αθήνα

Η έκθεση-ορόσημο της σύγχρονης παλαιστινιακής τέχνης που αξιοποιεί την τέχνη ως εργαλείο αντίστασης.