Πάρε μέρος στο Athens Photo Festival 2024

Για λίγες ημέρες, επαγγελματίες του φωτογραφικού μέσου έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για το φεστιβάλ.

Athens Photo Festival

Tο Athens Photo Festival απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε φωτογράφους και δημιουργούς που χρησιμοποιούν το μέσο της φωτογραφίας να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στο εκθεσιακό πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης. Η υποβολή της πρότασης του έργου/πρότζεκτ που επιθυμούν να παρουσιάσουν γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, έως τις 5 Φεβρουαρίου 2024.

Το Athens Photo Festival θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά το μεγάλο διεθνές γεγονός για τη φωτογραφία στην Ελλάδα. Εκθέσεις με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο καθώς και ένα σύνολο δράσεων θα συγκροτήσουν μια πλατφόρμα ανάδειξης της σύγχρονης φωτογραφικής δημιουργίας και αλληλεπίδρασης με την ευρύτερη πολιτιστική κοινότητα.

Το Athens Photo Festival 2024 θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των μηνών Ιουνίου και Ιουλίου, στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138 και σε άλλους χώρους της Αθήνας. Το κεντρικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα αποτέλεσει μια μεγάλης έκτασης εκθεσιακή παραγωγή, η οποία θα αναπτυχθεί σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους του μουσείου, διασταυρώνοντας φωτογραφικά έργα, οπτικοακουστικό υλικό, εγκαταστάσεις και καλλιτεχνικές εκδόσεις.

Πληροφορίες και υποβολή προτάσεων εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Φεστιβάλ και αφιερώματα στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Στην 20ή ΔΕΒΘ συναντάμε, μεταξύ άλλων, το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών, το νέο Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου και ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ιωάννου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Είδαμε την Κεντρική Έκθεση της 60ης Μπιενάλε Βενετίας 2024 "Ξένοι Παντού" και αναρωτιόμαστε αν τελικά "μπορούν οι υποτελείς να μιλούν"

Με ποιούς όρους εκπροσωπείται ο /η/το queer καλλιτέχνης/ιδα/@, ο/η/το αουτσάιντερ, ο/η/το ιθαγενής/ες στην έκθεση "Ξένοι Παντού"; Μπορεί να απο-αποικιοποιηθεί μια Μπιενάλε;

"Περί ζωγραφικής": Πέντε καλλιτέχνες δημιουργούν έργα που κινούνται μεταξύ της παράδοσης και της καινοτομίας

Απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας αφοσιώνονται στην εξερεύνηση της τέχνης μέσα από κλασικές ζωγραφικές προσεγγίσεις.

Ανακαλύψτε βιβλία για κάθε ηλικία από τις εκδόσεις Κέδρος

Ελληνική πεζογραφία και βιβλία για νέους και παιδιά ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες.

Οι εκθέσεις που αξίζει να επισκεφθείς τη Μεγάλη Εβδομάδα

Όλα τα εικαστικά πρότζεκτ που αξίζουν μια τελευταία βόλτα στα μουσεία και τις γκαλερί της Αθήνας, πριν τις πασχαλινές αργίες.

"What bodies want to do": Το απελευθερωτικό συναίσθημα της απραξίας

Η εικαστικός Ελένη Μπαγάκη διερευνά το σώμα και τη σχέση του με τον ελεύθερο χρόνο.