Η δημοφιλής Monica Gutierrez επιστρέφει με το βιβλίο "Έρωτας στον επόμενο σταθμό"

Ένα feelgood βιβλίο γεμάτο γεύσεις, αρώματα και μουσικές.

Έρωτας_στον_επόμενο_σταθμό

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν το βιβλίο "Έρωτας στον επόμενο σταθμό" της Monica Gutierrez. Τη μετάφραση επιμελείται η Κάλλια Ταβούλαρη.

H Σίγκριντ είναι έτοιμη να παραιτηθεί από το ξενοδοχείο που εργάζεται και να αναλάβει τη δουλειά των ονείρων της ως συντηρήτρια αρχαιοτήτων σε μουσείο. Για αποχαιρετιστήριο δώρο, η φίλη της η Άνχελα την παίρνει μαζί της στο ετήσιο συνέδριο των ξενοδόχων, που αυτή τη φορά διεξάγεται στο Μπέλμοντ Βενετία-Σεμπλόν Οριάν Εξπρές. Μαζί με το κουνέλι της, η ιστορικός θα διασχίσει την καρδιά της Ευρώπης με το τρένο, όταν μια αναπάντεχη συνάντηση θα την εκτροχιάσει.

Μετά από περιηγήσεις σε ιστορικές πόλεις, πεντανόστιμα φαγητά, την αίγλη πεντάστερων μπουτίκ ξενοδοχείων, τη μουσική του Ed Sheeran, κάτω από τη βροχή και υπό το φως των αστεριών, την αντανάκλαση του χιονιού και τον κρότο των πυροτεχνημάτων, θα αποκαλυφθούν σοβαρά μυστικά, θα λυθούν κωμικές παρεξηγήσεις, θα ληφθούν αποφάσεις. Και φυσικά, όπως πάντα, η αγάπη θα βρει τον δρόμο της.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Tο Μουσείο Ακρόπολης ακολουθεί τις "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές"

Το μουσείο συμμετέχει στην επετειακή δράση που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού με τη θεματική παρουσίαση με τίτλο "Ανακαλύπτοντας τα τέσσερα στοιχεία της φύσης στο Μουσείο Ακρόπολης".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/05/2024

Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος τιμήθηκε με τον τίτλο ΟΒΕ του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας

Ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε στην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη για τη συνεισφορά του Δασκαλόπουλου στον χώρο των τεχνών και της φιλανθρωπίας.

Μαθαίνουμε για τη σύγχρονη αραβική λογοτεχνία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και την ελληνική μετάφραση έργων της

Ημερίδα με αφορμή την 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη την Σάρτζα.

Τα φιλμ της Κατερίνας Κομιανού κι ένα τραγούδι των Metro Decay

Η Κατερίνα δίνει χρονική απόσταση στο σήμερα από το σήμερα με μια κάμερα Σούπερ 8.

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (20-26/4)

Ιδιότυπες φωτογραφικές εξερευνήσεις, μια έκθεση για το Black Lives Matter και όλα τα εικαστικά πρότζεκτ που αξίζει να δείτε αυτή την εβδομάδα.

"Μαρμαρυγή": Πώς η τέχνη απαθανατίζει το μεγαλείο της φύσης

Η εικαστικός Ελεάννα Μαρτίνου παρουσιάζει έργα της στην γκαλερί Batagianni.

Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Πέντε αθηναϊκά μουσεία προτείνουν ένα ξεχωριστό έργο από τις συλλογές τους

Μιλήσαμε με πέντε μουσεία της πόλης για τα έργα τέχνης και τις συλλογές που κοσμούν τις αίθουσές τους και τα οποία δεν πρέπει να χάσουμε τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18/5).