S. King, K. Maniscalco, R. Ozeki ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Δείτε τα 17 νέα βιβλία των εκδόσεων.

κλειδάριθμος

Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος παρουσιάζουν το νέο εκδοτικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει 17 βιβλία ενηλίκων.

Κριστίν (Stephen King, μτφρ. Νέστορας Γ. Χούνος

Κριστίν

Το κλασικό #1 μπεστ σέλερ του απόλυτου τρόμου 40 χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία.

Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά όταν ο μαθητής λυκείου Άρνι Κάνινγκχαμ και ο καλύτερός του φίλος, ο Ντένις Γκίλντερ, βρίσκουν προς πώληση μια σαραβαλιασμένη κόκκινη και άσπρη Πλίμουθ Φιούρι – με το όνομα Κριστίν. O Άρνι δεν ήταν ποτέ από τους ωραίους ή τους δημοφιλείς του σχολείου, αλλά η Κριστίν γρήγορα αλλάζει τα πάντα και κατακυριεύει συστηματικά και τρομακτικά κάθε πτυχή της ζωής του Άρνι.

Βραβευμένο με το Locus Award (1984) για το Καλύτερο Μυθιστόρημα Φαντασίας.

To βιβλίο της μορφής και του κενού (Ruth Ozeki, μτφρ. Μυρσίνη Γκανά

To βιβλίο της μορφής και του κενού

Συνδυάζοντας αξέχαστους χαρακτήρες με την τζαζ, την κλιματική αλλαγή και την προσκόλλησή μας στα υλικά αγαθά, η Ρουθ Οζέκι μας χαρίζει ένα μυθιστόρημα τολμηρό, ανθρώπινο και βαθιά συγκινητικό.

"Καλύτερο βιβλίο του Amazon" για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2021
Βραβείο Γυναικείας Μυθοπλασίας (Women’s Prize for Fiction 2022)

To Βασίλειο των Διαβόητων (Kerri Maniscalco, μτφρ. Γιώργος Αγγελίδης)

To Βασίλειο των Διαβόητων

Με εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα και εκατομμύρια προβολές, η συγγραφέας μπεστ σέλερ των New York Times Κerri Maniscalco μας χαρίζει μια ιστορία γεμάτη αισθησιασμό, αισθαντικά μυστικά, και απρόσμενες ανατροπές στον αξέχαστο επίλογο της τριλογίας του Βασιλείου των Δαιμόνων.

Χίλια φιλιά από σένα (Tillie Cole, μτφρ. Χρύσα Φραγκιαδάκη)

Χίλια φιλιά από σένα

Ένα αγόρι. Ένα κορίτσι. Ένας δεσμός που δημιουργείται σε μια στιγμή και κρατά μια δεκαετία. Ένας δεσμός που ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση μπορούν να καταστρέψουν. Ένας δεσμός που θα κρατήσει για πάντα. Ή έτσι, τουλάχιστον, πιστεύουν.

Η συγγραφέας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, με πάνω από 40 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και αμέτρητες κριτικές στο Goodreads.

Βραβευμένο με Goodreads Choice και υποψήφιο για Καλύτερο Βιβλίο Νεανικής Λογοτεχνίας (2016).

Η τέχνη της αποτυχίας (Elizabeth Day, μτφρ. Δέσποινα Αλεξανδρή)

Η τέχνη της αποτυχίας

Ένα βιβλίο ιδανικό για οποιονδήποτε έχει αποτυχίες στο ενεργητικό του. Αυτό σημαίνει ένα βιβλίο για όλους.

Η τέχνη της αποτυχίας αποκαλύπτει ότι δεν προσδιοριζόμαστε από την αποτυχία. Όταν μαθαίνουμε πώς να αποτυχαίνουμε, μαθαίνουμε στην πραγματικότητα πώς να πετυχαίνουμε. Κι όλοι το χρειαζόμαστε αυτό. Ένα βιβλίο αισιόδοξο, ειλικρινές, αστείο και καυστικό.

Μπεστ σέλερ στους Sunday Times.

Κρίσιμες συζητήσεις (A. Switzler, E. Gregory, J. Grenny, K. Patterson, R. McMillan, μτφρ. Βιολέττα Ζεύκη)

Κρίσιμες συζητήσεις

Ένα κλασικό εγχειρίδιο πλήρως ενημερωμένο για έναν κόσμο όπου η επικοινωνιακή δεξιοτεχνία είναι πιο σημαντική από ποτέ! Οι Κρίσιμες συζητήσεις παρέχουν τις πληροφορίες, τη γνώση, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε ακόμα και τις πιο δύσκολες συζητήσεις με τρόπους που εγγυώνται ότι και οι δύο πλευρές θα ολοκληρώσουν τον διάλογο με την αίσθηση ότι εισακούστηκαν και αντιμετωπίστηκαν με σεβασμό.

Νευρογλωσσικός προγραμματισμός για πρωτάρηδες (Romilla Ready, Kate Burton, μτφρ. Χριστίνα Σωτηροπούλου)

Νευρογλωσσικός προγραμματισμός για πρωτάρηδες

Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός σας βοηθά να κατανοήσετε πώς σκέφτεστε, πώς αισθάνεστε και πώς αντιλαμβάνεστε την καθημερινή ζωή και τον κόσμο. Το βιβλίο παρουσιάζει πρακτικές, εύχρηστες ιδέες ώστε να λύνετε προβλήματα και να κατανοείτε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους.

Πλούσιος Μπαμπάς, Φτωχός Μπαμπάς (Robert Kiyosaki, μτφρ. Εύη Παπαδούλου)

Πλούσιος Μπαμπάς, Φτωχός Μπαμπάς

Το #1 βιβλίο προσωπικής οικονομικής ανάπτυξης, που έχει αλλάξει σημαντικά την ιδέα που έχουν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι για το χρήμα, κυκλοφορεί σε νέα, εμπλουτισμένη έκδοση με ανανεωμένο υλικό και 9 εκπαιδευτικές ενότητες που ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες.

Η διατήρηση του αρχικού περιεχομένου του αποδεικνύει ότι το βιβλίο άντεξε στον χρόνο. Οι θεμελιώδεις αρχές του παραμένουν ίδιες, ενώ η διαχρονική σοφία και τα πρακτικά μαθήματά του μπορούν να εφαρμοστούν στη ζωή κάθε ανθρώπου και στο όραμά του να εξασφαλίσει οικονομική επιτυχία.

Πώς να αυξήσετε το οικονομικό σας IQ (Robert Kiyosaki, μτφρ. Κατερίνα Ζουγανέλη)

Πώς να αυξήσετε το οικονομικό σας IQ

Ο Robert Kiyosaki πάντα πίστευε ότι η καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε είναι να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν τα οικονομικά μας. Όπως ο ίδιος έχει τονίσει επανειλημμένα, για να μπορέσει κανείς να ξεφύγει από τον καθημερινό, οικονομικό Φαύλο Κύκλο θα πρέπει να καταλάβει πώς λειτουργεί το χρήμα, γι' αυτό και σε αυτό το βιβλίο, εξηγεί τις πέντε θεμελιώδεις αρχές της οικονομικής ευφυΐας και περιγράφει τα βασικά βήματα που οδηγούν στον πλούτο.

Γιατί οι "καλοί" μαθητές δουλεύουν για τους "κακούς" μαθητές (Robert Kiyosaki, μτφρ. Κώστας Καρανικολός)

Γιατί οι καλοί μαθητές δουλεύουν για τους κακούς μαθητές

Ο Robert Kiyosaki  σε αυτό το βιβλίο εξηγεί γιατί πιστεύει ότι το σχολικό σύστημα έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να βγάζει κυρίως υπαλλήλους –όλους εκείνους τους μελετηρούς μαθητές του άριστα, που μαθαίνουν το μάθημά τους και γράφουν καλά στις εξετάσεις– και όχι δημιουργικούς στοχαστές, οραματιστές και ονειροπόλους –τους κακούς μαθητές, που όταν μεγαλώνουν γίνονται πρωτοπόροι και δημιουργούν νέες ιδέες, επιχειρήσεις και προϊόντα.

Η επιχείρηση του 21ου αιώνα (Robert Kiyosaki, μτφρ. Παναγιώτης Καναβός)

Η επιχείρηση του 21ου αιώνα

Μπορεί οι καιροί να είναι οικονομικά δύσκολοι για τους περισσότερους, όμως για πολλούς επιχειρηματίες είναι μια περίοδος γεμάτη ευκαιρίες. Αυτό το βιβλίο εξηγεί γιατί η δικτυακή αγορά αποτελεί το επιχειρηματικό πεδίο του 21ου αιώνα.

Cashflow quadrant του Πλούσιου Μπαμπά. Το Κουαρτέτο Του Πλούτου (Robert Kiyosaki, μτφρ. Εύη Παπαδοπούλου)

Cashflow quadrant του Πλούσιου Μπαμπά

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για εκείνους που είναι έτοιμοι να κάνουν το άλμα: να εγκαταλείψουν την ασφάλεια της σταθερής καθημερινής εργασίας και να μπουν στον κόσμο της οικονομικής ελευθερίας. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κάνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους και να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο του οικονομικού τους μέλλοντος.

Η Αφρική από το 1940 (Frederick Cooper, μτφρ. Γιώργος Μαραγκός)

Η Αφρική από το 1940

Ένα κορυφαίο επιστημονικό σύγγραμμα στη σειρά του Cambridge University Press Νέες Προσεγγίσεις στην Ιστορία της Αφρικής. Με το βλέμμα πέρα από τη διαμάχη του τι ή ποιος μπορεί να φταίει για τις επαναλαμβανόμενες κρίσεις της Αφρικής, ο Κούπερ εξερευνά τις εναλλακτικές για το μέλλον. Το βιβλίο αυτό είναι πλήρως αναθεωρημένο και περιλαμβάνει την Ιστορία και τις μελέτες για την Αφρική από τη νέα χιλιετία, βοηθώντας τους αναγνώστες να κατανοήσουν την ιστορική διαδικασία από την οποία έχει προκύψει η θέση της Αφρικής στον κόσμο.

Ελεγκτική, υπηρεσίες διασφάλισης, και εξιχνίαση οικονομικού εγκλήματος (Felix I. Lessambo, μτφρ. Γεώργιος Φακωτάκης)

Ελεγκτική, υπηρεσίες διασφάλισης, και εξιχνίαση οικονομικού εγκλήματος

Μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση της θεωρίας της ελεγκτικής και της εφαρμογής της στην πράξη, που εξηγεί έννοιες οι οποίες συχνά θεωρούνται από πολλούς δυσνόητες και ασαφείς.

Επιστημονική Επιμέλεια: Γιάννης Φίλος, Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, Χρήστος Λεμονάκης

Επιστημονική έρευνα και συγγραφή στις τέχνες (Μαρία Ασλανίδη)

Επιστημονική έρευνα και συγγραφή στις τέχνες

Η επιστήμη και η έρευνα δε γεννήθηκαν εκ του μηδενός. Συνιστούν μια καθολική ανθρώπινη προσπάθεια, εξίσου σώμα γνώσης και διαδικασία, μια συναρπαστική, χρήσιμη, ωφέλιμη, συνεχή και ατέρμονη διεργασία αναζήτησης του ανθρώπινου νου.

Οργάνωση και σχεδίαση υπολογιστών, έκδοση MIPS (David A. Patterson, John L. Hennessy, μτφρ. Δημήτρης Γκιζόπουλος)

Οργάνωση και σχεδίαση υπολογιστών, έκδοση MIPS

Το κορυφαίο σύγγραμμα της αγοράς για μαθήματα Οργάνωσης Υπολογιστών, με περιεχόμενο που καλύπτει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις και με πλήρη γκάμα προσιτών και κατανοητών ασκήσεων και βοηθημάτων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Το Σπίτι των Αλαγιωτών γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Ο χώρος πολιτισμού ALAYA ανοίγει τις πόρτες του με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Το Athens Digital Arts Festival ανατρέχει σε 20 στιγμές από τα 20 χρόνια πορείας του

Με αφορμή την επετειακή επιστροφή του φεστιβάλ, ο ιδρυτής του Ηλίας Χατζηχριστοδούλου γράφει για τις στιγμές που σημάδεψαν το ADAF αλλά και τον ίδιο.

"Poor Things", Athens Photo Festival και νέες εκθέσεις στο Μουσείο Μπενάκη

Το μουσείο ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα εκθέσεων που θα εγκαινιαστεί τον Ιούνιο.

"Before and After Science": Ο ΝΕΟΝ εκθέτει στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Ο ΝΕΟΝ αναθέτει στην Ίριδα Τουλιάτου την υλοποίηση του Έργου στην Πόλη 2024.

"Η Άγνωστη Νήσος": Σοφία Κυριακού και Λία Πέτρου καλούν το κοινό σ’ έναν υπαρξιακό περίπατο

Οι δύο καλλιτέχνιδες φτιάχνουν έναν ιδιοσυγκρασιακό και ευαίσθητο διάλογο πάνω στις στερεοτυπικές μας αντιλήψεις γύρω από την περιήγηση.

Νύχτα Μουσείων στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας

Εκθέσεις, δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά αλλά και συναυλία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αθήνας, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2024.

Το 20ο Athens Digital Arts Festival είναι γεγονός!

Ξεκινάει σήμερα το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις ψηφιακές τέχνες, κάνοντας μια ψηφιακή επανάσταση μέσα στα Πρώην Δικαστήρια Σανταρόζα και την Πλατεία Δικαιοσύνης.