Nέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος για κάθε ηλικία

Βιβλία για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

εκδόσεις Παπαδόπουλος

Οι νέοι τίτλοι που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος έρχονται να προστεθούν στις βιβλιοθήκες μικρών και μεγάλων. Βιβλία εκπαιδευτικά, για γονείς, για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.

Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο (Charlie Mackesy, μτφρ. Άννα Παπασταύρου)

Παπαδόπουλος

Μετά από την παγκόσμια εκδοτική επιτυχία του πρώτου του βιβλίου, ο Charlie Mackesy έφτιαξε μια ταινία μικρού μήκους μαζί με 100 συνεργάτες μέσα σε  σχεδόν 2 χρόνια, με τους αγαπημένους ήρωες αγόρι, τυφλοπόντικα, αλεπού και άλογο. "Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο – Η ιστορία ζωντανεύει" είναι το βιβλίο της ταινίας. Το τρυφερό παραμύθι του συγγραφέα και εικονογράφου Charlie Mackesy κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. 

Χρονικό των ιών (Γκίκας Μαγιορκίνης)

εκδόσεις Παπαδόπουλος

Στην Μικρή Εισαγωγή με τίτλο "Χρονικό των ιών", ο αναπληρωτής καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης δίνει μία γενικότερη εικόνα για αυτά τα περίεργα "εξωτικά" παράσιτα, τους ιούς, και για τη σημασία που έχουν παίξει στο να διαμορφωθεί η ανθρώπινη ύπαρξη αλλά και γενικότερα η ζωή όπως την ξέρουμε σε αυτόν τον πλανήτη.

Πληθωρισμός (Μπάμπης Παπαδημητρίου)

εκδόσεις Παπαδόπουλος

Τι είναι ο πληθωρισμός; Μπορεί (και πότε) να μειωθεί; Στα κρίσιμα ερωτήματα όλων μας για την ακρίβεια και το μέλλον της καλείται να απαντήσει μέσα από το νέο του βιβλίο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Η σκάλα. Ιστορίες για γονείς (Ντίνα Νομικού)

εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ένα βιβλίο για όσους ανεβαίνουν αυτή τη σκάλα. Ένα βιβλίο για γονείς σε δράση, για γονείς υπό σκέψη και για υποψήφιους. Μια ανάβαση, με μικρές απενοχοποιητικές στάσεις.

Η Χλόη στην Ελευσίνα (Ερατώ Κουτσουδάκη - Γερολύμπου)

εκδόσεις Παπαδόπουλος

Η συγγραφέας και αρχιτέκτονας-μουσειολόγος, Ερατώ Κουτσουδάκη-Γερολύμπου, μάς συστήνεται με το πρώτο της παιδικό βιβλίο, που αποτελεί και το μοναδικό στο είδος του που μιλάει για την Ελευσίνα, την αρχαιότερη και μικρότερη πόλη της Ευρώπης που γίνεται Πολιτιστική Πρωτεύουσα. Την εικονογράφηση του βιβλίου επιμελείται ο Φίλιππος Φωτιάδης.

Μια φορά κι ένα δάσος (Pam Fong)

εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ένα βιβλίο χωρίς λόγια με τρυφερές εικόνες που εκπέμπουν συναισθήματα και σημαντικά μηνύματα. Μια αφορμή για συζήτηση με τα παιδιά για περιβαλλοντικά θέματα, αλλά και ταυτόχρονα για τη φιλία και την ομαδική προσπάθεια.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Με 2 Ματιές": Η ελληνική ζωγραφική μέσα από το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα

Οι καλλιτέχνες Μιλτιάδης Κατρακούλης και Γιώργος Μουστάκας παρουσιάζουν μια έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη.

Η Εθνική Πινακοθήκη συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θεματικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κεντρικό Κτήριο και στα Παραρτήματα που έχουν σχέση με τη φετινή θεματική της "Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα".

5+1 εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και.. πάρτι αφιερωμένα στην ανάγνωση.

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.