2η έκθεση βιβλίου: Το βιβλίο ταξιδεύει στο Άλσος Περιστερίου

Το κοινό μπορεί να συμβάλλει στη δράση του Συλλόγου Βιβιλοπωλών και Εκδοτών Αθηνών και Προαστίων δωρίζοντας βιβλία (σε καλή κατάσταση) για να δημιουργηθεί σε συνεννόηση με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, βιβλιοθήκη της Ελληνικής κοινότητας στη Γεωργία.

Έκθεση Βιβλίου Άλσος Περιστερίου

Ο Σύλλογος Βιβιλοπωλών και Εκδοτών Αθηνών και Προαστίων μετρά πολυετή δράση στη διάδοση του βιβλίου, τη δημιουργία ενημερωμένων βιβλιοθηκών σε Δήμους και σχολεία, τη χάραξη εθνικής πολιτικής βιβλίου και τη διάδοση του ελληνικού βιβλίου στο εξωτερικό μέσα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών. Στόχος και με τη φετινή έκθεση είναι το βιβλίο να φτάσει όσο γίνεται σε περισσότερα σπίτια, να ενημερωθούν οι αναγνώστες για τους νέους τίτλους και να "ανταμώσουν" με παλαιότερα αγαπημένα βιβλία. Φιλοδοξία είναι η έκθεση να αποτελέσει έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για το Δήμο του Περιστερίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. 

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 19 Μαΐου μέχρι και τις 4 Ιουνίου, θα λειτουργεί καθημερινές και Κυριακές από τις 6-10.30 μ.μ., ενώ Παρασκευή και Σάββατο από 6-11 μ.μ.. Επίσης τις δύο τελευταίες Κυριακές (28/5, 4/6), θα λειτουργήσει και το πρωί 11 π.μ.-2 μ.μ..

Σε αυτή την έκθεση το κοινό μπορεί να συμβάλλει στη δράση του Συλλόγου δωρίζοντας βιβλία (σε καλή κατάσταση) για να δημιουργηθεί σε συνεννόηση με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, βιβλιοθήκη της Ελληνικής κοινότητας στη Γεωργία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

5+1 πράγματα που δεν πρέπει να χάσεις στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Οι must στάσεις για όποιον επισκεφθεί το νεοσύστατο μουσείο αφιερωμένο στη μυθική σοπράνο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων στοχεύει σε μια κληρονομιά ανθεκτική σε καταστροφές και συγκρούσεις

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18/4, αποβλέπει στην ευαισθητοποίηση του κοινού στο σημαντικό θέμα της προστασίας της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Λαϊκή ζωγραφική και νοσταλγία για την αγροτική ζωή στον καμβά της Ιωάννας Λημνιού

Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας που θα παρουσιαστεί στην The Breeder.

Δύο νέες εκθέσεις στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα

Πρόκειται για την έκθεση του Δημήτρη Ανδρεάδη με τίτλο "Engram" και της εικαστικού Κατερίνας Παπαζήση "A dancefloor of one’s own".

Δωρεά της οικογένειας Λάτση για την αναβάθμιση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Η δωρεά από τον Σπύρο και τη Ντόροθυ Λάτση γίνεται εις μνήμη του Ιωάννη και της Εριέττας Λάτση.

"Στρεβλή πορεία, 1960-1974": Παρουσιάζοντας την πολιτική από τη δεκαετία του '60 στη δικτατορία

Η μελέτη καλύπτει τα αίτια της απριλιανής δικτατορίας στη διάρκεια της δεκαετίας του ‘60 καθώς και την κληρονομιά της στην περίοδο της δημοκρατίας που ακολούθησε.

3 μεταφράστριες μάς συστήνουν με το δικό τους τρόπο τρία πολυσυζητημένα βιβλία ξένης λογοτεχνίας που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Οι Χίλντα Παπαδημητρίου, Μαρία Ξυλούρη και Στέλα Ζουμπουλάκη γράφουν για τη "Μελέτη περίπτωσης", το "Cloud Atlas" και το "Κορίτσι", τρία σημαντικά βιβλία που μετέφρασαν πρόσφατα και αξίζει να προσέξουμε.