2η έκθεση βιβλίου: Το βιβλίο ταξιδεύει στο Άλσος Περιστερίου

Το κοινό μπορεί να συμβάλλει στη δράση του Συλλόγου Βιβιλοπωλών και Εκδοτών Αθηνών και Προαστίων δωρίζοντας βιβλία (σε καλή κατάσταση) για να δημιουργηθεί σε συνεννόηση με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, βιβλιοθήκη της Ελληνικής κοινότητας στη Γεωργία.

Έκθεση Βιβλίου Άλσος Περιστερίου

Ο Σύλλογος Βιβιλοπωλών και Εκδοτών Αθηνών και Προαστίων μετρά πολυετή δράση στη διάδοση του βιβλίου, τη δημιουργία ενημερωμένων βιβλιοθηκών σε Δήμους και σχολεία, τη χάραξη εθνικής πολιτικής βιβλίου και τη διάδοση του ελληνικού βιβλίου στο εξωτερικό μέσα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών. Στόχος και με τη φετινή έκθεση είναι το βιβλίο να φτάσει όσο γίνεται σε περισσότερα σπίτια, να ενημερωθούν οι αναγνώστες για τους νέους τίτλους και να "ανταμώσουν" με παλαιότερα αγαπημένα βιβλία. Φιλοδοξία είναι η έκθεση να αποτελέσει έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για το Δήμο του Περιστερίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. 

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 19 Μαΐου μέχρι και τις 4 Ιουνίου, θα λειτουργεί καθημερινές και Κυριακές από τις 6-10.30 μ.μ., ενώ Παρασκευή και Σάββατο από 6-11 μ.μ.. Επίσης τις δύο τελευταίες Κυριακές (28/5, 4/6), θα λειτουργήσει και το πρωί 11 π.μ.-2 μ.μ..

Σε αυτή την έκθεση το κοινό μπορεί να συμβάλλει στη δράση του Συλλόγου δωρίζοντας βιβλία (σε καλή κατάσταση) για να δημιουργηθεί σε συνεννόηση με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, βιβλιοθήκη της Ελληνικής κοινότητας στη Γεωργία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Οι καλλιτέχνες του "Ιδού η Ρόδος" μιλούν για τη θέση της κεραμικής στη σύγχρονη τέχνη

Η πρώτη έκθεση της ICARO C.A.G.A. σε φυσικό χώρο μάς έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον επιμελητή της, Αποστόλη Αρτινό, και τέσσερις από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες για την εξέλιξη της κεραμικής σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
01/06/2023

Δείτε το παράλληλο πρόγραμμα της έκθεσης χαρακτικής "BURR"

Καλλιτέχνες και επιμελητές ξεναγούν το κοινό στην έκθεση μιλώντας για τα έργα τους.

Ένα παιχνίδι υπερθέσεων και αντιθέσεων δημιουργούν τα έργα της Mira Dancy

Το πολυμορφικό πρότζεκτ "See-Thru Palm" θα παρουσιαστεί αυτόν τον μήνα στη γκαλερί Dio Horia.

Όλα όσα έμαθε από την Αθήνα, ο Rick Lowe τα μεταφέρει στη ζωγραφική του

Μία ακόμα έκθεση εγκαινιάζει στην Gagosian ο Αμερικανός καλλιτέχνης, συνδυαστικά με το "Hic sunt dracones" στο Μουσείο Μπενάκη.

Η Ιώ Μαθιανάκη και η Μαρία Πετρούτσου μάς ξεναγούν "Στο εργαστήρι" τους

Στην έκθεση ζωγραφικής οι δύο καλλιτέχνιδες συνομιλούν σε ένα εικαστικό αποτέλεσμα που προέκυψε κατά την κοινή τους πορεία στο εργαστήριο.

Radio Athènes και Arch φιλοξενούν έργα του Πόλυ Πεσλίκα

Στις εκθέσεις παρουσιάζονται βίντεο, φωτογραφίες, σχέδια και άλλων μορφών έργα από διάφορες χρονικές περιόδους.

Ο Rick Lowe "χαρτογραφεί το άγνωστο" συνομιλώντας με τις συλλογές του Μουσείου Μπενάκη

Μια πρώτη ματιά στο "Hic sunt dracones" που παρουσιάζει ο Rick Lowe στο Μουσείο Μπενάκη, δίνοντας μία άλλη οπτική στα εκθέματα του μουσείου και εξερευνώντας αχαρτογράφητους κόσμους.