Το Χειροτέχνικα επιστρέφει ανανεωμένο τον Οκτώβριο

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ χειροτεχνίας της χώρας έρχεται το φθινόπωρο με νέες ιδέες και αναβαθμισμένο management.

Χειροτέχνικα

Η Χειροτέχνικα, το μεγαλύτερο φεστιβάλ χειροτεχνίας & DIY στην Ελλάδα επιστρέφει το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, με νέες ιδέες, δημιουργική διάθεση και αναβαθμισμένο management!

Η Χειροτέχνικα πρόκειται για το σημαντικότερο σημείο συνάντησης για crafters από όλα τα μέρη της Ελλάδας και όλους τους τομείς της χειροτεχνίας, μιας πραγματικής γιορτής γεμάτης δημιουργικότητα και έμπνευση.

Όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, η Χειροτέχνικα 2022 θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, έναν χώρο απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες της Διοργάνωσης, πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, και με βασικό χαρακτηριστικό την άνετη προσβασιμότητα.
Η Χειροτέχνικα 2022 σχεδιάζει μια ολιστική προσέγγιση, συνδυάζοντας την πώληση υλικών, εργαλείων, βιβλίων χειροτεχνίας (Εμπορική Έκθεση), την εκπαίδευση και ανάπτυξη νέων κοινών (craft rooms, παρουσιάσεις προϊόντων και λύσεων), τη δικτύωση και αλληλεπίδραση των εμπλεκόμενων με τη χειροτεχνία (meeting areas για συλλόγους και ομάδες) και τη δημιουργία εορταστικού περιβάλλοντος (διάφορες Παράλληλες Εκδηλώσεις).

Και καθώς το διάστημα της πανδημίας δημιούργησε νέα δεδομένα, ιδιαίτερα στον χώρο των Εκθέσεων και των Events, αναδείχθηκε η ανάγκη επαναπροσδιορισμού του κλάδου, με κύριο χαρακτηριστικό την ανάγκη για συνέργειες. Η Χειροτέχνικα πολύ έγκαιρα προσαρμόζεται στη νέα αυτή πραγματικότητα, και έτσι, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε ότι στο Management της Έκθεσης πλέον εμπλέκονται η εταιρεία Fairspro, το μεγαλύτερο ελληνικό σάιτ για χειροτεχνίες "ftiaxto.gr" και η Demand Fairs & Media, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2000 στον χώρο της Διοργάνωσης Εκθέσεων και Φεστιβάλ, αλλά και των Επαγγελματικών Εκδόσεων (έντυπων και ηλεκτρονικών).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Συνάντηση με τους συγγραφείς Γιάννη Παλαβό & Αχιλλέα ΙΙΙ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Περίπατο Βιβλίου 2024 της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Νέα έκθεση από τον Δαυίδ Σαμπεθάι στην Eleftheria Tseliou Gallery

Το πρώτο μέρος της έκθεσης έχει τίτλο "I Ain’t Dead, Just Trying to Hear The Sound of The Earth Spinning", ο οποίος λειτουργεί ως χιουμοριστική δήλωση και ως ένα είδος παραβολής.

Τρεις καλλιτέχνες παίζουν με τη φύση στην γκαλερί Rodeo

Θανάσης Τότσικας, Liliana Moro και David Douard συνομιλούν με έναν απρόσμενο τρόπο μέσω των έργων τους.

Η Κάπα Εκδοτική γιορτάζει 10 χρόνια ζωής με το άνοιγμα του δικού της βιβλιοπωλείου

Το ολοκαίνουριο "σπίτι" της Κάπα Εκδοτικής φιλοξενεί σε έναν άνετο χώρο 120 τμ τον πλήρη κατάλογο των εκδόσεών της και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένα νέο βιβλιοφιλικό στέκι στην "καρδιά" της πόλης.

Ξηρόμερο/Dryland": Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Περίπτερο στην 60ή Μπιενάλε Βενετίας

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό το Σάββατο 20 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως τον Νοέμβριο.

"Τζάμια Κρύσταλλα": Ένας χώρος αφιερωμένος στην περφόρμανς ανοίγει στο Μεταξουργείο

Η ανερχόμενη χορογράφος Αντωνία Οικονόμου μιλάει για το νέο πρότζεκτ με το οποίο δίνει στους καλλιτέχνες περισσότερο χώρο για αυθορμητισμό και δημιουργία, "αγκαλιάζοντας" τις παραστατικές τέχνες.

"Springtime Stories": Η Γεωργία Μπλιάτσου διηγείται ιστορίες απόλυτα συνδεδεμένες με τον αέναο κύκλο της ζωής

Η ζωγράφος παρουσιάζει τη δουλειά της σε πέντε εύγλωττες θεματικές ενότητες, στέλνοντας το μήνυμά της για την προστασία του πλανήτη, πιο επιτακτική από ποτέ.