"Στη σοφίτα" με τον Camille Blatrix

Ο καλλιτέχνης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την έκθεση in the attic" στο The Intermission.

Camille Blatrix Fra Fransesca,2019 & Yellow Hand Spot,2022.

Το The Intermission και η Balice Hertling παρουσιάζουν την πρώτη ατομική έκθεση του Camille Blatrix στην Ελλάδα. Η έκθεση ονομάζεται "in the attic" και θα διαρκέσει όλη τη θερινή περίοδο (19 Ιουνίου - 06 Αυγούστου).

Ο Camille Blatrix εμπνεύστηκε από την αρχιτεκτονική του χώρου και δημιούργησε τη δική του ονειρική σοφίτα. Ιδέες, έργα, μνήμες, συναισθήματα... όσα μπορεί κάποιος να κρατάει φυλαγμένα.

Exhibition view, Camille Blatrix in the attic The Intermission x Balice Hertling
Άποψη εγκατάστασης, The Intermission

Ο Camille Blatrix ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Δουλεύει με γλυπτά και εγκαταστάσεις που συνδυάζουν τη δεξιοτεχνία και την τεχνολογία, αναλύοντας την πολυπλοκότητα της σχέσης του ανθρώπου με τη σύγχρονη εποχή. Ο Blatrix αποφοίτησε από την École nationale supérieure des beaux-arts στο Παρίσι. Έργα του έχουν εκτεθεί στο Synagogue de Delme το 2021, Delme; Kunsthalle Basel, Μπάζελ το 2020; La Verrière Hermès, Βρυξέλλες και Lafayette Anticipation, Παρίσι το 2019; Kunstverein, Braunschweig, Braunschweig το 2018; Balice Hertling, Παρίσι και Bad Reputation, Λος Άντζελες το 2017. 

Info: The Intermission | 19/6-6/8 | Ώρες λειτουργίας: Τετ.-Σαβ.: 1-9 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

©φωτογραφίας εξωφύλλου: Camille Blatrix Fra Fransesca,2019 & Yellow Hand Spot,2022

Περισσότερες πληροφορίες

The Intermission

Πολυδεύκους 37Α, Άγιος Διονύσιος
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ραντεβού στο Ζάππειο για την Art Athina 2025

Η επιτυχημένη φουάρ επιστρέφει το φθινόπωρο με τη συμμετοχή 72 αιθουσών τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/07/2025

"Οι χήρες της Πέμπτης": Το βιβλίο πίσω από τη σειρά του Netflix μόλις κυκλοφόρησε

Το αργεντίνικο ψυχολογικό θρίλερ της Κλαούδια Πινιέιρο είναι διαθέσιμο από τις εκδόσεις Carnivora.

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (14-20/7)

Λίγα ακόμα εικαστικά ραντεβού πριν φτιάξουμε βαλίτσες για διακοπές.

Το κύκνειο άσμα μιας παραγνωρισμένης συγγραφέα μόλις κυκλοφόρησε

Το πρωτο-φεμινιστικό βιβλίο "Η Ένοικος του Γουάιλντφελ Χολ" της Αν Μπροντέ, αδερφής των Σάρλοτ και Έμιλι, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Loggia.

"In Retrospect vol. I": Ωδή στη σύγχρονη κουίρ τέχνη

Το HGW std. παρουσιάζει έργα που φιλοξενήθηκαν στον χώρο από το 2022 μέχρι σήμερα.

Πώς το Βερολίνο απομακρύνθηκε από την τελειότητα

Το βιβλίο η "Τελειότητα" του Βιντσέντζο Λατρόνικο δεν μας λέει κάτι καινούργιο για το μύθο του Βερολίνου, τους ψηφιακούς νομάδες, τον εξευγενισμό, αλλά μας τα λέει με ειλικρίνεια, σκληρότητα και ενσυναίσθηση, σαν να/όπως τα έζησε ο ίδιος.

Captain Daddi, γιατί να κάνεις μια έκθεση για την ανάπαυση ενώ δεν μπορείς να πάρεις ανάσα;

Μπήκαμε στο συναισθηματικό, κουίρ "κουκούλι" της έκθεσης "Radical Rest" στο Okay Initiative Space στην Κυψέλη που γιορτάζει τη λήξη της με προβολές, performance και sleepover!