Ο Θωμάς Μαύρος υπογράφει ψηφιακά το πρώτο NFT Έλληνα ποδοσφαιριστή

O μεγαλύτερος σκόρερ των ελληνικών γηπέδων, με 260 γκολ σε 501 εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα, συνεργάζεται με το Spania.io, την πρώτη πλατφόρμα NFT στην Ελλάδα.

Θωμάς Μαύρος

Το Spania.io, η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα για την αγορά και πώληση NFTs, παρουσιάζει από σήμερα ένα NFT από το Θωμά Μαύρο, έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Για πρώτη φορά οι φίλοι της ΑΕΚ και του Θωμά Μαύρου μπορούν να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό αντικείμενο, απευθείας από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, το οποίο θα φέρει ανεξίτηλα την ψηφιακή του υπογραφή. 

Το NFT "Η φανέλα με το Νο 11" είναι ένα 3D animation της φανέλας της ΑΕΚ, την οποία ο μεγάλος σκόρερ φορούσε από το 1976 έως το 1987. Η φανέλα που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του animation είναι αυτή που o Θωμάς Μαύρος φόρεσε στο προς τιμήν του αποχαιρετιστήριο παιχνίδι, το 1993, μεταξύ ΑΕΚ και Εθνικής Ελλάδος, με την οποία και σκόραρε. To video συνοδεύεται από φωτογραφίες του μεγάλου παίκτη από αγώνες της ΑΕΚ.

Το NFT διατίθεται από το Θωμά Μαύρο, αποκλειστικά μέσω του Spania.io , σε 260 αντίτυπα, όσα και τα γκολ που σημείωσε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η διάθεση του NFT, που θα κοστίζει 50 ευρώ, θα ξεκινήσει σήμερα, στις 3 μ.μ. ακριβώς. Τα NFTs θα αποκτήσουν τα πρώτα 260 μέλη του Spania.io που θα τα αγοράσουν. Ο πρώτος αγοραστής θα αποκτήσει το αντίτυπο #1, ο επόμενος το #2 κ.ο.κ. Για το λόγο αυτό μπορεί κάποιος να γίνει νωρίτερα μέλος ώστε να κερδίσει χρόνο, σε περίπτωση που τα NFTs εξαντληθούν γρήγορα. Η εγγραφή στο Spania.io είναι δωρεάν και τα νέα μέλη αποκτούν και ένα δωρεάν NFT.

Δείτε εδώ το NFT.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Με 2 Ματιές": Η ελληνική ζωγραφική μέσα από το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα

Οι καλλιτέχνες Μιλτιάδης Κατρακούλης και Γιώργος Μουστάκας παρουσιάζουν μια έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη.

Η Εθνική Πινακοθήκη συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θεματικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κεντρικό Κτήριο και στα Παραρτήματα που έχουν σχέση με τη φετινή θεματική της "Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα".

5+1 εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και.. πάρτι αφιερωμένα στην ανάγνωση.

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.