Το φετινό Gallery Walk μάς οδηγεί σε 37 αθηναϊκές αίθουσες τέχνης

Ο Δήμος Αθηνών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης και η Art Athina μας προσκαλούν σε έναν μοναδικό εικαστικό περίπατο, γεμάτο έμπνευση, ποικιλία, διαδραστικότητα και δημιουργικότητα.

Δήμος Αθηναίων Gallery Walk

To Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) και την Αrt Αthina, πραγματοποιούν την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαΐου, ένα Gallery Walk, προσκαλώντας το κοινό σε μια βόλτα στις αθηναϊκές γκαλερί, σε πολλές διαφορετικές εικαστικές στάσεις.

Κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δύο συναρπαστικές βραδιές εικαστικών περιπάτων, μέσα από τις οποίες θα γνωρίσουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονης, ελληνικής αλλά και διεθνούς δημιουργίας, θα δουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, κεραμικών, video-art, performance, εγκαταστάσεις. Συνολικά 37 αίθουσες Τέχνης θα παραμείνουν για δύο μέρες ανοιχτές μέχρι τις 8 το βράδυ, για να υποδεχτούν το κοινό. Πολλές από αυτές, θα εγκαινιάσουν νέες εκθέσεις, ενώ σε κάποιες άλλες γκαλερί οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται εκεί για έναν ανοιχτό διάλογο με τους επισκέπτες. 

Δήμος Αθηναίων Gallery Walk

Στο φετινό Gallery Walk συμμετέχει και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με 5 σημαντικές εκθέσεις στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, στο Πολιτιστικό κέντρο Μελίνα και στο Φουαγιέ του Θεάτρου Ολύμπια.

Η συμμετοχή για το κοινό θα είναι ελεύθερη. 

Δείτε τις συμμετέχουσες γκαλερί του Gallery Walk 2022

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Το Κρυφό Τρίτο" δημιουργεί έναν ιδιαίτερο φεμινιστικό χώρο αντίστασης

Δεκατρείς καλλιτέχνιδες παρουσιάζουν έργα που εκτείνονται από την εγκατάσταση και το βίντεο μέχρι τη ζωγραφική, τον ήχο και την performance.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2025

Vima: Η φουάρ σύγχρονης τέχνης που αναβιώνει ένα ιστορικό οινοποιείο της Κύπρου

Συζητάμε με τους ιδρυτές του Vima Art Fair, μία καλλιτεχνική πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να αναδείξει την ποικιλομορφία των πολιτισμών στην Ανατολική Μεσόγειο.

Χάρη Μπασκόζο, ποιος είναι ο "τρόπος να χωράς μέσα στην πόλη";

Ο καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα πρότζεκτ εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική και τη ζωγραφική.

Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Οι εκδηλώσεις του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Θεματικές περιηγήσεις από αρχαιολόγους και μουσικά events ετοιμάζει στις 18/5 το μουσείο.

Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο συμμετέχει στο Athens City Festival

Μη χάσετε τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις ξεναγήσεις στις περιοδικές εκθέσεις του μουσείου.

Αυτά είναι τα βιβλία που διεκδικούν τα Βραβεία Αναγνώστη 2025

Δείτε ποια βιβλία εκδοτικής παραγωγής του 2024 συμπεριέλαβε το λογοτεχνικό περιοδικό στις μικρές λίστες του.

Γνωρίστε τα "Plásmata" που καταλαμβάνουν το Πεδίον του Άρεως

Η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζει τη συνέχεια του επιτυχημένου πρότζεκτ "Plásmata", στην καρδιά της πόλης.