Οι αφίσες του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου θα γίνουν συλλεκτικές

Μιλήσαμε με τον Μιχάλη Γεωργίου, τον Δημήτρη Στεφανίδη και τον Γιάννη Βαρελά που κρύβονται πίσω από τη νέα οπτική ταυτότητα του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Φεστιβάλ αφίσες

Κάθε χρόνο, λίγο πριν από την έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, αλλά και κατά τη διάρκειά του, η οπτική του ταυτότητα, με τις παραδοσιακά συλλεκτικές αφίσες, αναλαμβάνει να επικοινωνήσει στο κοινό τη γενική του διάθεση, που φέτος είναι γεμάτη χρώμα, αισιοδοξία και φως. Υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα που έγινε ήδη talk of the town είναι ο Μιχάλης Γεωργίου και ο Δημήτρης Στεφανίδης του δημιουργικού γραφείου G Design Studio και ο εικαστικός Γιάννης Βαρελάς. Μιλήσαμε με τους ίδιους για το τι σημαίνει το φεστιβάλ για εκείνους, τον τρόπο που συνεργάστηκαν, αλλά και τις αφίσες που αγαπούν. 

Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.com.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Φεστιβάλ Αθηνών: Η γυναικεία δύναμη του χορού και του θεάτρου στην Πειραιώς 260

Αυτές είναι οι έξι σκηνοθέτιδες και χορογράφοι που καταλαμβάνουν φέτος τον Χώρο E’ της Πειραιώς 260 με τα πρωτοποριακά τους έργα που στέκονται δυναμικά απέναντι στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι πάνω στο δίπολο ουτοπία-δυστοπία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/05/2022

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τους "Πέρσες" του Δημήτρη Καραντζά

Με τους Ρένη Πιττακή, Γιώργο Γάλλο, Χρήστο Λούλη, Μιχάλη Οικονόμου και εννέα ακόμα ηθοποιούς θα δούμε τους "Πέρσες" του Αισχύλου από τον Δημήτρη Καραντζά στην Επίδαυρο και την Ελευσίνα.

Panic! at the festivals: Το πιο πολυπρόσωπο συναυλιακό καλοκαίρι ξεκινά

Φτιάξαμε τον πληρέστερο δυνατό οδηγό για όσα θα δούμε το επόμενο τρίμηνο κι ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τις ζωντανές εμφανίσεις όπως τους πρέπει.

Έρχεται στο Ηρώδειο ο εφευρετικός βετεράνος αρχιμουσικός σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ

Μια συγκλονιστική συναυλία, αφιερωμένη στην παρηγορητική μουσική, θα παρουσιάσουν στο Ηρώδειο η χορωδία Μοντεβέρντι και το ενόργανο σύνολο "Άγγλοι Σολίστ Μπαρόκ", υπό τη διεύθυνση του πολυβραβευμένου αρχιμουσικού, ιδρυτή και καλλιτεχνικού διευθυντή τους, σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ.

Ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για τον "Ριγολέττο" στο Ηρώδειο

Από την Πέμπτη 28 Απριλίου ανοίγει η προπώληση για την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή της ΕΛΣ για το 2022.

Το ονειρομαντείο του αρχαιολογικού χώρου Αμφιαρείου Ωρωπού ξαναζωντανεύει

Το ερευνητικό πρότζεκτ "ΛΥΣΙΣ" της εικαστικού και περφόρμερ Μαίρης Ζυγούρη επαναφέρει στο μνημείο τις ονειρόθεραπευτικές και μαντικές πρακτικές της αρχαιότητας.

Η ανάγκη για ελευθερία και επανασύνδεση αποδίδεται ζωγραφικά στις πολύχρωμες "Πτήσεις" του Απόστολου Λάβδα

Η έκθεση "Πτήσεις Ελευθερίας" θα εγκαινιαστεί στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall.