Μένουμε Αθήνα, με τη νέα πρωτοβουλία της Mastercard

Μια μοναδική εμπειρία αθηναϊκής απόδρασης με την υπογραφή της Mastercard - υπό την αιγίδα του This is Athens του Δήμου Αθηναίων.

Μένουμε Αθήνα, με τη νέα πρωτοβουλία της Mastercard

Η νέα πρωτοβουλία της Mastercard με τίτλο «Stay in Athens», σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων και την Toposophy (κορυφαίο strategic consulting & marketing agency στον τομέα της ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης προορισμών), έχει ως στόχο να προάγει και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό που επλήγη από την πανδημία.

Με κεντρικό μήνυμα «Stay in Athens» (Μένουμε Αθήνα), η Mastercard έχει σκοπό να προσελκύσει στην Αθήνα τόσο Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες, οι οποίοι θα απολαύσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν σε 20 κορυφαία ξενοδοχεία της Αθήνας και να απολαύσουν τις πολυτελείς υπηρεσίες τους, όπως τα εστιατόρια τους και τις θεραπείες ευεξίας και σπα. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δειπνήσουν σε πολλά ακόμη γνωστά εστιατόρια της πόλης αλλά και να απολαύσουν ειδικά σχεδιασμένα θεματικά city walks, με σκοπό να ανακαλύψουν τις γειτονιές της Αθήνας αλλά και τις κρυφές της ομορφιές και ιστορίες.

«Συνεχίζοντας δυναμικά τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το This Is Athens του Δήμου Αθηναίων, υπογράφοντας ένα μοναδικό project, το "Stay in Athens". Η Αθήνα είναι μία σύγχρονη μητρόπολη, ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός, μέσα από το Stay in Athens μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε και να προβάλλουμε την πόλη μας. Παράλληλα, πιστοί στη δέσμευσή μας για προσφορά ανεκτίμητων εμπειριών στους κατόχους καρτών Mastercard, τους δίνουμε την ευκαιρία να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία της Αθηναϊκής φιλοξενίας» δήλωσε η Άσπα Παλημέρη (Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα) για το «Stay in Athens» που θα διαρκέσει 8 σαββατοκύριακα (από 2 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου).

Όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν το προνόμιο επιπλέον έκπτωσης 30% σε όλα τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αλλά και στις υπηρεσίες των ξενοδοχείων, αλλά και να απολαύσουν περισσότερες εμπειρίες που θα οργανώνονται καθ’ολη τη διάρκεια του «Stay in Athens».

i Για περισσότερες πληροφορίες: www.stay-in-athens.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Ίσαλος Γραμμή": Ένα ταξίδι ακουστικής αίσθησης και μνήμης μέσα από το εργαστήρι του Στέλιου Γαβαλά

Μία γοητευτική προσέγγιση σε έργα γλυπτικής, που προκαλούν χωρικές εμπειρίες, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού Ian Rankin στην Αθήνα

Ο Βρετανός συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha με αφορμή το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Όσα δεν θέλω να πω".

"Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα": Ένα βιβλίο μνήμης του Θανάση Ευθυμιάδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τις ιστορίες και τις συναντήσεις που επέλεξε η μνήμη του να συγκρατήσει, από τότε που θυμάται τον εαυτό του μέχρι σήμερα.

25+1 βιβλία για το Πάσχα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και όσο προετοιμαζόμαστε για τις Πασχαλινές διακοπές, συγκεντρώσαμε τα νέα βιβλία που αξίζει να διαβάσετε αυτή την άνοιξη.

Πασχαλινό book bazaar από τις εκδόσεις Καπόν

Στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ μάς περιμένουν πασχαλινές προσφορές για τις μέρες που έρχονται.

Ανακαλύπτοντας το "Αποτύπωμα" που σχηματίζεται στη μνήμη και τη συνείδηση του Άκη Δέτση

Ο καλλιτέχνης εξερευνά τη διάσταση της φωτογραφίας ως σημαίνουσας επιφάνειας μέσα από την απεικόνιση του τοπίου.

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του "Βrown Acropol" από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.