Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος έρχονται διαδικτυακά

Νέος κύκλος συζητήσεων σε ζωντανή μετάδοση γύρω από τα ζητήματα στην Covid-19 εποχή ξεκινά.

Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος έρχονται διαδικτυακά

Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ένα γόνιμο πεδίο συζητήσεων που τρέχει τα τελευταία δυόμισι χρόνια φιλοξενώντας σημαντικές φωνές, αλλάζει τον τρόπο μετάδοσής του και δηλώνει «παρών» στην Covid-19 περίοδο. Νέα δεδομένα, νέες προκλήσεις, νέες ανάγκες προς συζήτηση. Η ημέρα και η ώρα συνάντησης μένει σταθερή: Τετάρτη, το απόγευμα, στις 6 και μισή. Ξεκινώντας από τις 15 Απριλίου, σε επιμέλεια και συντονισμό πάντα της Άννας-Κύνθιας Μπουσδούκου, οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μεταφέρονται διαδικτυακά και μεταδίδουν διαδικτυακά προκειμένου να δώσουν λόγο (και χώρο) σε όσα προβληματίζουν την κοινωνία στη νέα, πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε.

«Σύνδεση σε αναμονή» είναι το θέμα της πρώτης συνάντησης με ομιλητές τον Νικόλα. Χρηστάκη, M.D., Ph.D., M.P.H. Καθηγητή Sterling Κοινωνικών και Φυσικών Επιστημών και τον Βασίλη Κεκάτο, σκηνοθέτη. Πώς επιδρά η απομόνωση στον καθένα μας ξεχωριστά, καθώς η ανάγκη για επαφή αυξάνεται; Συντονιζόμαστε στο webcast και κάνουμε εγγραφή εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Μια ανοιχτή συζήτηση για την πυρηνική ενέργεια στο Tavros

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης "…that creeps from the earth", η οποία αφορά τη σχέση του ανθρώπου με την πυρηνική ενέργεια και τις επιπτώσεις της σε περιβάλλον και κοινότητες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/02/2024

"Kifissos": Η Κατερίνα Μπότσαρη και ο Karl Heinz Jeron γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ φύσης και αστικού σχεδιασμού

Αυτή η οπτικοακουστική εγκατάσταση έχει σκοπό να ανοίξει μια συζήτηση καθώς και προσωπικό αναστοχασμό γύρω από την κατάσταση του κατοικημένου χώρου και τι αυτός αποκαλύπτει στην ανθρωπότητα.

Το "1984" του Τζορτζ Όργουελ εξερευνά μια ομάδα χαρακτών στο ETCH INK

Η έκθεση "Σχέδιο Απόδρασης 1984/2024" διοργανώνεται από το Κέντρο Χαρακτικής Αθηνών.

Το Young Book Designers Award 2024 περιμένει τις προτάσεις σας

Ο θεσμός που ξεκίνησε το 2022 επιστρέφει και καλεί νέους σχεδιαστές βιβλίων να υποβάλλουν τα έργα τους.

"CUTE": Μια έκθεση στο Λονδίνο που εξερευνά την ακαταμάχητη άνοδο της γλυκύτητας

Απ’ τη διαχρονική Hello Kitty μέχρι τα σκοτεινά mixed-media παραμύθια, κι απ’ την οικολογία στον καπιταλισμό, το "Somerset House" του Λονδίνου διερευνά τη σύνθετη δύναμη της χαριτωμενιάς -και το πώς συνδέεται με τις σύγχρονες υπαρξιακές μας αναζητήσεις.

PCAI και ΕΜΣΤ διερευνούν την έννοια της ταυτότητας μέσα σε σύγχρονους κήπους-καταφύγια

Μια εκδήλωση με αφορμή την έκδοση "Sheltered Gardens", βασισμένη στην ομότιτλη έκθεση που το PCAI παρουσίασε το 2022 στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους.

Η σειρά διαλέξεων "Γιώργος Γουναρόπουλος. Νέα δωρεά, νέες προσεγγίσεις" αναδεικνύει άγνωστες πτυχές του ζωγράφου και του έργου του

Καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου διαλέξεων, οι ελαιογραφίες και μία επιλογή από τα προσχέδια της νέας δωρεάς θα εκτίθενται στον χώρο των περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου.