Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος έρχονται διαδικτυακά

Νέος κύκλος συζητήσεων σε ζωντανή μετάδοση γύρω από τα ζητήματα στην Covid-19 εποχή ξεκινά.

Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος έρχονται διαδικτυακά

Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ένα γόνιμο πεδίο συζητήσεων που τρέχει τα τελευταία δυόμισι χρόνια φιλοξενώντας σημαντικές φωνές, αλλάζει τον τρόπο μετάδοσής του και δηλώνει «παρών» στην Covid-19 περίοδο. Νέα δεδομένα, νέες προκλήσεις, νέες ανάγκες προς συζήτηση. Η ημέρα και η ώρα συνάντησης μένει σταθερή: Τετάρτη, το απόγευμα, στις 6 και μισή. Ξεκινώντας από τις 15 Απριλίου, σε επιμέλεια και συντονισμό πάντα της Άννας-Κύνθιας Μπουσδούκου, οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μεταφέρονται διαδικτυακά και μεταδίδουν διαδικτυακά προκειμένου να δώσουν λόγο (και χώρο) σε όσα προβληματίζουν την κοινωνία στη νέα, πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε.

«Σύνδεση σε αναμονή» είναι το θέμα της πρώτης συνάντησης με ομιλητές τον Νικόλα. Χρηστάκη, M.D., Ph.D., M.P.H. Καθηγητή Sterling Κοινωνικών και Φυσικών Επιστημών και τον Βασίλη Κεκάτο, σκηνοθέτη. Πώς επιδρά η απομόνωση στον καθένα μας ξεχωριστά, καθώς η ανάγκη για επαφή αυξάνεται; Συντονιζόμαστε στο webcast και κάνουμε εγγραφή εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Με 2 Ματιές": Η ελληνική ζωγραφική μέσα από το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα

Οι καλλιτέχνες Μιλτιάδης Κατρακούλης και Γιώργος Μουστάκας παρουσιάζουν μια έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη.

Η Εθνική Πινακοθήκη συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θεματικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κεντρικό Κτήριο και στα Παραρτήματα που έχουν σχέση με τη φετινή θεματική της "Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα".

5+1 εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και.. πάρτι αφιερωμένα στην ανάγνωση.

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.