Για δεύτερη χρονιά το Mad about Arts by Campari τιμά τη δημιουργικότητα

Έλληνες καλλιτέχνες που ξεχώρισαν την περσινή χρονιά βραβεύονται, ένας εκ των οποίων αποφασίζεται από το κοινό

Για δεύτερη χρονιά το Mad about Arts by Campari τιμά τη δημιουργικότητα

Το Mad About Arts by Campari, ο θεσμός που ενώνει το μουσικόφιλο Mad με το κατακόκκινο Campari, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά αλλά με ίδιο στόχο: να αναδείξει τα ταλέντα του σήμερα, Έλληνες δημιουργούς που τολμούν την πρωτοπορία, διακρίνονται από έμπνευση και διαμορφώνουν τις τάσεις του αύριο. Την Τρίτη 3 Μαρτίου το θέατρο Rex (σκηνή Παπαδάκη) θα ντυθεί στα κόκκινα για τη μεγάλη απονομή, την οποία θα παρουσιάσει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Κατά ένα αυξάνονται φέτος τα βραβεία. Ήδη από τις γνωστές κατηγορίες καλύπτεται όλο το φάσμα της δημιουργικότητας: μουσική, θέατρο, χορός, σινεμά, συγγραφή, σύγχρονη τέχνη, μόδα και design, γαστρονομία και mixology. Ύστερα από ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες, η δεκαμελής κριτική επιτροπή (καλλιτεχνικοί διευθυντές, θεατρολόγοι, σεφ κ.ά. με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ρήγο από την Εθνική Λυρική Σκηνή) κατέληξε στα ονόματα που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν μέσα από τα έργα τους στον εκάστοτε τομέα.

Για δεύτερη χρονιά το Mad about Arts by Campari τιμά τη δημιουργικότητα - εικόνα 1

Το δέκατο βραβείο αφορά το κοινό. Για πρώτη φορά, ο τιμητικός θεσμός δίνει τη δυνατότητα στον καθένα μας ξεχωριστά να ψηφίσει για τον πιο Unexpected Artist της χρονιάς, τον καλλιτέχνη δηλαδή με την πιο απροσδόκητη παρουσία. Η ψηφοφορία γίνεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Mad about Arts και οι υποψηφιότητες είναι οι εξής: Δημήτρης Καρράς για την «Εξακρίβωση» όπου μελοποίησε ποιήματα του Σιδηρόπουλου, η Μαρία Κίτσου για τον ρόλο της στο «Cosmic Candy», ο Βασίλης Μπισμπίκης για το θεατρικό έργο «Άνθρωποι και Ποντίκια», ο Γιάννης Νιάρρος για το one-man-show «Life Before Grammys» και ο Sake, γνωστός graffiti-artist και tattoo-artist.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"People on trees": Ο Φίλιππος Τσιτσόπουλος εμπλέκει το σαιξπηρικό δράμα με την οικολογική καταστροφή

Ένας διάλογος επί σκηνής, προβολές και περφόρμανς στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/10/2022

Ο "Εγγύς χώρος" και η συσχέτισή του με το ανθρώπινο σώμα

Η Στρατηγούλα Γιαννικοπούλου δημιουργεί μια νέα σειρά ζωγραφικών έργων, τα οποία θα παρουσιάσει στη γκαλερί Genesis.

Η διαχρονική μας σχέση με τη θάλασσα στην έκθεση "The Sea Around Us"

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο χώρος τέχνης Tavros παρουσιάζει ένα παράλληλο πρόγραμμα προβολών, εργαστηρίων και συζητήσεων.

10 χρόνια Platforms Project: Δείτε το παράλληλο πρόγραμμα

Ομιλίες, περφόρμανς, εργαστήρια, δράσεις για παιδιά, ημερίδες και άλλα πολλά μας περιμένουν στη φετινή διεξαγωγή της αθηναϊκής φουάρ.

Φοιτητές του ΑΠΘ παρουσιάζουν μια σειρά video art στη ψηφιακή πλατφόρμα VisualcontainerTV

Η ενότητα αποτελείται από 11 έργα βίντεο που δημιουργήθηκαν από φοιτητές του εργαστηρίου με διάφορες τεχνικές, στο πλαίσιο μαθημάτων υπό την επίβλεψη της διδακτικής ομάδας του Εργαστηρίου Νέων Μέσων.

Οι "Θησαυροί Ζωγραφικής στην Καλαμάτα από το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου" στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας θα φιλοξενήσει μια από τις σημαντικότερες συλλογές της χώρας αποτελούμενη από πολύτιμα έργα ζωγραφικής κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών.

Ο Βασίλης Θεοχαράκης μεταφέρει στον καμβά τα μαγευτικά τοπία του Αιγαίου και του Ιονίου

Η νέα σειρά έργων από τον ιδρυτή του Ιδρύματος Θεοχαράκη παρουσιάζεται σε μια συνολική έκθεση με την επιμέλεια του Τάκη Μαυρωτά.