
Το Mad About Arts by Campari, ο θεσμός που ενώνει το μουσικόφιλο Mad με το κατακόκκινο Campari, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά αλλά με ίδιο στόχο: να αναδείξει τα ταλέντα του σήμερα, Έλληνες δημιουργούς που τολμούν την πρωτοπορία, διακρίνονται από έμπνευση και διαμορφώνουν τις τάσεις του αύριο. Την Τρίτη 3 Μαρτίου το θέατρο Rex (σκηνή Παπαδάκη) θα ντυθεί στα κόκκινα για τη μεγάλη απονομή, την οποία θα παρουσιάσει ο Κωστής Μαραβέγιας.
Κατά ένα αυξάνονται φέτος τα βραβεία. Ήδη από τις γνωστές κατηγορίες καλύπτεται όλο το φάσμα της δημιουργικότητας: μουσική, θέατρο, χορός, σινεμά, συγγραφή, σύγχρονη τέχνη, μόδα και design, γαστρονομία και mixology. Ύστερα από ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες, η δεκαμελής κριτική επιτροπή (καλλιτεχνικοί διευθυντές, θεατρολόγοι, σεφ κ.ά. με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ρήγο από την Εθνική Λυρική Σκηνή) κατέληξε στα ονόματα που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν μέσα από τα έργα τους στον εκάστοτε τομέα.

Το δέκατο βραβείο αφορά το κοινό. Για πρώτη φορά, ο τιμητικός θεσμός δίνει τη δυνατότητα στον καθένα μας ξεχωριστά να ψηφίσει για τον πιο Unexpected Artist της χρονιάς, τον καλλιτέχνη δηλαδή με την πιο απροσδόκητη παρουσία. Η ψηφοφορία γίνεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Mad about Arts και οι υποψηφιότητες είναι οι εξής: Δημήτρης Καρράς για την «Εξακρίβωση» όπου μελοποίησε ποιήματα του Σιδηρόπουλου, η Μαρία Κίτσου για τον ρόλο της στο «Cosmic Candy», ο Βασίλης Μπισμπίκης για το θεατρικό έργο «Άνθρωποι και Ποντίκια», ο Γιάννης Νιάρρος για το one-man-show «Life Before Grammys» και ο Sake, γνωστός graffiti-artist και tattoo-artist.