24ο Παζάρι Βιβλίου: Η Πλατεία Κοτζιά γεμίζει προσφορές για ακόμη μια χρονιά

Με σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου», διακόσιοι εκδότες από όλη την Ελλάδα συγκεντρώνουν τίτλους από μόλις 1 ευρώ.

24ο Παζάρι Βιβλίου: Η Πλατεία Κοτζιά γεμίζει προσφορές για ακόμη μια χρονιά

Πόσες ώρες θα βολτάρεις στους πάγκους στην Κοτζιά ψάχνοντας ακόμη ένα βιβλίο που θα συντροφεύσει την αρχή της νέας χρονιάς; Το πιο δημοφιλές Παζάρι Βιβλίου της πόλης, σε διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β) καθώς και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, επιστρέφει στην πλατεία Κοτζιά για 24η φορά.

Από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και για είκοσι τέσσερις ημέρες, η κεντρική πλατεία απέναντι από το δημαρχείο μεταμορφώνεται σε έναν μικρό παράδεισο για δαιμόνιους αναγνώστες που αγαπούν το ψάξιμο. Κάτω από τις γνώριμες λευκές τέντες, πάγκοι πολλών μέτρων αραδιάζουν την πραμάτεια τους: διακόσιοι εκδότες από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν φέτος και υπό από το κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου» συγκεντρώνουν πάνω από 10.000 τίτλους των οποίων οι τιμές ξεκινούν από μόλις 1 ευρώ. Ιστορικά βιβλία, λογοτεχνικά, παιδικά και ποιήματα, δοκίμια πολιτικής, κοινωνιολογίας και οικονομίας όπως και πολλά ακόμη αναμένουν τους βιβλιόφιλους επισκέπτες της πρωτεύουσας, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Είσοδος από την οδό Αθηνάς.

i24ο Παζάρι Βιβλίου |Πλατεία Κοτζιά | 17/1-9/2 | 9 π.μ.-9 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Δύο ξεναγήσεις και μία διάλεξη στο Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου

Οι δράσεις συνδέονται με τη νέα δωρεά σημαντικών ζωγραφικών έργων αλλά και μέρους του αρχείου του Γ. Γουναρόπουλου, από τις εγγονές του προς το Μουσείο, και με τις νέες ερευνητικές δυνατότητες που αυτή προσφέρει.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2024

Διεθνής διάκριση για το G Design Studio

Τα βραβεία αφορούν στον κατάλογο της έκθεσης Art Athina 2023, την επετειακή έκδοση της Art Athina για τα 30 χρόνια της διοργάνωσης και στο λογότυπο του ξενοδοχείου "Monument" στην Αθήνα.

Οι δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία της Αθήνας συνεχίζονται και τον Μάιο

Ένας θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης που διοργανώνεται από τον ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Αθήνας.

Δείτα τα highlights των θεματικών της 20ής Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ξεκινά σε λίγες μέρες η μεγάλη γιορτή του βιβλίου και της ανάγνωσης στη Θεσσαλονίκη, που περιλαμβάνει θεματικές που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις γυναίκες, τα Βαλκάνια και την κλιματική κρίση.

"Διάλογοι": Αναδρομική έκθεση για τον αρχιτέκτονα Χρήστο Κονταρούδη

Το αφιέρωμα θα παρουσιαστεί στο European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.

Οι εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Μάιο

Αυτά είναι τα εικαστικά εγχειρήματα που εγκαινιάζονται μέσα στον μήνα και μας κίνησαν το ενδιαφέρον.

Τα φεστιβάλ που έρχονται στην πόλη τον Μάιο

Ο Μάιος ήρθε φέρνοντας μαζί ένα σωρό ενδιαφέροντα φεστιβάλ που μας παροτρύνουν να προγραμματίσουμε τις ανοιξιάτικες εξόδους μας. Ξεκαρδιστικό stand up comedy, μοναδικά live, απελευθερωτικό σινεμά και πολλά ακόμα συνθέτουν τις must-see πολιτιστικές εκδηλώσεις που ανεβάζουν την ένταση λίγο πριν από την έφοδο του καλοκαιριού.