Ο Κίμωνας Φραγκάκης σε ένα talk με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο στο Utopia @ Golden Hall

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον εκδότη του andro.gr και διοργανωτή του Ladies Run.

Ο Κίμωνας Φραγκάκης σε ένα talk με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο στο Utopia @ Golden Hall

Τo «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Η νέα θεματική του Utopia υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Αργυρόπουλου ακούει στο όνομα «New Nomads» και σχετίζεται με τη ζωή στη φύση απολαμβάνοντας ανέσεις της πόλης, με τη διάθεση για περιπέτεια, με τη νεοαποικιακή αισθητική και με τη new-boho λογική. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα εντοπίσετε σε ένα εντυπωσιακό installation στο ισόγειο του Golden Hall που θα γίνει το meeting point όλων των New Nomads της πόλης.

Και αν εκτός από τα μοναδικά αντικείμενα που έχει συλλέξει ο curator, θέλετε ακόμα ένα λόγο για να επισκεφτείτε το Utopia, να σας πούμε ότι καλεσμένος του Δημήτρη Αργυρόπουλου την Παρασκευή 28/6 στις 18:00 το απόγευμα θα είναι ο Κίμωνας Φραγκάκης. Ο εκδότη του Andro.gr & διοργανωτής του Ladies Run θα μιλήσει για αντρικό στιλ, καλούς τρόπους και πώς το luxury lifestyle έχει αλλάξει. Μην χάσετε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε από κοντά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Είδαμε την Κεντρική Έκθεση της 60ης Μπιενάλε Βενετίας 2024 "Ξένοι Παντού" και αναρωτιόμαστε αν τελικά "μπορούν οι υποτελείς να μιλούν"

Με ποιούς όρους εκπροσωπείται ο /η/το queer καλλιτέχνης/ιδα/@, ο/η/το αουτσάιντερ, ο/η/το ιθαγενής/ες στην έκθεση "Ξένοι Παντού"; Μπορεί να απο-αποικιοποιηθεί μια Μπιενάλε;

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
29/04/2024

"Περί ζωγραφικής": Πέντε καλλιτέχνες δημιουργούν έργα που κινούνται μεταξύ της παράδοσης και της καινοτομίας

Απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας αφοσιώνονται στην εξερεύνηση της τέχνης μέσα από κλασικές ζωγραφικές προσεγγίσεις.

Ανακαλύψτε βιβλία για κάθε ηλικία από τις εκδόσεις Κέδρος

Ελληνική πεζογραφία και βιβλία για νέους και παιδιά ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες.

Οι εκθέσεις που αξίζει να επισκεφθείς τη Μεγάλη Εβδομάδα

Όλα τα εικαστικά πρότζεκτ που αξίζουν μια τελευταία βόλτα στα μουσεία και τις γκαλερί της Αθήνας, πριν τις πασχαλινές αργίες.

"What bodies want to do": Το απελευθερωτικό συναίσθημα της απραξίας

Η εικαστικός Ελένη Μπαγάκη διερευνά το σώμα και τη σχέση του με τον ελεύθερο χρόνο.

"AMVRAKIA.MIA": Μια συζήτηση για τη σύγχρονη τοπιογραφία στη μεταβαλλόμενη νεοελληνική σκηνή

Η συζήτηση έχει ως αφετηρία την έκθεση του Πάνου Χαραλάμπους στην γκαλερί Citronne.

Το Comicdom CON Athens 2024 ετοιμάζει αφιέρωμα στα manga

Το μεγάλο διεθνές φεστιβάλ comics έρχεται τον Μάιο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.