Δύο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης ενώνουν Ομόνοια και Κεραμεικό

Η 'Υλη[matter]HYLE και το Space 52 παρουσιάζουν το κοινό πρότζεκτ-έκθεση «Νέοι και Ανήσυχοι: Aντρέι Νούτσου και Αντώνης Στοαντζίκης».

Δύο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης ενώνουν Ομόνοια και Κεραμεικό

Λίγες ημέρες μετά το «In the midst of winter, I found there was, within me, an invincible summer» όπου δύο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης στην Καλλιθέα και τα Πετράλωνα ενώθηκαν εικαστικά, άλλο ένα πρότζεκτ-κοινή έκθεση εκμηδενίζει χιλιομετρικές αποστάσεις εντός Αθηνών. Η 'Υλη[matter]HYLE στην Ομόνοια και το Space 52 στον Κεραμεικό, δύο αρκετά δραστήριο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης, συμπράττουν και φιλοξενούν ταυτόχρονα στους χώρους τους δύο νέους και ανερχόμενους ζωγράφους, τον Αντρέι Νούτσου απο τη Ρουμανία και τον Αντώνη Στοαντζίκη απο την Ελλάδα.

Από τις 15 ως τις 26 του μηνός, τα δύο εικαστικά hub ανοίγουν τις πόρτες τους με κοινό ωράριο για την έκθεση «Νέοι και Ανήσυχοι: Aντρέι Νούτσου και Αντώνης Στοαντζίκης», η οποία, όπως λένε, «ερμηνεύει τις ανθρώπινες εμπειρίες, από την αφήγηση στη γνώση και από την εμπειρία στην πνευματικότητα».

i'ΥΛΗ[matter]HYLE (Πειραιώς 1, 2ος όροφος, Ομόνοια) & Space52 (Καστοριάς 52, Κεραμεικός) | 15-26/5 | Παρ.-Σάβ.: 1-6 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι εκρηκτικοί "Παίχτες" σαρώνουν για δεύτερη σεζόν

Για δεύτερη συνεχή χρονιά επιστρέφει στο θέατρο Κιβωτός η sold out παράσταση του Γιώργου Κουτλή με τους Γιάννη Νιάρρο, Βασίλη Μαγουλιώτη, Ηλία Μουλά, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/06/2022

Κινηματογραφικό αφιέρωμα στα χολιγουντιανά ‘50s

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) προβάλλει τις Παρασκευές του Ιουλίου πέντε κλασικές ταινίες των ‘50s από καταξιωμένους σκηνοθέτες.

Καλειδοσκοπικά μοτίβα συνομιλούν με τη συλλογή του Βυζαντινού & Χριστιανικού Μουσείου

Η εικαστικός Μαρία-Σμαράγδα Σκούρτα εγκαινιάζει στο μουσείο την έκθεση "Βυζαντινές μεταγραφές. Κήποι όλο φως" στα τέλη του Ιούλη.

Παράλληλες δράσεις για το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας στα Χανιά

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων περιλαμβάνει δύο εργαστήρια με θέμα τη νυχτερινή φωτογραφία και τη φωτογραφία της φύσης, καθώς και τον φωτογραφικό μαραθώνιο.

Στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο η μεγαλύτερη τοιχογραφία που υλοποιήθηκε ποτέ από τον Δήμο Αθηναίων

Οκτώ διάσημοι street artists δημιούργησαν σε επιφάνεια τοίχου 1.100 τ.μ. ένα μοναδικό έργο τέχνης για τα αθλητικά ιδεώδη.

"Πώς μάθαιναν οι Έλληνες γράμματα από την Άλωση μέχρι την Επανάσταση": Η έκθεση επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Μετά από μεγάλη προσέλευση και αίτημα του κοινού, η έκθεση στο παλαιό Χρηματιστήριο της οδού Πεσμαζόγλου θα επαναλειτουργήσει αυτό το φθινόπωρο.

Τα "γνωστά και άγνωστα έργα" του Σπύρου Παπαλουκά

Η έκθεση "Σπύρος Παπαλουκάς. Ερευνητής του αινίγματος της ζωγραφικής. Γνωστά και άγνωστα έργα" πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο έργο του καλλιτέχνη και θα παρουσιαστεί στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.