Δύο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης ενώνουν Ομόνοια και Κεραμεικό

Η 'Υλη[matter]HYLE και το Space 52 παρουσιάζουν το κοινό πρότζεκτ-έκθεση «Νέοι και Ανήσυχοι: Aντρέι Νούτσου και Αντώνης Στοαντζίκης».

Δύο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης ενώνουν Ομόνοια και Κεραμεικό

Λίγες ημέρες μετά το «In the midst of winter, I found there was, within me, an invincible summer» όπου δύο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης στην Καλλιθέα και τα Πετράλωνα ενώθηκαν εικαστικά, άλλο ένα πρότζεκτ-κοινή έκθεση εκμηδενίζει χιλιομετρικές αποστάσεις εντός Αθηνών. Η 'Υλη[matter]HYLE στην Ομόνοια και το Space 52 στον Κεραμεικό, δύο αρκετά δραστήριο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης, συμπράττουν και φιλοξενούν ταυτόχρονα στους χώρους τους δύο νέους και ανερχόμενους ζωγράφους, τον Αντρέι Νούτσου απο τη Ρουμανία και τον Αντώνη Στοαντζίκη απο την Ελλάδα.

Από τις 15 ως τις 26 του μηνός, τα δύο εικαστικά hub ανοίγουν τις πόρτες τους με κοινό ωράριο για την έκθεση «Νέοι και Ανήσυχοι: Aντρέι Νούτσου και Αντώνης Στοαντζίκης», η οποία, όπως λένε, «ερμηνεύει τις ανθρώπινες εμπειρίες, από την αφήγηση στη γνώση και από την εμπειρία στην πνευματικότητα».

i'ΥΛΗ[matter]HYLE (Πειραιώς 1, 2ος όροφος, Ομόνοια) & Space52 (Καστοριάς 52, Κεραμεικός) | 15-26/5 | Παρ.-Σάβ.: 1-6 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Μια έκθεση στο Πεδίον του Άρεως ανοίγει έναν διάλογο μεταξύ τέχνης και περιβαλλοντικής ηθικής

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της περιφερειακής παράταξης "Οικολογική Συμμαχία".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/09/2022

Αποστολή: Η επαναστατική παράδοση της καλλιτεχνικής σκηνής της Βαλτικής ξαναζεί στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία

Με αφορμή το φεστιβάλ "Survival Kit 13" βρεθήκαμε στη Ρίγα αλλά και στο Ταλίν και μεταφέρουμε όσα μπορέσαμε να καταλάβουμε για την τοπική εικαστική σκηνή σε 3 μέρες.

Ένα ταξίδι στη βυζαντινή παράδοση μέσα από τη ματιά του Τάσου Μαντζαβίνου

Στην περιοδική έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, το μεγαλύτερο μέρος των σχεδίων και έργων του καλλιτέχνη παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Η εκδίκηση της ποίησης

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις των ημερών έφεραν στο προσκήνιο τον υπαινικτικό αλλά διαπεραστικό τρόπο της ποίησης.

"Ο Champollion και το μυστήριο των ιερογλυφικών" στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Μια ενδιαφέρουσα δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για τα 200 χρόνια από την αποκρυπτογράφηση της ιερής γραφής των αρχαίων Αιγυπτίων.

O William Barnhart μας ταξιδεύει στην ποικιλόμορφη αθηναϊκή κουλτούρα

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Villa Exarchia Residency.

"Το χαρακτικό έργο" του Χρόνη Μπότσογλου

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα εκδοθεί κατάλογος σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, αφιερωμένος στο έργο του καλλιτέχνη.