Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3)

Δείτε ποια είναι τα events που τραβούν τα βλέμματα αυτήν την εβδομάδα

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3)

#1 Πολιτική σάτιρα που... σκοτώνει!

Ο κωμικός σκηνοθέτης Αρμάντο Ιανούτσι, το δημιουργικό μυαλό πίσω από τη βραβευμένη σειρά «Veep», υπο­γράφει μια ξεκαρδιστική πολιτική κωμωδία εμπνευσμένη από το graphic novel των Φαμπιέν Νουρί και Τιερί Ρομπέν «Ο θάνατος του Στάλιν», το οποίο βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά από τη μεταπολεμική Σοβιετική Ένωση. Τα μέλη του πολίτ μπιρό τα χάνουν όταν πληροφορούνται το θάνατο του ηγέτη Ιωσήφ Στάλιν. Ποιος θα αντικαταστήσει τώρα τον «Πατερούλη»; Οι πανικόβλητες αντιδράσεις των κορυφαίων Σοβιετικών παραγόντων και του πρωτοκλασάτου καστ που τους ενσαρκώνει, με προεξάρχοντες τον Στιβ Μπουσέμι και τον «Μόντι Πάιθον» Μάικλ Πάλιν, τροφοδοτούν το αστείρευτα ευρηματικό σενάριο και το ακομπλεξάριστο μαύρο χιούμορ των απολαυστικών διαλόγων. Ο «αθεόφοβος» Ιανούτσι σκαρφίζεται πανέξυπνα γκαγκ, που βάζουν σε συνεχείς μπελάδες τους ήρωες και παλιότερα σίγουρα θα έστελναν αρκετούς από αυτούς στα γκούλαγκ.

#2 Everybody seems to like her...

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 1

Είχε ένα όμορφο δισκογραφικό ντεμπούτο («Home») το 2013 κι ένα πανέμορφο E.P. πέρυσι («Everybody seems to know who I am», με το τραγούδι «Rembrandt» να βαδίζει στο δρόμο της επιτυχίας). Η Lia Hide γράφει και παίζει μουσική πάνω σε ηλεκτρονικές ή ακουστικές βάσεις, έχοντας ως οδηγό ευαισθησίες που αντικατοπτρίζουν μια ευρεία μουσική γκάμα που πηγάζει από τα ’90s, αλλά εκφράζει το σήμερα. Σαφώς πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στη σύγχρονη μουσική μας σκηνή, με ιδιαίτερη φωνή και γνώσεις (δηλαδή τραγούδια), που καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο pop εφαρμογής. Τη Lia Hide θα την ακούσουμε την Πέμπτη 8/3 στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.

#3 Το άλλο μισό της διάσημης «Σελήνης» έρχεται στο «Ark»

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 2

Το σαντορινιό «Σελήνη Meze» αντιπροσωπεύει το όραμα του Γιώργου Χατζηγιαννάκη για το πώς θα έπρεπε να είναι η ελληνική ταβέρνα – να βγάζει τη γεύση του τόπου της, να αναδεικνύει τα προϊόντα του, να δένει την παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές. Και ακριβώς αυτήν τη φιλοσοφία ξεδιπλώνει την Πέμπτη 8/3 στο Symposio at Ark o σεφ του Βασίλης Ζαχαράκης, με διαφορετικούς ντοματοκεφτέδες, μια πολύ ιδιαίτερη πανσέτα με τριλογία φάβας και όχι μόνο. Προλαβαίνετε ακόμη να κλείσετε τραπέζι online εδώ.

#4 Ραντεβού με... 2.000 κρασιά

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 3

Καθιερωμένα κρασιά και νέες αφίξεις, ποικιλίες και ονομασίες προέλευσης και μερικά από τα καλύτερα και ακριβότερα κρασιά του ελληνικού αμπελώνα περιμένουν τους Αθηναίους –και όχι μόνο– οινόφιλους στο Οινόραμα 2018, που επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 10 μέχρι και τις 12/3. Πάνω από 350 οινοποιεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν το «παρών» και τα κρασιά προς δοκιμή φτάνουν τα 2.000! Μια αίθουσα είναι και φέτος αφιερωμένη στα μικρά, λιγότερο γνωστά οινοποιεία και λειτουργεί σε συνδυασμό με το wine bar, όπου θα δειγματίζονται κρασιά από αφανείς ποικιλίες, με ελάχιστη οινολογική παρέμβαση ή μη συμβατικές μεθόδους τόσο οινοποίησης όσο και παλαίωσης. Η Πλατεία Γευσιγνωσίας του Οινοράματος, με θέμα «Discover Greek Wines», θα σας περιμένει με 250 από τα πιο αντιπροσωπευτικά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα. Η είσοδος κοστίζει € 12.

#5 Γυναικείος ακτιβισμός στα decks

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 4

Το project #HER, μια σειρά από πάρτι που διοργανώνει η DJ και δημοσιογράφος Φώφη Τσεσμελή, με σκοπό να αναδείξει την παγκόσμια και την εγχώρια δυναμική του γυναικείου DJing, συνεχίζεται την Παρασκευή 9/3 με μια σταρ που δεν μασάει τα λόγια της για τα ανθρώπινα δικαιώματα. H Skin, η αντισυμβατική frontwoman της μπάντας Skunk Anansie, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και θα αναλάβει τα decks του «Steam», διανθίζοντας το set της με ιδιαίτερα live vocals.

#6 Μικρό εργαστήρι για... μεγάλους καλλιτέχνες

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 5

Το «Μικρό Εργαστήρι της Τέχνης» του Μουσείου Μπενάκη επιστρέφει και μεταμορφώνει τα παιδιά ηλικίας 6-9 ετών σε... μεγάλους δημιουργούς. Μέχρι και τον Ιούνιο, κάθε Σάββατο πρωί (11 π.μ.-1 μ.μ.) ζωγραφική, αγγειοπλαστική και κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά απελευθερώνουν την καλλιτεχνική φύση των παιδιών και αναδεικνύουν τη δημιουργικότητά τους (Κουμπάρη 1, Κολωνάκι. Πληροφορίες-κρατήσεις: 2103671067-9).

#7 Η γοητευτική Ms Pepper 2018

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 6

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνονται στις 11/3, στην ολοήμερη δωρεάν εκδήλωση του Pepper 96.6 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», εκθέσεις τέχνης με θεματική το #metoo, συζητήσεις αλλά και ακουστικό live. Το «α» συμμετέχει στην εκδήλωση με ένα θεατρικό αναλόγιο για τη γυναικεία χειραφέτηση από τις ηθοποιούς Ιωάννα Παππά, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (φωτό), Αλεξάνδρα Αϊδίνη κ.ά. (Πειραιώς 206, Ταύρος, 2103418550).

#8 Το «Noel» μεταμορφώνεται σε boudoir

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 7

Έξι γυναίκες της αθηναϊκής σκηνής του bartending καταφθάνουν στο event που διοργανώνεται στο «Noel» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την Πέμπτη 8/3. Η Λορέτα Τόσκα («Theory»), η Δήμητρα Αντωνακοπούλου («360˚»), η Χριστίνα Φωκά («Peace of Mind»), η Μυρσίνη Σπανέλη («Blends»), η Χριστίνα Δαλιάνη («Bella Vespa») και η Άντζελα Μαριδάκη, Diageo Reserve Brand Ambassador, θα μετατρέψουν το «Noel» σε boudoir, δημιουργώντας κοκτέιλ εμπνευσμένα από την προσωπικότητα και τη ζωή των θρυλικών γυναικών του περασμένου αιώνα – για τις ιστορίες που θα χτυπήσουν στο σέικερ θα χρησιμοποιήσουν ως βάση αποστάγματα από τη συλλογή Diageo Reserve.

#9 Ελληνική βιομηχανία σε πρώτο πλάνο

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 8

Παράλληλα με την έκθεση «160 χρόνια made in Greece: Βιομηχανία, πρωτοπορία, καινοτομία», στις δύο αίθουσες της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, το πρόγραμμα εκδηλώσεων καλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν το βιομηχανικό προφίλ της χώρας. Απόψε το απόγευμα (8/3, 6 μ.μ.) πανεπιστημιακοί, στελέχη παραγωγικών βιομηχανιών της χώρας και σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων δίνουν ραντεβού για μια συζήτηση με ελεύθερη είσοδο αναφορικά με την εξωστρέφεια της ελληνικής βιομηχανίας.

#10 «Foxtrot» σε αντιπολεμικούς ρυθμούς

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 9

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Σάμουελ Μαόζ («Λίβανος») υπογράφει το συναισθηματικά φορτισμένο δράμα που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στη Βενετία, δυσαρεστώντας την πολιτική ελίτ του Ισραήλ εξαιτίας του έντονου αντιπολεμικού μηνύματός του, το οποίο έχει στο επίκεντρό του το δράμα ενός ζευγαριού που έχασε τον γιο του όταν υπηρετούσε στο στρατό.

#11 Η γυναίκα στο πεντάγραμμο

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 10

Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων έρχεται στις 8/3 με «Άρωμα Γυναίκας» στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Το «άρωμα» είναι μια μουσική διαδρομή από την Αναγέννηση μέχρι σήμερα, με κομμάτια στα οποία πρωταγωνιστεί η γυναίκα ποικιλοτρόπως: ως ηρωίδα, ως πηγή ερωτισμού, ως δημιουργός... Συμμετέχει ο πιανίστας Θάνος Μαργέτης και διευθύνει ο Σταύρος Μπερής. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

#12 Στου Νιάρχου την ανηφοριά

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 11

Αυτήν την Κυριακή 11/3 το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» μεταμορφώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη στον πιο απαιτητικό­ στίβο μάχης. Από τις 9 μέχρι τις 11.30 π.μ., τολμηροί δρομείς άνω των 15 ετών συμμετέχουν δωρεάν στο Urban Trail Run, ανεβαίνουν ανηφόρες και σκάλες και περνούν χωμάτινα και υδάτινα εμπόδια, καλύπτοντας έτσι μια διαδρομή 2,5 χλμ. με μοναδικό αντίπαλο το ρολόι.

#13 Back to... black

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 12

Με βασική θεματολογία την αποτύπωση του πορτρέτου, η νέα ατομική έκθεση της Μαρίνας Κροντηρά έρχεται στην αίθουσα τέχνης Αγκάθι - Κartάλος (Μηθύμνης 12 και Επτανήσου, Κυψέλη, 2108640250), σηματοδοτώντας την επιστροφή της εικαστικού στο μαύρο – και πιο συγκεκριμένα σε έργα με μελάνι σε χαρτί. Από τις 10/3 (12 μ.), η ενότητα από την τελευταία εξάμηνη δημιουργική ατζέντα της καλλιτέχνιδας ανοίγεται στο ευρύ κοινό και συγκεντρώνει μορφές με μια εξπρεσιονιστική τάση, που γεννούν κοινωνικούς προβληματισμούς.

#14 Η μουσική θέλει το El Sistema της

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 13

Η ορχήστρα νέων ηλικίας 8-28 ετών του El Sistema Greece κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, με μια συναυλία-ανοιχτό μάθημα για όλα τα παιδιά με ή χωρίς γνώσεις μουσικής, αυτό το Σάββατο 10/3 (12 μ.) στον Φάρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Με ρεπερτόριο από την κλασική, την παγκόσμια και την ελληνική μουσική, το μάθημα πραγματοποιείται από τον Ron Davis Alvarez, καλλιτεχνικό διευθυντή του El Sistema Σουηδίας και της ορχήστρας Il Pomo d’oro, κι επικεντρώνεται στην ορχήστρα, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την ανάμειξη των κομματιών, τη μελωδία, τις δομές, την κατασκευή των αντιθέσεων και τη δυναμική ενός συνόλου.

#15 Εικαστική δημιουργία x 5

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 14

Πέντε νέοι γλύπτες και φίλοι, απόφοιτοι της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και άλλοτε μαθητευόμενοι στο εργαστήριο του Γιώργου Χουλιαρά, συναντιούνται στις Εικαστικές Αναζητήσεις (Σπευσίππου 21, Κολωνάκι, 2107221556). Από την Τρίτη 13/3 (7 μ.μ.) ο Ανδρέας Καλακαλλάς, ο Δημήτρης Κώστας, ο Στέλιος Παναγιωτόπουλος, ο Στέφανος Σουβατζόγλου και ο Δημήτρης Τσιαντζής παρουσιάζουν τις δικές τους αναζητήσεις στη γλυπτική δημιουργία, με κέντρο την ανθρώπινη φιγούρα και τις κοινωνικές της διαστάσεις.

#16 Άρωμα γυναίκας από τον Δήμο Αθηναίων

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 15

Ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με δωρεάν εκδηλώσεις. Χριστιανές και μουσουλμάνες του Peace Talk έρχονται από τα σύνορα της χώρας στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100, Γκάζι, 2103461589) για να μιλήσουν για τη διαφορετικότητα (8-10/3, 9 μ.μ.). Επίσης μια ιδιαίτερη μουσικοποιητική βραδιά ετοιμάζεται στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» (Αγγ. Χατζημιχάλη 6, Πλάκα, 2103243987) το Σάββατο 10/3 (6.30 μ.μ.).

#17 Κοιμηθείτε (πάλι) με το παιδί σας στο μουσείο

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 16

Το πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Θεοχαράκη φέρνει παιδιά και οικογένειες σε επαφή με διάφορες μορφές τέχνης και εικαστικών μέσα από δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για κάθε ηλικιακή ομάδα, όπως και προγράμματα που έχουν οργανωθεί γύρω από τις περιοδικές του εκθέσεις. Ξεχωρίζουμε το πάντα δημοφιλές μουσειακό sleepover για παιδιά 8-12 ετών και τους γονείς τους (10/3 6 μ.μ.-11/3 10 π.μ.) και την ξενάγηση στην έκθεση «Κωνσταντίνος Βολανάκης: Θαλασσογραφίες», που καταλήγει σε δημιουργικό παιχνίδι με τις τέχνες για παιδιά 6-12 ετών (11/3, 1.30-2.30 μ.μ.). Πληροφορίες-κρατήσεις: 2103611206.

#18 Ο αρχαίος πολιτισμός... αλλιώς

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 17

Με τριάντα χρόνια συνεπούς παρουσίας στο χώρο, η γκαλερί Ίρις-Μαρίζα Φασιανού (Αντήνορος 12, Ιλίσια, 2107241580) συνεχίζει να αναζητά και να υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες με μια πρωτότυπη ματιά στη δημιουργία. Αυτήν τη φορά η Αμάντα Γκαλάλ, με καταγωγή από Ελλάδα κι Αίγυπτο, καθώς και η Τάρα Ντίνιτς, με καταγωγή από Βρετανία και Σερβία, δίνουν ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό από την Πέμπτη 8/3 (8 μ.μ.) για να παρουσιάσουν με το «A journey through time» τις δικές τους εκδοχές πάνω στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, στη μυθολογία της χώρας, στα βυζαντινά μωσαϊκά και στην αιγυπτιακή κουλτούρα.

#19 Μουτσάτσου και Νέγκα τραγουδούν για τη γυναίκα

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 18

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την Πέμπτη 8/3, οι Αναστασία Μουτσάτσου (φωτό) και Γιώτα Νέγκα συνεργάζονται για πρώτη φορά, σε μια μουσική παράσταση του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας στο «Γυάλινο». Όσο οι δυο τους κόβουν και ράβουν μέχρι την τελευταία στιγμή ένα μουσικό πρόγραμμα που θα εκφράζει το πνεύμα της ημέρας, μπορείς να κάνεις κράτηση για δωρεάν είσοδο στο 2103898004 (ΚΕΘΙ, κ. Κατερίνα Κατσώρη, 10 π.μ.-3 μ.μ.).

#20 Παράδοξη industrial γλυπτική

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 19

Μια σειρά από εννέα μοντέρνα γλυπτά, κατασκευασμένα κυρίως από βιομηχανικά υλικά και με την υπογραφή του εικαστικού Αντώνη Χαλυβίδη, σας περιμένει στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών (Γλύκωνος 4, Κολωνάκι, 2107213938) μέχρι και τα μέσα Απριλίου. Πέρα από οποιαδήποτε χρηστική διάσταση, τα εικάσματα αναζητούν την ομορφιά της μηχανής με χιούμορ αλλά και συμβολισμούς.

#21 Επαναπατρισμός στη Βαλαωρίτου

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 20

Η τελευταία σειρά γλυπτικών έργων του εικαστικού Κορνήλιου Γραμμένου «Repatriation Vol. 2» παρουσιάζεται αυτήν την Τρίτη 13/3 (εγκαίνια: 7 μ.μ.) στην αίθουσα τέχνης Έκφραση - Γιάννα Γραμματοπούλου. Σε συνέχεια της προηγούμενης έκθεσής του, στην οποία χαρτογράφησε την έννοια της εστίας και του οικείου, ο καλλιτέχνης, χρησιμοποιώντας το ξύλο, το χρώμα, το μάρμαρο και το σίδηρο, αναζήτα τις έννοιες της επιστροφής και του επαναπατρισμού μέσα από ένα εικαστικό άνοιγμα στον κόσμο (Βαλαωρίτου 9Α, 2103607598, 2103607546).

#22 Η νεοϋορκέζικη όψη της jazz

Athens Calling: 22 ματιές στην πόλη (8-14/3) - εικόνα 21

Το Trio of Liberty είναι από αυτά τα jazz σχήματα που άνετα μπορούμε να αποκαλέσουμε «σούπερ γκρουπ». Γνωστό μας ήδη από προηγούμενες εμφανίσεις του, το συγκρότημα του σαξοφωνίστα Don Braden, του μπασίστα Joris Teepe και του ντράμερ Gene Jackson αποτελεί από τις πιο αξιόπιστες εικόνες της δημιουργικής jazz σήμερα. Το Trio of Liberty έρχεται στο «Kremlino» (13-14/3) για να μας ταξιδέψει με τη μουσική του (και τον πρόσφατο δίσκο του «Conversations») προς τη νεοϋορκέζικη πλευρά της jazz.

Περισσότερες πληροφορίες

The Trio of Liberty

  • Jazz-Blues-Ethnic

Don Braden (σαξόφωνο), Joris Teepe (μπάσο), Gene Jackson (ντραμς) με original συνθέσεις και παρουσίαση του straight-ahead jazz δίσκου «Conversations»

Lia Hide

  • Rock-pop-folk

Ένα φωτεινό κορίτσι που γράφει σκοτεινά κομμάτια, παίζει πιάνο, τραγουδάει και μας ταξιδεύει στα ’90s

«Άρωμα Γυναίκας»

  • Χορωδιακή

Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων σε έργα Madalena Casulana, Eliza Gilkyson, Orlande de Lassus, John Wilbye, Νίκου Γούναρη, Μίκη Θεοδωράκη, Παύλου Καρρέρ, Γεωργίου Λαμπελέτ, Θεόφραστου Σακελλαρίδη και Μάνου Χατζιδάκι. Συμμετέχει ο πιανίστας Θάνος Μαργέτης και διευθύνει ο μαέστρος Σταύρος Μπερής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Συνάντηση με τους συγγραφείς Γιάννη Παλαβό & Αχιλλέα ΙΙΙ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Περίπατο Βιβλίου 2024 της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Νέα έκθεση από τον Δαυίδ Σαμπεθάι στην Eleftheria Tseliou Gallery

Το πρώτο μέρος της έκθεσης έχει τίτλο "I Ain’t Dead, Just Trying to Hear The Sound of The Earth Spinning", ο οποίος λειτουργεί ως χιουμοριστική δήλωση και ως ένα είδος παραβολής.

Τρεις καλλιτέχνες παίζουν με τη φύση στην γκαλερί Rodeo

Θανάσης Τότσικας, Liliana Moro και David Douard συνομιλούν με έναν απρόσμενο τρόπο μέσω των έργων τους.

Η Κάπα Εκδοτική γιορτάζει 10 χρόνια ζωής με το άνοιγμα του δικού της βιβλιοπωλείου

Το ολοκαίνουριο "σπίτι" της Κάπα Εκδοτικής φιλοξενεί σε έναν άνετο χώρο 120 τμ τον πλήρη κατάλογο των εκδόσεών της και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένα νέο βιβλιοφιλικό στέκι στην "καρδιά" της πόλης.

Ξηρόμερο/Dryland": Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Περίπτερο στην 60ή Μπιενάλε Βενετίας

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό το Σάββατο 20 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως τον Νοέμβριο.

"Τζάμια Κρύσταλλα": Ένας χώρος αφιερωμένος στην περφόρμανς ανοίγει στο Μεταξουργείο

Η ανερχόμενη χορογράφος Αντωνία Οικονόμου μιλάει για το νέο πρότζεκτ με το οποίο δίνει στους καλλιτέχνες περισσότερο χώρο για αυθορμητισμό και δημιουργία, "αγκαλιάζοντας" τις παραστατικές τέχνες.

"Springtime Stories": Η Γεωργία Μπλιάτσου διηγείται ιστορίες απόλυτα συνδεδεμένες με τον αέναο κύκλο της ζωής

Η ζωγράφος παρουσιάζει τη δουλειά της σε πέντε εύγλωττες θεματικές ενότητες, στέλνοντας το μήνυμά της για την προστασία του πλανήτη, πιο επιτακτική από ποτέ.