72 καλλιτέχνες comics σε μια έκθεση τον Σεπτέμβριο

Η «Εν Αιθρία» επιστρέφει για την όγδοη διοργάνωσή της και παρουσιάζει αδημοσίευτα έργα Ελλήνων δημιουργών comics και εικονογράφησης, με ελεύθερη είσοδο.

72 καλλιτέχνες comics σε μια έκθεση τον Σεπτέμβριο

Η «Εν Αιθρία» επιστρέφει για την όγδοη διοργάνωσή της και παρουσιάζει αδημοσίευτα έργα 72 Ελλήνων δημιουργών comics και εικονογράφησης, με ελεύθερη είσοδο.

72 καλλιτέχνες comics σε μια έκθεση τον Σεπτέμβριο - εικόνα 1
Θεόδωρος Τόλης

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, στις 20:00, στην Γκαλερί Κέννεντυ της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι) και θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη.

Παλιοί γνωστοί καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής των comics και της εικονογράφησης θα παρουσιάσουν τα έργα τους μαζί με εκείνα νέων, πρωτοεμφανιζόμενων ταλέντων. Το θέμα της έκθεσης είναι ελεύθερο και αυτό θα δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν το ευρύ φάσμα τεχνοτροπιών και “σχολών” που εκπροσωπούν οι καλλιτέχνες, καθώς και τα όσα τους κινητοποιούν στον παρόντα τόπο και χρόνο.

72 καλλιτέχνες comics σε μια έκθεση τον Σεπτέμβριο - εικόνα 2
Παναγιώτης Τσαούσης

Στην έκθεση συμμετέχουν:
Δήμητρα Αδαμοπούλου, Τάσος Αναστασιάδης, Ευάγγελος Ανδρουτσόπουλος, Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης, Ευγενία Βερελή, Κορίννα Μέι Βεροπούλου, Λευτέρης Γιακουμάκης, Μέλανδρος Γκανάς, Βασίλης Γκογκτζιλάς, Γιώργος Γούσης, Νίκος Γραμμενόπουλος, Έλενα Γώγου, Γιάννης Δαλκίδης, Σπύρος Δερβενιώτης, Γιώργος Δημητρίου, Γιώργος Δουτσιόπουλος, Τριαντάφυλλος Ελευθερίου, Ορέστης Ερμείδης, Βασίλης Ζήκος, Έφη Θεοδωροπούλου, Αποστόλης Ιωάννου, Αυγή Κανάκη, Δημήτρης Κάσδαγλης, Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου, Δανάη Κηλαηδόνη (DaNi), Σταύρος Κιουτσιούκης, Θάνος Κόλλιας, Γιώργος Κομιώτης, Ραφαέλα Κόνι, Αρινέλα Κοτσίκο, Νίκος Κούτσης, Τάσος Κυριακίδης, Σοφία Κυρίσογλου, Νέαρχος Κωνσταντίνου, Μάνος Λαγουβάρδος, Άρης Λάμπος, Αλεξία Λουγιάκη, Malk, Τάσος Μαραγκός, Γιώργος Μικάλεφ, Εύα Μούρτζη, Αθανάσιος Μπαγκέας, Χαρίτων Μπεκιάρης, Λευτέρης Μαυρογιάννης, Γιώργος Μελισσαρόπουλος, Νίκος Μηλιώρης, Παναγιώτης Μητσομπόνος, Γιώργος Μπότσος, Δήμητρα Νικολαϊδη, Αλέξια Οθωναίου, Δημήτρης Πανταζής, Σιαδώρα Παπαθεοδώρου, Νέστορας Παπατριανταφύλλου, Θανάσης Πετρόπουλος, Στάθης Πετρόπουλος, Γιάννης Ρουμπούλιας, Αγγελική Σαλαμαλίκη, Harry Saxon, Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης, Soloup, Στέλλα Στεργίου, Κωστής Τζωρτζακάκης, Θεόδωρος Τόλης, Tomek, Γαβριήλ Τομπαλίδης, Παναγιώτης Τσαούσης, Γιώργος Τσιαμάντας, Θανάσης Τσίλης, Μάγκυ Τσιοπελάκη, Κώστας Φραγκιαδάκης, Βασίλης Χειλάς και Πέτρος Χριστούλιας

Οργανωτές της ομαδικής έκθεσης comics και εικονογράφησης «Εν Αιθρία 8» είναι η Comicdom Press και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Hellenic American College (HAEC).

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00, Σάββατο: 10:30 – 14:30, Κυριακή κλειστά

Διεύθυνση: Μασσαλίας 22, Κολωνάκι

Πληροφορίες: 210 3680052, www.hau.gr/culture

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.

Queer, διαδικτυακή και κινηματική ποίηση στον 21ο αιώνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου ανατρέχουμε σε μερικά από τα πολλά ενδιαφέροντα που ακούστηκαν για τα κινήματα και τα ποιήματα στο πρόσφατο συνέδριο "Από την παγκοσμιοποίηση στην τεχνητή νοημοσύνη. Η ελληνική λογοτεχνία στον 21ο αιώνα" στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στο ΚΠΙΣΝ. Το συνέδριο διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

"Νομίζω ήρθε η ώρα ν’ ακούσουμε..." τους μεγάλους συνθέτες του 20ού αιώνα

Το Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς μπαίνει στην Πινακοθήκη Γκίκα και παρουσιάζει μία διαδραστική έκθεση-αφιέρωμα σε 11 σπουδαίους μουσικοσυνθέτες της Ελλάδας.

"Ίσαλος Γραμμή": Ένα ταξίδι ακουστικής αίσθησης και μνήμης μέσα από το εργαστήρι του Στέλιου Γαβαλά

Μία γοητευτική προσέγγιση σε έργα γλυπτικής, που προκαλούν χωρικές εμπειρίες, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού Ian Rankin στην Αθήνα

Ο Βρετανός συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha με αφορμή το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Όσα δεν θέλω να πω".