Knee-slapping comedy

Τέσσερις all-star ξένοι stand-up performers έρχονται στην Αθήνα στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival με την υπόσχεση "to knock your socks off".

Knee-slapping comedy

Τέσσερις all-star ξένοι performers από Ηνωμένες Πολιτείες, Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία και Ισραήλ έρχονται στο Gazarte στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival. Η υπόσχεσή τους μια: "to knock our socks off"! Ας τους γνωρίσουμε...

Scott Capurro (ΗΠΑ)

Knee-slapping comedy - εικόνα 1

Από το Σαν Φρανσίσκο, ο Scott Capurro, βραβευμένος ηθοποιός και κωμικός, γνωστός για τις δουλειές του στις ταινίες Mrs Doubtfire και Star Wars, καθώς και σε πληθώρα τηλεοπτικών προγραμμάτων, όπως τα «The Wright Stuff», «8 Out of 10 Cats» και «The Truth About Gay Animals». Θα παρουσιάσει το σόλο show του, "The Trouble with Scott Capurro" την Κυριακή 21/5 στις 20.00.

Felicity Ward (Αυστραλία)

Knee-slapping comedy - εικόνα 2

Πολυβραβευμένη stand up comedian, κωμική ηθοποιός και συγγραφέας. Βρίσκεται συνεχώς στη λίστα με τα καλύτερα αξιολογημένα shows του Fringe Festival στο Εδιμβούργο, έχοντας κερδίσει και το βραβείο του καλύτερου διεθνούς show στη Φεστιβάλ Κωμωδίας της Νέας Ζηλανδίας. Έχει συμμετάσχει στα: 'Live From the BBC', 'Russell Howard's Good News' & 'The John Bishop Show', 'Josh', 'Alan Davies' και στο 'The Inbetweeners Movie 2'. Την Παρασκευή 19/5 στις 22.30 παρουσιάζει την παράστασή της "Felicity Ward: 50% More Likely To Die".

Imran Yusuf (Αγγλία)

Knee-slapping comedy - εικόνα 3

Iκανός αφηγητής συνδέει άψογα την κοινωνικο-πολιτική σάτιρα με την ειλικρινή ενδοσκόπηση, έχοντας δημιουργήσει με αυτόν τον τρόπο ένα γοητευτικό και προσφιλές δικό του στυλ. Νωχελικός, ζωηρός, αυθάδης και εντελώς αξιαγάπητος, ο Imran έχει καθιερωθεί ως μια πραγματικά μοναδική παρουσία στον κόσμο της κωμωδίας. Ο Imran είναι ο διευθυντής της "HaLOL Entertainment", της κερδοσκοπικής οργάνωσης που προωθεί τη συμμετοχή στις τέχνες για τις μειονότητεςδιοργανώνοντας εκδηλώσεις, όπως νύχτες κωμωδίας, διαγωνισμούς τέχνης και μουσικές παραστάσεις σε mainstream χώρους, σε συνεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Το Σάββατο 20/5 στις 21.00 Imran Yusuf: Live in Athens.

Rod Ben Zeev (Ισραήλ)

Knee-slapping comedy - εικόνα 4

Performer, σκηνοθέτης και δάσκαλος αυτοσχεδιασμού για 17 χρόνια σε 5 ηπείρους και 7 γλώσσες. Έχει διατελέσει σύμβουλος για την «Constantin Film» για το τηλεοπτικό show αυτοσχεδιασμού τους και έχει γράψει, σκηνοθετήσει και γίνει παραγωγός σε τηλεοπτικά αυτοσχεδιαστικά show στην Δανία. O Rod είναι επίσης διαμεσολαβητής στο THNK: τη σχολή Creative Leadership στο Άμστερνταμ. Κυριακή 21/5 στις 18.00 μαζί με τον δικό μας Λάμπρο Φισφή παρουσιάζουν την αυτοσχεδιαστική κωμωδία "Loving it". Εκτός από την παράσταση που παρουσιάζει με τον Λάμπρο Φισφή, ο μετρ του αυτοσχεδιασμού και της αφήγησης θα παραδώσει επιπλέον τρία masterclasses που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες και να γίνεις πιο δημιουργικός.

FAQ - Για να μην μείνεις με την απορία...

Θα μπορώ να καταλάβω τι λένε;
Έχουν περιοδεύσει σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο και όλοι τους κατάλαβαν. Μιλάνε απόλυτα κατανοητά και θα τους καταλάβεις μια χαρά, μην ανησυχείς.
Στο www.athenscomedyfestival.gr μπορείς να δεις και αποσπάσματα από τις παραστάσεις τους για να σιγουρευτείς.

Γιατί δεν βάζουνε υπότιτλους να είμαστε σίγουροι;
Οι παραστάσεις δεν θα μπορούσαν να έχουν υπότιτλους γιατί όλα τα stand-up βασίζονται σε αυτοσχεδιαστικά μέρη, δεν είναι ποτέ ακριβώς τα ίδια και επίσης έχουν διάδραση με το κοινό. Οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι αδύνατος ο υποτιτλισμός εκ των προτέρων!

Διάδραση με το κοινό είπες; Καλά, άστο, δεν θέλω να γίνω ρεζίλι...
Κανένας performer, Έλληνας ή ξένος δεν θα ασχοληθεί μαζί σου αν δεν το θελήσεις εσύ, οπότε μην ανησυχείς. Γέλα άφοβα!

Ωραία, θα έρθω! Πού να έρθω;
Στο Gazarte να έρθεις στις 19, 20 και 21/5. Δες το πρόγραμμα στο site του Athens Comedy Festival (www.athenscomedyfestival.gr).

Από που αγοράζω εισιτήρια και πόσο κοστίζουν;
Στο viva.gr μπορείς να προαγοράσεις εισιτήρια για όποια από τις 28 παραστάσεις του Athens Comedy Festival θέλεις (Έλληνες και ξένους). Επίσης, υπάρχει ειδική προσφορά με το COSMOTE DEALS for YOU, 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 (μάθε πώς στο www.cosmote.gr/dfy). Διαφορετικά μπορείς να δοκιμάσεις απευθείας στο ταμείο του Gazarte την ημέρα των παραστάσεων, εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για την παράσταση που επιθυμείς.

Χορηγός του Athens Comedy Festival είναι η Βίκος Cola (για να ξέρεις και τι θα πίνεις - προσεχε μόνο μη πνιγείς!).

Αν δεν σε κάλυψαν τα παραπάνω μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μας στο athenscomedyfestival@athinorama.gr ή στην επίσημη σελίδα του Athens Comedy Festival στο Facebook [/AthensComedyFestival].


Περισσότερες πληροφορίες

Athens Comedy Festival

  • Stand up Comedy

Την Παρ. 19/5 στο Main Stage οι Γιώργος Χατζηπαύλου (8 μ.μ.), Σίλας Σεραφείμ (9.45 μ.μ.), Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιώργος Αγγελόπουλος (11.30 μ.μ.) / στο Theatre Stage οι Νέλη Αλκάδη, Αναστασία Σκοπελίτη (7 μ.μ.), Δημήτρης Δημόπουλος (8.30 μ.μ.), Δημήτρης Χριστοφορίδης (10.15 μ.μ.), Blink Mike (11.30 μ.μ.) / στο Loft Stage οι Ανδρέας Πασπάτης, Ήρα Κατσούδα (7.15 μ.μ.), Ζήσης Ρούμπος (9 μ.μ.), Felicity Ward (10.30 μ.μ.). Το Σάβ. 20/5 στο Main Stage οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιώργος Αγγελόπουλος (9.45 μ.μ.) / στο Theatre Stage οι Παναγιώτης Κούδας (6.30 μ.μ.), Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης (8 μ.μ.), Χρύσα Κατσαρίνη (10 μ.μ.), Ηλίας Φουντούλης, Αριστοτέλης Ρήγας, Πάρις Ρούπος, Άγγελος Σπηλιόπουλος (11.30 μ.μ.) / στο Loft Stage οι Δημήτρης Φραγκιόγλου (7 μ.μ.), Imran Yusuf (9 μ.μ.), Κωνσταντίνος Πασσάς (10.30 μ.μ.). Την Κυρ. 21/5 στο Main Stage οι Λάμπρος Φισφής (8.30 μ.μ.), Διονύσης Ατζαράκης, Θωμάς Ζάμπρας (10.30 μ.μ.) / στο Theatre Stage οι Γιώργος Χατζηπαύλου (12 μ.), Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης (7.30 μ.μ.), Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Σωσώ Χατζημανώλη, Ναταλία Δήμου (9.30 μ.μ.), Γιώργος Χατζηπαύλου, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Δημόπουλος (11.30 μ.μ.) /στο Loft Stage οι Rod Ben Zeev, Λάμπρος Φισφής (6 μ.μ.), Scott Capurro (8 μ.μ.), Γιώργος Ζαχαρόπουλος (10 μ.μ.).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.

Queer, διαδικτυακή και κινηματική ποίηση στον 21ο αιώνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου ανατρέχουμε σε μερικά από τα πολλά ενδιαφέροντα που ακούστηκαν για τα κινήματα και τα ποιήματα στο πρόσφατο συνέδριο "Από την παγκοσμιοποίηση στην τεχνητή νοημοσύνη. Η ελληνική λογοτεχνία στον 21ο αιώνα" στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στο ΚΠΙΣΝ. Το συνέδριο διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

"Νομίζω ήρθε η ώρα ν’ ακούσουμε..." τους μεγάλους συνθέτες του 20ού αιώνα

Το Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς μπαίνει στην Πινακοθήκη Γκίκα και παρουσιάζει μία διαδραστική έκθεση-αφιέρωμα σε 11 σπουδαίους μουσικοσυνθέτες της Ελλάδας.

"Ίσαλος Γραμμή": Ένα ταξίδι ακουστικής αίσθησης και μνήμης μέσα από το εργαστήρι του Στέλιου Γαβαλά

Μία γοητευτική προσέγγιση σε έργα γλυπτικής, που προκαλούν χωρικές εμπειρίες, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού Ian Rankin στην Αθήνα

Ο Βρετανός συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha με αφορμή το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Όσα δεν θέλω να πω".