Πόσα χιλιόμετρα μπορείς να γράψεις μέσα σε 90 ώρες;

Ο διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου «No Finish Line» με τους πρωτότυπους κανόνες έρχεται στην Αθήνα και μας μετατρέπει σε μαραθωνοδρόμους της προσφοράς.

Πόσα χιλιόμετρα μπορείς να γράψεις μέσα σε 90 ώρες;

Ο διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου «No Finish Line» με τους πρωτότυπους κανόνες έρχεται στην Αθήνα και μας μετατρέπει σε μαραθωνοδρόμους της προσφοράς.

Πόσα χιλιόμετρα μπορείς να γράψεις μέσα σε 90 ώρες; - εικόνα 1

Η συμμετοχή σε έναν αγώνα δρόμου διάρκειας 90 ωρών ίσως να τρομάζει και τους πιο σκληρά προπονημένους, το «No Finish Line» όμως, αλλάζει τα δεδομένα και μας βάζει όλους… στο τερέν! Μετά το Παρίσι, το Όσλο και το Μονακό, ο διεθνής αγώνας δρόμου φιλανθρωπικού χαρακτήρα που δεν απαιτεί κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό έρχεται στην Αθήνα.

Οι κανόνες του πρωτότυπου αυτού μαραθωνίου είναι απλοί: από την Τετάρτη 26 Απριλίου (7 μ.μ.) μέχρι και την Κυριακή 30 Απριλίου (1 μ.μ.), φοράμε αθλητικά παπούτσια και φόρμες και κατηφορίζουμε προς τα νότια, όπου γύρω από το κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μας περιμένει η ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. του αγώνα δρόμου «No Finish Line». Για τις 90 αυτές ώρες, η διαδρομή είναι ανοιχτή σε όλους και μας καλεί να γράψουμε τα δικά μας χιλιόμετρα προσφοράς. Όσο εσείς τρέχετε ή περπατάτε για όση ώρα θέλετε στο τερέν υπό τους ήχους μουσικής, τo ειδικό τσιπ που θα παραλάβετε στην εκκίνηση μετατρέπει τα χιλιόμετρά σας σε ευρώ που θα στηρίξουν το έργο της ένωσης «Μαζί για το παιδί», και συγκεκριμένα το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά.

Σε αυτό το μαραθώνιο πάρτι προσφοράς του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μπορούν να δώσουν το παρών όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης, καθώς τα χρονόμετρα, η κορδέλα τερματισμού και συνεπώς ο ανταγωνισμός απουσιάζει. Είτε συμμετέχετε ως μονάδες είτε ως μέλη μιας ομάδας, το κόστος συμμετοχής είναι στα € 5 (τα παιδιά έως 9 ετών συμμετέχουν δωρεάν), ενώ στον παράλληλο ανεξάρτητο αγώνα 24 ωρών (Σάββατο 29/4, 12μ. μέχρι Κυριακή 30/4, 12μ.) που θα υπάρξει κατάταξη με νικητές και έπαθλα για τους πρώτους, τρέχουν όσοι έχουν κλείσει τα 18 με κόστος συμμετοχής € 10.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές είναι ανοιχτές μέχρι τις 17 Απριλίου και μέχρι τις 13 Απριλίου στα οκτώ ειδικά κέντρα εγγραφών (Metropolitan Hotel, AtticaCityLink, Attica Golden Hall, Attica The Mall, Γραφεία Αθλητισμού Δήμου Αθηναίων, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου). Μετά τη λήξη των καταληκτικών ημερομηνιών, εγγραφές θα γίνονται μόνο στο ειδικό κέντρο του Metropolitan Hotel μέχρι τις 23/4, ενώ, υπό την προϋπόθεση πως θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, θα γίνονται και εγγραφές της τελευταίας στιγμής στην γραμματεία του αγώνα στην είσοδο του ΚΠΙΣΝ. Για τον 24ωρο αγώνα οι εγγραφές κλείνουν στις 21/4, ενώ όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και στους δύο αγώνες είναι απαραίτητο να κάνουν ξεχωριστή εγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@nflathens.com.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα, 2168091000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Sony World Photography Awards 2023: Οι κριτές και οι ημερομηνίες των επικείμενων εκθέσεων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή για τα Sony World Photography Awards 2023, μαζί με νέα βραβεία και δεδομένα για τις εκθέσεις.

30/09/2022

Οι "Κατακλυσμοί" του Δαυίδ Μπενφοράδο επιστρέφουν στην Kourd

Το δεύτερο μέρος της έκθεσης συνεχίζει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωστικών υλών και των αφαιρετικών σχημάτων.

Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών μπαίνει σε "Safe Mode"

Μια πολυμεσική έκθεση που θέτει ερωτήματα για τις διαδικασίες της σύγχρονης ζωής και εγκαινιάζεται σε τρεις αθηναϊκούς χώρους τέχνης.

Ένα οπτικό πέρασμα στην ιστορία του δράκου επιχειρεί ο Θωμάς Διώτης

Η έκθεση Digging σε επιμέλεια της Αγγελικής Μπάρα θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Το άτομο ως ένα κοινωνικό κύτταρο στον "Μικρόκοσμο" της Art Appel Gallery

Η διατομική έκθεση ζωγραφικής των Πηνελόπη Ακριτίδου και Ίον Ρούντολφ απεικονίζει τον οργανικό μικρόκοσμο των μικροβίων και των κυττάρων με μια διαφορετική ματιά.

Το Μουσείο Κανελλοπούλου συστήνεται στην πόλη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του μουσείου προκειμένου να αναδείξει την πλούσια συλλογή και ιστορία του.

Το εκθεσιακό αφιέρωμα για τον John Craxton στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μετά την στάση της στο Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση "John Craxton: Μια ελληνική Ψυχή" ταξιδεύει στην Κρήτη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του ’23.