Εκδήλωση συμπαράστασης μεταναστών για όλους

Η ομάδα έκφρασης «Κινούμενη άμμος» υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να βοηθήσει τους πρόσφυγες.

Εκδήλωση συμπαράστασης μεταναστών για όλους

Η ομάδα έκφρασης «Κινούμενη άμμος» υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να βοηθήσει τους πρόσφυγες.

Εκδήλωση συμπαράστασης μεταναστών για όλους - εικόνα 1

Η ομάδα έκφρασης και πολιτισμού «Κινούμενη άμμος» διοργανώνει την Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου, εκδήλωση μνήμης και συμπαράστασης για τους πρόσφυγες. Στον πολιτιστικό χώρο «Κώστας Ξαρχάκος», στα Καμίνια, μπορούν να προσέλθουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι και να στηρίξουν τα προσφυγόπουλα της Κιβωτού του Κόσμου με τρόφιμα και φάρμακα.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 5 μ.μ. με διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους (5 -13 ετών), ενώ ακολουθεί θεατρική παράσταση με θέμα «Κύματα προσφυγιάς» και αργότερα μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια κι απαγγελίες ποιημάτων.

Η εκδήλωση στηρίζεται από την Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων & Μεταναστών, το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Πειραιά, το Λιμάνι της Αγωνίας, την Πολιτιστική Οργάνωση Microkosmos και τον Σύλλογο Κατοίκων Μικρολίμανου - Απόγονοι Μικρασιατών Προσφύγων 1922.

Θήρας και Μαντινείας, Καμίνια, 2104821126

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

8+1 νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Διόπτρα

Μεταφρασμένη, ελληνική και αστυνομική λογοτεχνία, βιβλία για προσωπική ανάπτυξη αλλά και ιστορικά βιβλία στις νέες εκδόσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/03/2024

"Μ’ ένα βιβλίο συζητώ" για την τεχνητή νοημοσύνη και το βιβλίο "Ανθρώπινο πρόσωπο"

Εισηγήτρια της εκδήλωσης είναι η Βασιλική Μπούκη, Αναπληρώτρια Διευθύντρια σε Τεχνητή Νοημοσύνη Πανεπιστημίου Westminster Λονδίνου.

"Και ενθυμήθηκα πως είμαι γυναίκα": Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης αποτίνει φόρο τιμής στην Ελισάβετ Μουτζάν Μαρτινέγκου

Η έκθεση βασίζεται σε ιδέα της βραβευμένης σκηνοθέτιδας Μαρίας Κατσιώνη, η οποία σκηνοθετεί την ομώνυμη θεατρική παράσταση που κάνει πρεμιέρα στο πλαίσιο της έκθεσης.

Θεσσαλονίκη: Design Week από την "Parallaxi" στην Αγορά Μοδιάνο

Το παλαιότερο σε κυκλοφορία free press της Ελλάδας ξεκίνησε μια σειρά από δράσεις και δημόσιες συζητήσεις γύρω από το σήμερα και το αύριο της πόλης.

2023 Ελευσίς "Αρχαιολογία και Αφηγηματικότητα": Ένας διεπιστημονικός διάλογος ανάμεσα στους τομείς των τεχνών και της αρχαιολογίας

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις της δράσης "Μυστήριο 20", ενώ θα παρουσιαστεί το γλυπτικό έργο του Διονύση Χριστοφιλογιάννη "O Στρατός του Γκούμα".

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (4-10/3)

Εκκεντρικές εικόνες στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα", εκθέσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο ΕΜΣΤ και όλα τα εικαστικά πρότζεκτ που αξίζει να δείτε αυτή την εβδομάδα.

"Future Perfect": Η Τίνα Καραγεώργη παρουσιάζει μια σειρά έργων από χειροποίητα χαρτιά και γλυπτά

Η καλλιτέχνης παρουσιάζει την καινούρια της έκθεση στην Γκαλερί Σκουφά.