Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα

Το καλλιτεχνικό δίκτυο παραστατικών τεχνών «Κινητήρας» διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με διάθεση ερωτική για ένα πέρασμα στο νέο έτος με θετική σκέψη, τρυφερότητα, αγκαλιές και χορό.

Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα

Το καλλιτεχνικό δίκτυο παραστατικών τεχνών «Κινητήρας» διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με διάθεση ερωτική για ένα πέρασμα στο νέο έτος με θετική σκέψη, τρυφερότητα, αγκαλιές και χορό.

Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα - εικόνα 1

Το πάρτι αυτό είναι πλούσιο σε χορευτικές εκπλήξεις, σε χορογραφία Αντιγόνης Γύρα, video dance, τσιμπητό νόστιμο φαγητό, ευφραντικό για την καρδιά κρασί και τσίπουρο, κινητήριο ευχολόγιο για τη νέα χρονιά, ερωτολαχνούς, αγγέλους και καρδιές. Με την τρέλα, τη γενναιότητα και τη μαγεία του έρωτα, που φέτος χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις του Κινητήρα. Προσκεκλημένη η DJ Miss Catalina για ένα μουσικό ταξίδι με Sunshine Tunes, Funky, Soul and Disco anthems, Indie Dance, Sophisticated Electronica, Tropicalismo, Latin Alegria, Global Beats και World Grooves σταθμούς. Τα μεσάνυχτα ξέφρενη γιορτή ξεκινά αφήνοντας πίσω τον παλιό χρόνο με την ελπίδα για
μια καλύτερη νέα χρονιά.

Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα - εικόνα 2

Και για την ημέρα των Φώτων, στις 6 Ιανουαρίου, η Βρετανίδα χορογράφος και εικαστικός Florence Peake παρουσιάζει μια εναλλακτική πρόταση με τη συλλογική performance με τίτλο «Εσύ, Εγώ, Εμείς». Η Peake, συνδυάζει το σχέδιο, τη ζωγραφική και τη γλυπτική με το κινούμενο σώμα. Η τοποθεσία μιας περφόρμανς, το κοινό, ο ηχογραφημένος ή μη λόγος και το χιούμορ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς της η οποία έχει παρουσιαστεί διεθνώς. Ως δασκάλα έχει διδάξει χορό, αυτοσχεδιασμό και χορογραφία σε παγκόσμια κλίμακα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών η Florence Peake θα παραμείνει στον Κινητήρα για να διδάξει την εισαγωγική σειρά μαθημάτων της «Skinner Releasing Technique (SRT)».

INFO
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 210-9248328
Site: www.kinitiras.com
E-mail: info@kinitiras.com
Είσοδος στο πάρτι: €15 από τις 22:00 έως τις 00:00 (περιλαμβάνεται φαγητό και κρασί/τσίπουρο). Απαραίτητη η κράτηση θέσεων έως 26 Δεκεμβρίου. €10 από τις 00:01 (περιλαμβάνεται κρασί/τσίπουρο και σνακ για ξενυχτισμένους).
Εσύ, Εγώ, Εμείς: Τιμή εισόδου €5.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"This Current Between Us": Συζήτηση με τον Ali Kazma στο εργοστάσιο της ΔΕΗ

Η ομιλία του καλλιτέχνη πραγματοποιείται με αφορμή το έργο του Electric (2017).

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/02/2023

Το νέο πρότζεκτ του OKAY initiative space γεφυρώνει δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Το πολυαφηγηματικό σκηνικό που αναπτύσσεται, αναδεικνύει το ενδιαφέρον των καλλιτεχνών/ιδων για την διερεύνηση νέων οντολογικών ταξινομήσεων.

2023 Ελευσίς: 8 εκθέσεις που περιμένουμε

Πήλινοι στρατοί, ιστορίες εργατών, κινηματογραφικές εμπνεύσεις και καλλιτεχνικά εγχειρήματα που μελετούν την ιστορία και το μέλλον της Ελευσίνας – αυτά είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα εικαστικά πρότζεκτ που μας επιφυλάσσει προσεχώς η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα.

"Σκιάς όναρ": Ο Στάθης Μαυρίδης θίγει φιλοσοφικά ερωτήματα

Ο καλλιτέχνης θέτει κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, σχολιάζοντας ζωγραφικά τα παραδοσιακά ή βουκολικά χρόνια.

"Infrared": Ο Γαλαξιακός Εξπρεσιονισμός του Αστέριου Τόρη

Αυτό που ο καλλιτέχνης αποκαλεί "infrared", μας αφήνει την ελευθερία των υποθέσεων και τον αναζητήσεών μας για τη θέση μας στο σύμπαν, σ’ ένα περίπλοκο περιβάλλον που ακόμη είναι γεμάτο από ανεξήγητα φαινόμενα.

Διαγωνισμοί για διευθυντές/διευθύντριες των μουσείων σύγχρονης τέχνης: ένα πρόβλημα που απαιτεί λύση

O διαγωνισμός για την επιλογή διευθυντή/διευθύντριας του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης (MOMus) έχει προκαλέσει συζητήσεις στον κόσμο της τέχνης και αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τα προβλήματα που επιμένουν και πρέπει να λυθούν.

"Purple Rain": Εικόνες από το ανήσυχο μυαλό του ζωγράφου Πάνου Παπαδόπουλου

Η έκθεση είναι το τρίτο ατομικό πρότζεκτ του καλλιτέχνη, το οποίο παρουσιάζει στην Eleni Koroneou Gallery.