Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα

Το καλλιτεχνικό δίκτυο παραστατικών τεχνών «Κινητήρας» διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με διάθεση ερωτική για ένα πέρασμα στο νέο έτος με θετική σκέψη, τρυφερότητα, αγκαλιές και χορό.

Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα

Το καλλιτεχνικό δίκτυο παραστατικών τεχνών «Κινητήρας» διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με διάθεση ερωτική για ένα πέρασμα στο νέο έτος με θετική σκέψη, τρυφερότητα, αγκαλιές και χορό.

Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα - εικόνα 1

Το πάρτι αυτό είναι πλούσιο σε χορευτικές εκπλήξεις, σε χορογραφία Αντιγόνης Γύρα, video dance, τσιμπητό νόστιμο φαγητό, ευφραντικό για την καρδιά κρασί και τσίπουρο, κινητήριο ευχολόγιο για τη νέα χρονιά, ερωτολαχνούς, αγγέλους και καρδιές. Με την τρέλα, τη γενναιότητα και τη μαγεία του έρωτα, που φέτος χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις του Κινητήρα. Προσκεκλημένη η DJ Miss Catalina για ένα μουσικό ταξίδι με Sunshine Tunes, Funky, Soul and Disco anthems, Indie Dance, Sophisticated Electronica, Tropicalismo, Latin Alegria, Global Beats και World Grooves σταθμούς. Τα μεσάνυχτα ξέφρενη γιορτή ξεκινά αφήνοντας πίσω τον παλιό χρόνο με την ελπίδα για
μια καλύτερη νέα χρονιά.

Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα - εικόνα 2

Και για την ημέρα των Φώτων, στις 6 Ιανουαρίου, η Βρετανίδα χορογράφος και εικαστικός Florence Peake παρουσιάζει μια εναλλακτική πρόταση με τη συλλογική performance με τίτλο «Εσύ, Εγώ, Εμείς». Η Peake, συνδυάζει το σχέδιο, τη ζωγραφική και τη γλυπτική με το κινούμενο σώμα. Η τοποθεσία μιας περφόρμανς, το κοινό, ο ηχογραφημένος ή μη λόγος και το χιούμορ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς της η οποία έχει παρουσιαστεί διεθνώς. Ως δασκάλα έχει διδάξει χορό, αυτοσχεδιασμό και χορογραφία σε παγκόσμια κλίμακα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών η Florence Peake θα παραμείνει στον Κινητήρα για να διδάξει την εισαγωγική σειρά μαθημάτων της «Skinner Releasing Technique (SRT)».

INFO
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 210-9248328
Site: www.kinitiras.com
E-mail: info@kinitiras.com
Είσοδος στο πάρτι: €15 από τις 22:00 έως τις 00:00 (περιλαμβάνεται φαγητό και κρασί/τσίπουρο). Απαραίτητη η κράτηση θέσεων έως 26 Δεκεμβρίου. €10 από τις 00:01 (περιλαμβάνεται κρασί/τσίπουρο και σνακ για ξενυχτισμένους).
Εσύ, Εγώ, Εμείς: Τιμή εισόδου €5.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Συνάντηση με τους συγγραφείς Γιάννη Παλαβό & Αχιλλέα ΙΙΙ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Περίπατο Βιβλίου 2024 της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Νέα έκθεση από τον Δαυίδ Σαμπεθάι στην Eleftheria Tseliou Gallery

Το πρώτο μέρος της έκθεσης έχει τίτλο "I Ain’t Dead, Just Trying to Hear The Sound of The Earth Spinning", ο οποίος λειτουργεί ως χιουμοριστική δήλωση και ως ένα είδος παραβολής.

Τρεις καλλιτέχνες παίζουν με τη φύση στην γκαλερί Rodeo

Θανάσης Τότσικας, Liliana Moro και David Douard συνομιλούν με έναν απρόσμενο τρόπο μέσω των έργων τους.

Η Κάπα Εκδοτική γιορτάζει 10 χρόνια ζωής με το άνοιγμα του δικού της βιβλιοπωλείου

Το ολοκαίνουριο "σπίτι" της Κάπα Εκδοτικής φιλοξενεί σε έναν άνετο χώρο 120 τμ τον πλήρη κατάλογο των εκδόσεών της και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένα νέο βιβλιοφιλικό στέκι στην "καρδιά" της πόλης.

Ξηρόμερο/Dryland": Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Περίπτερο στην 60ή Μπιενάλε Βενετίας

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό το Σάββατο 20 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως τον Νοέμβριο.

"Τζάμια Κρύσταλλα": Ένας χώρος αφιερωμένος στην περφόρμανς ανοίγει στο Μεταξουργείο

Η ανερχόμενη χορογράφος Αντωνία Οικονόμου μιλάει για το νέο πρότζεκτ με το οποίο δίνει στους καλλιτέχνες περισσότερο χώρο για αυθορμητισμό και δημιουργία, "αγκαλιάζοντας" τις παραστατικές τέχνες.

"Springtime Stories": Η Γεωργία Μπλιάτσου διηγείται ιστορίες απόλυτα συνδεδεμένες με τον αέναο κύκλο της ζωής

Η ζωγράφος παρουσιάζει τη δουλειά της σε πέντε εύγλωττες θεματικές ενότητες, στέλνοντας το μήνυμά της για την προστασία του πλανήτη, πιο επιτακτική από ποτέ.