Ετήσιος Πολιτιστικός «Επίλογος»

Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στα πολιτιστικά δρώμενα η πολιτιστική έκδοση «Επίλογος» παρουσιάζει τον επετειακό της τόμο «Επίλογος 2016»

Ετήσιος Πολιτιστικός «Επίλογος»

Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στα πολιτιστικά δρώμενα η πολιτιστική έκδοση «Επίλογος» υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού παρουσιάζει τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής τον επετειακό της τόμο «Επίλογος 2016», όπου καταγράφει όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του χρόνου σε όλους τους τομείς του Πολιτισμού.

Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης θα γίνει απονομή τιμής στο Σύλλογο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» για τη σημαντική προσφορά στον χώρο της μουσικής στον ηθοποιό και σκηνοθέτη Θανάση Παπαγεωργίου και στον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο για το σύνολο της προσφοράς του στην ελληνική μουσική σκηνή. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Μιχάλης Ρέππας. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει συνθέσεις του Γιώργου Χατζηνάσιου, που θα εκτελέσει ο ίδιος ο συνθέτης στο πιάνο.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-4177.477 και τη σελίδα www.epilogos.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ένας νέος χώρος τέχνης εγκαινιάζεται στον Λυκαβηττό

Το νεοσύστατο VS Athens art gallery υποδέχεται το κοινό με την έκθεση "Perfect Machine" της ζωγράφου και γλύπτριας Βάνιας Στέφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2022

Μια βόλτα στο "Φανταστικό Μουσείο του Στάθη Βατανίδη

Ο Στάθης Βατανίδης δημιουργεί μια σειρά έργων αποτίοντας φόρο τιμής στους μεγαλύτερους Δημιουργούς της κλασσικής και σύγχρονης τέχνης.

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (26/9-2/10)

Το πρώην ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί μετατρέπεται σε μια ιδιόμορφη γκαλερί, δύο καταξιωμένες εικαστικοί στη Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων και το σίκουελ της έκθεσης "True Believers" ανάμεσα στις εκθέσεις που θα δούμε τις επόμενες μέρες στην πόλη.

"reality check ΙΙ: inner sanctum": Ο Κώστας Πράπογλου και 24 νέοι καλλιτέχνες εξερευνούν την έννοια του εσωτερικού ιερού στο Δαφνί

Ο επιμελητής του πρώτου κεφαλαίου του "reality check" επιστρέφει στην πρώην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί με το σίκουελ "inner sanctum" και, μαζί με μερικούς από τους καλλιτέχνες του φετινού πρότζεκτ, μας μιλά για τις νέες ενδιαφέρουσες αναγνώσεις που επιδιώκονται.

Οι μυθικές συνθέσεις της Αλεξάνδρας Μπενάκη

Στην Contemporary Athens Fine Art Gallery παρουσιάζεται η ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας.

Τι αντιπροσωπεύει το "ΜΩΒ" για τον Δημήτρη Μυτά;

Ο καλλιτέχνης εγκαινιάζει την ατομική του έκθεση φωτογραφίας στον Εικαστικό Κύκλο ΔΛ.