Ethnic ηχοχρώματα στην Αθηναΐδα

Καλλιτεχνικά σχήματα από τη Μέση Ανατολή, την Ινδία, τη Σερβία και άλλες χώρες καταφθάνουν για να πρωταγωνιστήσουν στο 7ο Oriental Dance Congress (24-27/11).

Ethnic ηχοχρώματα στην Αθηναΐδα

Καλλιτεχνικά σχήματα από τη Μέση Ανατολή, την Ινδία, τη Σερβία και άλλες χώρες καταφθάνουν για να πρωταγωνιστήσουν στο 7ο Oriental Dance Congress (24-27/11).

Ethnic ηχοχρώματα στην Αθηναΐδα - εικόνα 1

Παραδοσιακές και σύγχρονες μορφές της χορευτικής και μουσικής τέχνης διαφορετικών πολιτισμών θα ενωθούν στο 7ο Oriental Dance Congress, καθώς καταξιωμένοι χορευτές, χορογράφοι και μουσικοί της Ελλάδας και του εξωτερικού θα γεμίσουν τον Κεραμεικό με μελωδίες και χρώματα Ανατολής.

Το φεστιβάλ μαζί με τις παραστάσεις θα φιλοξενήσει σεμινάρια χορού και διαλέξεις. Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 25/11 με καλλιτέχνες από την Αίγυπτο, την Ινδία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Αργεντινή, τη Σερβία και την Ελλάδα. Τη σκυτάλη παίρνουν, το Σάββατο 26/11, καλλιτεχνικά σχήματα από την Αιγύπτου και το φεστιβάλ θα κλείσει την Κυριακή 27/11, με Διαγωνισμό Χορού για όλες τις ηλικίες.

Πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ http://www.opfgreece.com/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Μουσείο Μπενάκη τον Ιανουάριο

Ξεναγήσεις, συζητήσεις, ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα που ανοίγουν την νέα χρονιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/12/2025

Υποδεχόμαστε το 2026 με κλασική μουσική και εκπλήξεις στο Auditorium Χώρος Τεχνών

Οι Τρεις Έλληνες Τενόροι ενώνουν δυνάμεις την πρώτη ημέρα του 2026 σε μια γιορτινή συναυλία υψηλής αισθητικής στο Auditorium Χώρος Τεχνών.

Δύο γιορτινές κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Κίχλη

Μία διπλή έκδοση που παρουσιάζει δύο νουβέλες που συνομιλούν μεταξύ τους.

Το πειραματικό εικαστικό πρότζεκτ του Γιώργου Δρίβα εγκαινιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Γιώργος Δρίβας ξεκινάει μια ιδιότυπη αλληλεπίδραση με μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης στην δράση "Συμφωνία 37: Προσωπογραφία ενός αλγόριθμου".

Τι σε περιμένει από τον Ιανουάριο στην Εθνική Πινακοθήκη

Εκπαιδευτικά προγράμματα, ξεναγήσεις κοινού, παιδικές εκδηλώσεις και μια αναδρομική έκθεση για το έργο του Παναγιώτη Τέτση μας περιμένει με το νέο έτος.

Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς με δωρεάν ρεσιτάλ πιάνου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ένα ρεσιτάλ του πιανίστα Κωνσταντίνου Δεστούνη σε έργα του Beethoven σας περιμένει την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα του Βωμού.

Άγνωστες ιστορίες από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ξεδιπλώνονται στο Καπνεργοστάσιο

Είδαμε τη νέα έκθεση "1945: Το τέλος του πολέμου" που παρουσιάζει το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων στην ιστορική πρώην βιομηχανία.