3ος Ευρωπαϊκός Λογοτεχνικός Περίπατος

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στη Στοά του Βιβλίου λογοτεχνικά έργα θα διαβαστούν από τους ίδιους τους συγγραφείς, ηθοποιούς και δημοσιογράφους από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

3ος Ευρωπαϊκός Λογοτεχνικός Περίπατος

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στη Στοά του Βιβλίου λογοτεχνικά έργα θα διαβαστούν από τους ίδιους τους συγγραφείς, ηθοποιούς και δημοσιογράφους από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

3ος Ευρωπαϊκός Λογοτεχνικός Περίπατος - εικόνα 1

Κι αυτό το φθινόπωρο, σε συνεργασία με το δίκτυο EUNIC (Ένωση Μορφωτικών Ινστιτούτων της Ε.Ε.) θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε συγγραφείς από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Λογοτεχνικά έργα θα διαβαστούν από τους ίδιους τους συγγραφείς, ηθοποιούς και δημοσιογράφους σε διάφορα σημεία της Στοάς του Βιβλίου. Καθεμία από τις αναγνώσεις θα επαναλαμβάνεται, παρουσία του συγγραφέα και θα ακολουθεί συνάντηση με το κοινό. Έτσι, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί όλους τους χώρους της εκδήλωσης.

Έργα τους θα διαβάσουν:
Ahren Warner σε συζήτηση με την Λένα Καλλέργη (British Council) Martin Rueff (Γαλλικό Ινστιτούτο) Andrea Grill (Πρεσβεία της Αυστρίας) Juan Cruz Ruiz (Ινστιτούτο Cervantes) Denisa Comanescu (Πρεσβεία της Ρουμανίας) Αντώνης Γεωργίου και Ειρένα Ιωαννίδου-Αδαμίδου (Σπίτι της Κύπρου) Barbara Nesvadbová (Πρεσβεία της Τσέχικης Δημοκρατίας) Saskia Trebing και Valentin Moritz (Ινστιτούτο Goethe) Dionisios Sturis (Πρεσβεία Πολωνίας) Jan Guillou (Σουηδικό Ινστιτούτο στην Αθήνα) Δώρα Κασκάλη (Υπουργείο Πολιτισμού) Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:00 – 16:00 Στοά του Βιβλίου, Αθήνα
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Το FokiaNou Art Space αναζητά όλα όσα "μας καθορίζουν"

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης και η Mary Cox μας καλούν να βιώσουμε την ενδοσκοπική ομαδική έκθεση "What Defines Us".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Με την εντυπωσιακή φετινή Art Athina, τα πιο ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων κι ένα μεγάλο art πάρτι ξεκίνησε το Bombay Art Month

Το Art Month του premium gin φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της τέχνης και των απολαυστικών Bombay Sapphire Gin & Tonics.

Χρυσάνθη Κουμιανάκη: "Η πόλη είναι ένα υπάρχον έργο πάνω στο οποίο γράφουν άλλοι"

Μιλήσαμε με την καλλιτέχνιδα για το περιεχόμενο και τις προσεγγίσεις του νέου της πρότζεκτ "RSVP", που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 5ης διοργάνωσης του προγράμματος THF Raw.

"Σήμερα όμως είναι αλλιώς": Η Κατερίνα Παπαζήση δημιουργεί "τοπία σάρκας"

Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει ο Χριστόφορος Μαρίνος, ιστορικός τέχνης, επιμελητής εκθέσεων και δράσεων του ΟΠΑΝΔΑ.

Μια έκθεση στο Πεδίον του Άρεως ανοίγει έναν διάλογο μεταξύ τέχνης και περιβαλλοντικής ηθικής

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της περιφερειακής παράταξης "Οικολογική Συμμαχία".

Αποστολή: Η επαναστατική παράδοση της καλλιτεχνικής σκηνής της Βαλτικής ξαναζεί στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία

Με αφορμή το φεστιβάλ "Survival Kit 13" βρεθήκαμε στη Ρίγα αλλά και στο Ταλίν και μεταφέρουμε όσα μπορέσαμε να καταλάβουμε για την τοπική εικαστική σκηνή σε 3 μέρες.

Ένα ταξίδι στη βυζαντινή παράδοση μέσα από τη ματιά του Τάσου Μαντζαβίνου

Στην περιοδική έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, το μεγαλύτερο μέρος των σχεδίων και έργων του καλλιτέχνη παρουσιάζονται για πρώτη φορά.