Προβολές και συναυλίες στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ

Η σειρά προβολών Park Your Cinema έχει ήδη ξεκινήσει, στις 27 & 28 Αυγούστου εγκαινιάζεται η νέα σειρά συναυλιών Parklife με συναυλίες στο Πάρκο ενώ δεκάδες επιπλέον εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό.

Προβολές και συναυλίες στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ

Η σειρά προβολών Park Your Cinema έχει ήδη ξεκινήσει, στις 27 & 28 Αυγούστου εγκαινιάζεται η νέα σειρά συναυλιών Parklife με συναυλίες στο Πάρκο ενώ δεκάδες επιπλέον εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό.

Προβολές και συναυλίες στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ - εικόνα 1

Τι θα λέγατε για σινεμά πάνω στο γκαζόν; Στο ξέφωτο του πάρκου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αυτό το weekend μας περιμένουν κλασικές ταινίες από αυτές που είχαμε παλιότερα συνηθίσει να βλέπουμε τα καλοκαίρια στα θερινά της πόλης και που πλέον σπανίζουν λόγω των ταινιών πρώτης προβολής.

Προβολές και συναυλίες στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ - εικόνα 2

Το πρόγραμμα του weekend περιλαμβάνει τη «Μπαρμπαρέλα» του Ροζέ Βαντίμ με την εκθαμβωτική Τζέιν Φόντα (Παρασκευή 26/8) και τα χιτσκοκικά «Το χέρι που σκοτώνει» (του 1943) για το Σάββατο 28/8 και «Σαμποτέρ» ( του 1942) για την Κυριακή 29/8. Οι προβολές, όπως είπαμε, θα γίνουν στο γκαζόν του ξέφωτου (αρχίζουν όλες στις 21:00) οπότε καλό είναι να έχετε μαζί σας μια ψάθα ή μια κουβερτούλα. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Προβολές και συναυλίες στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ - εικόνα 3

Το Σαββατοκύριακο αρχίζει και η σειρά συναυλιών Parklife που θα παρουσιάζει κάθε φορά διαφορετικά μουσικά στυλ και θα φιλοξενεί καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα με διαφορετικές ηχητικές επιρροές, με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ μοναδικές εμπειρίες έμπνευσης και δημιουργίας. Στο πρώτο Parklife που θα φιλοξενηθεί στο ξέφωτο οι Παύλος Παυλίδης και Katerine Duska (το Σάββατο 27) και οι Vassilikos και Leon of Athens (την Κυριακή 28) συναντιούνται σε ένα ακουστικό σετ και τραγουδούν με όχημα τις φωνές τους απαλλαγμένοι από κάθε τι περιττό, αναδεικνύοντας την υπεροχή της απλότητας. Οι συναυλίες ξεκινούν στις 8 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα δωρεάν εκδηλώσεων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προγράμματα ευεξίας και αθλητισμού (όπως για παράδειγμα Σύμβουλοι Άσκησης και Ευεξίας οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι καθημερινά από τις 06:30 ως 09:30 και από τις 18:30 έως 21:30, μαθήματα yoga κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 19:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 08:00 κ.α.), δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες (όπως για παράδειγμα το Πρόγραμμα Ψυχοκινητικής Αγωγής για παιδιά κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 18:30 και στις 20:00). Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 27 και 28/8, οι μικρότεροι επισκέπτες θα αποδράσουν μέσα από τη ζωγραφική στον μαγικό κόσμο του Μπλε, ενώ οι μεγαλύτεροι επισκέπτες θα δοκιμάσουν τα όριά τους συμμετέχοντας σε δύο συναρπαστικές αθλητικές δραστηριότητες που θα τους προσφέρουν τόνωση και ευεξία.

Και μη ξεχνάτε ότι συνεχίζονται οι καθημερινές οργανωμένες ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται στο ΚΠΙΣΝ.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ευριπίδου & Δοϊράνης, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα, 216 8091001 – 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Sony World Photography Awards 2023: Οι κριτές και οι ημερομηνίες των επικείμενων εκθέσεων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή για τα Sony World Photography Awards 2023, μαζί με νέα βραβεία και δεδομένα για τις εκθέσεις.

30/09/2022

Οι "Κατακλυσμοί" του Δαυίδ Μπενφοράδο επιστρέφουν στην Kourd

Το δεύτερο μέρος της έκθεσης συνεχίζει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωστικών υλών και των αφαιρετικών σχημάτων.

Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών μπαίνει σε "Safe Mode"

Μια πολυμεσική έκθεση που θέτει ερωτήματα για τις διαδικασίες της σύγχρονης ζωής και εγκαινιάζεται σε τρεις αθηναϊκούς χώρους τέχνης.

Ένα οπτικό πέρασμα στην ιστορία του δράκου επιχειρεί ο Θωμάς Διώτης

Η έκθεση Digging σε επιμέλεια της Αγγελικής Μπάρα θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Το άτομο ως ένα κοινωνικό κύτταρο στον "Μικρόκοσμο" της Art Appel Gallery

Η διατομική έκθεση ζωγραφικής των Πηνελόπη Ακριτίδου και Ίον Ρούντολφ απεικονίζει τον οργανικό μικρόκοσμο των μικροβίων και των κυττάρων με μια διαφορετική ματιά.

Το Μουσείο Κανελλοπούλου συστήνεται στην πόλη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του μουσείου προκειμένου να αναδείξει την πλούσια συλλογή και ιστορία του.

Το εκθεσιακό αφιέρωμα για τον John Craxton στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μετά την στάση της στο Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση "John Craxton: Μια ελληνική Ψυχή" ταξιδεύει στην Κρήτη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του ’23.