Εμείς είμαστε το κέντρο της πόλης!

Με αυτό το σύνθημα, ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας έρχεται να παραδώσει αυτή την Κυριακή 20 Μαρτίου το κέντρο της πόλης στους χιλιάδες δρομείς.

Εμείς είμαστε το κέντρο της πόλης!

Με αυτό το σύνθημα, ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας έρχεται να παραδώσει αυτή την Κυριακή 20 Μαρτίου το κέντρο της πόλης στους χιλιάδες δρομείς.

Εμείς είμαστε το κέντρο της πόλης! - εικόνα 1

Με αυτό το σύνθημα, ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας έρχεται να παραδώσει αυτή την Κυριακή 20 Μαρτίου το κέντρο της πόλης στους χιλιάδες δρομείς που αναμένεται να συμμετάσχουν φέτος στην 5η συνεχόμενη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθήνας (ΟΠΑΝΔΑ). Στόχος του αγώνα που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια είναι να προσελκύσει νέους φοιτητές από όλο τον κόσμο που θέλουν να αξιοποιήσουν τις ανοιξιάτικες διακοπές τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Οι νικητές των ΕΒΚ 2022 στο βιβλιοπωλείο Κομπραί

Η Ελληνική Ακαδημία Κόμικς διοργανώνει μία ξεχωριστή βραδιά για τους νικητές και τις νικήτριες των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς 2022, διερευνώντας τη θέση των ελληνικών έργων στην ευρωπαϊκή εκδοτική σκηνή κόμικς.

07/12/2022

Η έκθεση "Pott / Pott" διερευνά τη δημώδη παράδοση

Η έκθεση που εντάσσεται στον εκθεσιακό κύκλο "Τα δημώδη" του "The Symptom Projects".

Η ιστορία του χορού στην Αθήνα την τελευταία 15ετία μέσα από την πολυμεσική έκθεση "terri(s)tories"

Διανύοντας 15 χρόνια και μέσα από ορισμένα παραδείγματα καλλιτεχνικών χώρων, η έκθεση αναδεικνύει τον νομαδισμό ως κυρίαρχο στοιχείο της κοινότητας του χορού.

"Tender arrangements": Ο Maxence Chevreau εμπνέεται από το λιμάνι του Πειραιά

Ο δημιουργός της έκθεσης Maxence Chevreau επιχειρεί να μεταμορφώσει αντικείμενα που έβρισκε στη Finistère στη δυτική Βρετάνη, με υλικά, μορφές και χρώματα, επηρεασμένος από τη μηνιαία διαμονή του στην Αθήνα.

Oμαδική έκθεση "μικρού μεγέθους" στη Manifactura Gallery

Ζωγραφική, φωτογραφία, χαρακτικά, κατασκευές, έργα με μεικτή τεχνική, εκθέτουν οι 13 καλλιτέχνες στην ομαδική έκθεση "small size".

Χριστούγεννα στην Εθνική Πινακοθήκη

Η ανανεωμένη και με νέο όραμα Εθνική Πινακοθήκη ανοίγει τα Χριστούγεννα τις πόρτες της στο κοινό προτείνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων.

Το "Ωμό Μουσείο" της Ελευσίνας μετακομίζει στον τόπο αναφοράς του

Μετά την επιτυχημένη της πρώτη παρουσίαση στο Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση για τα μυστήρια και τη μοναδικότητα της Ελευσίνας φιλοξενείται στο Παλαιό Δημαρχείο της πόλης.