Με Σάκη ανάβουν τα φώτα της πόλης

Η Big Band του δήμου Αθηναίων μαζί με τον Σάκη Ρουβά θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.

Με Σάκη ανάβουν τα φώτα της πόλης

Για την ερχόμενη Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. αναβάλλεται η επίσημη εορταστική φωταγώγηση της πόλης της Αθήνας. Ο δήμος Αθηναίων αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου έπειτα από απόφαση της ΑΔΕΔΥ για κινητοποίηση διαμαρτυρίας, την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, την πλατεία Συντάγματος.

Την Τρίτη στις 7 μ.μ., ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει στην πλατεία Συντάγματος το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μουσικές θα πλημμυρίσουν την Αθήνα από τις 5.30, καθώς δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν ταυτοχρόνως από την πλατεία Κοτζιά και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος.

Στις 7 μ.μ. η Big Band του δήμου Αθηναίων μαζί με τον Σάκη Ρουβά, σε μια ειδική εμφάνιση και με ρεπερτόριο που θα αφιερωθεί στο Παρίσι, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος. Θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης υπό τη διδασκαλία της Κατερίνας Βασιλάκου. Στις 8 μ.μ. τη σκυτάλη θα πάρουν DJs, οι οποίοι θα κρατήσουν τον εορταστικό παλμό ως τις 10.30 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Με 2 Ματιές": Η ελληνική ζωγραφική μέσα από το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα

Οι καλλιτέχνες Μιλτιάδης Κατρακούλης και Γιώργος Μουστάκας παρουσιάζουν μια έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη.

Η Εθνική Πινακοθήκη συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θεματικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κεντρικό Κτήριο και στα Παραρτήματα που έχουν σχέση με τη φετινή θεματική της "Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα".

5+1 εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και.. πάρτι αφιερωμένα στην ανάγνωση.

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.