COSMOTE TV: πολυετής συνεργασία με NBCUniversal

Kορυφαίες ταινίες και σειρές σε πρώτη κι αποκλειστική προβολή

Όλοι οι πάροχοι περιεχομένου επιδιώκουν να εξασφαλίζουν ποιοτικές και μακροχρόνιες συνεργασίες με κορυφαία studios ταινιών και τηλεοπτικών σειρών - και αυτό ακριβώς πέτυχε η COSMOTE TV με την NBCUniversal, ενισχύοντας την ήδη υπάρχουσα συμφωνία τους σε πολυετές πλαίσιο κι εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλο αριθμό από παραγωγές για πρώτη πανελλαδική τηλεοπτική προβολή, αποκλειστικά για τους συνδρομητές των καναλιών COSMOTE CINEMA.

Ανάμεσα στις μεγάλες πρεμιέρες της NBCUniversal που έρχονται στα κανάλια COSMOTE CINEMA τον επόμενο καιρό είναι η κωμωδία Central Intelligence (23/7, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD) με Dwayne Johnson και Kevin Hart, όπως και το βιογραφικό δράμα Born to be Blue (22/7, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD) με τον Ethan Hawke. Μέσα στον Ιούλιο ξεκινά η σειρά θρίλερ The Purge: Election Year (30/7, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD) και προβάλλεται η μουσική κομεντί Popstar: Never Stop Never Stopping (29/7, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD). Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή ακολουθούν οι ταινίες Nocturnal Animals του Tom Ford (με Amy Adams/Jake Gyllenhaal) και Split του M.Night Shyamalan (με τον James McAvoy), η περιπέτεια The Mummy με Tom Cruise και Rusell Crowe, η ταινία κινουμένων σχεδίων The Secret Life of Pets, η ταινία Loving με την υποψήφια για Oscar ερμηνείας Ruth Negga και η ταινία The Great Wall με τον Matt Damon.

Στο πλαίσιο της νέας πολυετούς συμφωνίας με την NBCUniversal η COSMOTE TV έχει επίσης εξασφαλίσει την υποψήφια για Oscar ταινία κινουμένων σχεδίων Kubo and the Two Strings, αλλά και το The Beguiled, την νέα ταινία της Sofia Coppola - με τους Elle Fanning, Nicole Kidman και Colin Farell - που κέρδισε το βραβείο Σκηνοθεσίας στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών. Στα κανάλια COSMOTE CINEMA θα κάνει επίσης πρεμιέρα το Ouija, η υποψήφια για 2 Χρυσές Σφαίρες ταινία κινουμένων σχεδίων Sing!, το Fifty Shades Darker, το υποψήφιο για βραβείο BAFTA American Honey, το Bridget Jones’s Baby - με τους Renee Zellweger και Colin Firth - αλλά και το συναρπαστικό Fast and the Furious 8.

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV συμπεριλαμβάνονται επίσης πολλές σειρές της NBCUniversal σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι αυτή της 3ης σεζόν του Mr. Robot (βραβευμένου με Χρυσές Σφαίρες) με τον Rami Malek, που ξεκινά τον Οκτώβρη. Σημαντική και η πρεμιέρα του The Sinner (με τους Jessica Biel και Bill Pullman), οι νέες συναρπαστικές σειρές The Bold Type και The Brave, η σειρά επιστημονικής φαντασίας Midnight, Texas και η κωμική σειρά Marlon με τον Marlon Wayans. Η 2η σεζόν της κωμικής σειράς The Good Place (με τους Kristen Bell και Ted Danson), ο 4ος κύκλος της σειράς Girlfriends' Guide to Divorce με την Lisa Edelstein, όπως και το remake της υποψήφιας για Χρυσές Σφαίρες κωμικής σειράς Will & Grace - με τους Eric McCorman, Debra Messing, Megan Mullally και Sean Hayes - βρίσκονται επίσης ανάμεσα στις επερχόμενες πρεμιέρες της NBCUniversal.

Εκτός από ταινίες και σειρές πρώτης προβολής, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους πολυβραβευμένα φιλμ της NBCUniversal - όπως τα Brokeback Mountain, Lost in Translation, Schindler's List, Out of Africa, The Constant Gardener, Inglourious Basterds - δημοφιλή blockbuster - όπως τα The Lost World: Jurassic Park, ET, The Interpreter - αλλά και κλασικές επιτυχίες - όπως τα Sweet Charity, Pillow Talk, Gambit, Charade και άλλα - στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας. Οι συνδρομητές COSMOTE TV θα έχουν τη δυνατότητα, άλλωστε, να παρακολουθήσουν πρώτοι τις επόμενες κινηματογραφικές παραγωγές της NBCUniversal και μέσα από τις εξελιγμένες υπηρεσίες COSMOTE TV GO, COSMOTE REPLAY TV και COSMOTE TV PLUS. Pas mal!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ