Μάιος στο Netflix: ανοιξιάτικες αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον πέμπτο μήνα του 2023 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται πολλές ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
The Tailor (02/05/2023)
Ένας διάσημος ράφτης αρχίζει να ράβει ένα νυφικό για την αρραβωνιαστικιά του καλύτερού του φίλου, αλλά τα σκοτεινά τους μυστικά σύντομα θα ανατρέψουν τις ζωές τους.

Jewish Matchmaking (03/05/2023)
Όταν οι Εβραίοι εργένηδες είναι έτοιμοι για σοβαρή σχέση, απευθύνονται στην Αλίζα Μπεν Σαλόμ για να τους βρει το τέλειο ταίρι σε ΗΠΑ και Ισραήλ.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (04/05/2023)
Ο γάμος της βασίλισσας Καρλόττας και του βασιλιά Γεωργίου της Αγγλίας γεννά μια ιστορία αγάπης που αλλάζει τον κόσμο της υψηλής κοινωνίας στο πρίκουελ του "Μπρίτζερτον".

Dance Brothers (10/05/2023)
Δύο αδέλφια που θέλουν να πετύχουν ως χορευτές ανοίγουν το δικό τους κλαμπ, αλλά η δημιουργικότητά τους έρχεται σε σύγκρουση με την επιχείρηση, απειλώντας τη σχέση τους.

Black Knight (12/05/2023)
Στο δυστοπικό και ρημαγμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση 2071, η επιβίωση της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους Μαύρους Ιππότες που απέχουν πολύ από τους απλούς διανομείς.

Queer Eye: Season 7 (12/05/2023)
Έχετε πρόσκληση για το πάρτι των Fab 5, αυτήν τη φορά στη Νέα Ορλεάνη. Μια ολοκαίνουργια σεζόν με τους εμψυχωτικούς μας ήρωες - και απίστευτες μεταμορφώσεις.

Doctor Cha (17/05/2023)
Είκοσι χρόνια αφού εγκατέλειψε την καριέρα της στην Ιατρική, μια νοικοκυρά επιστρέφει ως πρωτοετής, προσπαθώντας να βρει τα πατήματά της σε μια δουλειά γεμάτη εκπλήξεις.

XO, Kitty (18/05/2023)
Μια νέα ιστορία αγάπης ξετυλίγεται, όταν η έφηβη προξενήτρα Κίτι σμίγει με το - από απόσταση - αγόρι της στο ίδιο λύκειο της Σεούλ όπου φοιτούσε η μακαρίτισσα μητέρα της.

Selling Sunset: Season 6 (19/05/2023)
Τα πονταρίσματα και τα τακούνια βρίσκονται σε ύψη που δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ, καθώς οι παλιοί agents κάνουν μεγάλες αλλαγές και δύο νέα μέλη φέρνουν τα πάνω κάτω στην ομάδα.

The Good Bad Mother (20/05/2023)
Ένα τραγικό ατύχημα αφήνει έναν φιλόδοξο εισαγγελέα με το μυαλό ενός παιδιού, αναγκάζοντας αυτόν και τη μητέρα του να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αποκατάστασης της σχέσης τους.

FUBAR (25/05/2023)
Λίγο πριν αποσυρθεί, ένας πράκτορας της CIA ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό κι αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία δουλειά.

ΤΑΙΝΙΕΣ
The Mother (12/05/2023)
Μια επαγγελματίας εκτελέστρια βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που δεν έχει γνωρίσει ποτέ από αδίστακτους εγκληματίες που θέλουν να την εκδικηθούν.

Faithfully Yours (17/05/2023)
Έχοντας ως άλλοθι η μία την άλλη, δύο φίλες πηγαίνουν κρυφά να συναντήσουν τους εραστές τους, αλλά τα περίτεχνα ψέματά τους αποκαλύπτονται όταν η μία εξαφανίζεται.

Mother's Day (24/05/2023)
Όταν απάγεται ο γιος που δεν γνώρισε ποτέ, η πρώην πράκτορας Νίνα ξεσκονίζει τις δολοφονικές της δεξιότητες για να τον φέρει σπίτι - όποιος κι αν της σταθεί εμπόδιο.

Blood & Gold (26/05/2023)
Στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ένας Γερμανός λιποτάκτης και μια νεαρή γυναίκα εμπλέκονται σε μια αιματηρή μάχη με μια ομάδα Ναζί που αναζητά κρυμμένο χρυσό.

Tin & Tina (26/05/2023)
Μετά από μια τραυματική αποβολή, ένα νεαρό ζευγάρι υιοθετεί δύο περίεργα δίδυμα από ένα μοναστήρι, των οποίων η εμμονή με τη θρησκεία σύντομα αναστατώνει την οικογένεια.

Mixed by Erry (31/05/2023)
Ενώ εμπορεύονται λαθραία αυτοσχέδιες κασέτες στη Νάπολη της δεκαετίας του '80, ένας επίδοξος DJ και τα δύο αδέρφια του γίνονται μεγάλοι παραγωγοί που καταδιώκει ο νόμος.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Missing: Dead or Alive? (10/05/2023)
Παρακολουθήστε αστυνομικούς από το τμήμα του σερίφη της Νότιας Καρολίνας που αναζητούν άτομα, τα οποία εξαφανίστηκαν υπό περίεργες συνθήκες.

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me (16/05/2023)
Από το απόγειο της φήμης της ως μοντέλο μέχρι τον τραγικό της θάνατο, αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την Άννα Νικόλ Σμιθ μέσα από τα μάτια των πιο κοντινών της ανθρώπων.

McGREGOR FOREVER (17/05/2023)
Τα αδυσώπητα χτυπήματα, το βρώμικο στόμα και το μάγκικο περπάτημα ανέδειξαν τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε κορυφαίο σταρ του UFC. Μια σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα την καριέρα του.

Working: What We Do All Day (17/05/2023)
Κάποιοι δουλεύουν για τα λεφτά. Άλλοι, για καριέρα. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εξερευνά την έννοια της εργασίας για τους Αμερικανούς σε μια εποχή όπου όλα αλλάζουν γρήγορα.

Victim/Suspect (23/05/2023)
Όταν μια δημοσιογράφος ερευνά την υπόθεση μιας γυναίκας που κατηγορείται για ψευδή καταγγελία βιασμού, καταλαβαίνει ότι οι αρχές αντιστρέφουν τους όρους στα θύματα.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Larva Family (04/05/2023)
Η οικογένεια μεγαλώνει! Ένα μωρό κάμπια έρχεται στη ζωή του Ρεντ και του Γέλοου κι ακολουθεί ταχύρρυθμο μάθημα ανατροφής με μπόλικο ρέψιμο και δυσάρεστες οσμές.

Spirit Rangers: Season 2 (08/05/2023)
Ο Έντι, η Σάμερ και ο Κόντι επιστρέφουν στο Εθνικό Πάρκο Χους, όπου μαθαίνουν για τη φύση, μέσα από συναρπαστικές περιπέτειες με νέους επισκέπτες και παλιούς φίλους.

Kitti Katz (18/05/2023)
Τρεις έφηβες μεταμορφώνονται σε άγριες αιλουροειδείς υπερηρωίδες για να σώσουν τον κόσμο από μια κακιά Αιγύπτια θεά, αλλά βρίσκουν και χρόνο για εξάσκηση στο ποδόσφαιρο.

ΕΠΙΣΗΣ
Στις παραγωγές άλλων studios που έρχονται στο Netflix τον Μάιο ξεχωρίζουν τα Kung Fu Panda 3, The Blair Witch Project, A Quiet Place, High Crimes, Once Upon a Time in America και Jaws.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ